Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayseee1987 Ayşoş seni özledik beybi
Bende özledim sizi

Son günler pek girmedim kk ya,
Biraz önce kadın doğum doktorundan geldim, genel muayene. Herşeyimin yerinde olduğunu söyledi, kesinlikle pko olmadığını söyledi. Düşen parça et gibiyse keşke getirseydin patolojiye gönderseydik dedi.
Bu arada şikayetim yok ama WBC kan tesim 16.20 çıktı buda vücudumda iltihap olduğunu gösteriyor.
Veeee Bu ay antibyotik kullanıyorum
Her sabah zeytinyağında bekletilmiş kuru incir yiyorum.
Pes etmek yok yola devam

Aynısından mı yaptın sen de? Evet iki gün erken yumurtlama oldu

Evet adetin ikinci günü başladım piki görene kadar 14-15. Güne uzamıştı yumurtlamam. Onu kullanınca 12. Gün pik oldu. Birde adete yakın çok fazla kasık ağrım oldu. Sende öyle bişey yaptı mı

Sen kaçıncı hafta dinledin.?
Canım ben önceki düşüğümden dolayı sürekli panik atak durumdaydım o yüzden 6+4 falandı sanırım bi kaç atışı dinletti paniğim geçsin rahatlıyim diye. İdrara yeteri kadar sıkışmamıştım o yüzden alttan baktı

Evet adetin ikinci günü başladım piki görene kadar 14-15. Güne uzamıştı yumurtlamam. Onu kullanınca 12. Gün pik oldu. Birde adete yakın çok fazla kasık ağrım oldu. Sende öyle bişey yaptı mı
Henüz yeni pik olduğu için ağrı kısmına gelemedim ama dediğim gibi erken pik oldu

Kıyamam sana cnm benım ya biliyosun cok etkiliyor yumurtaları stres melek oğlun hic beklemediğin zamanda gelmişti bu bebegin de öyle gelicek emin olherşey cok güzel olucak ins.. Ins en kisa zamanda gelir inş

Menüde neler vardı kizlar bende bu
Ellerine sağlık canım afiyet olsun. Valla yemekle pek uğraşamıyorum tavuk ızgara yapmıştı canım kocam fazla fazla yapmış bende bulgur pilavı salata yapıverdim zaten pek yiyemiyorumda bana peynir ekmek bile yetiyo

Sizede afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…