Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pampas siparişi vermiştim trendyoldan yorumlardan korktugum için bir demet söyledim geldi kestim vazonun içine koydum küçück kaldı en az 2 demet daha lazım dolması için çok komik oldu böyle birde bi açık renginden sölemeliyim glba içine birde turuncu

Eklentiler

• IMG_7583.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 60
Bende o testi bir müddet daha yaptırmak istemiyorum canım. İnşallah gerek kalmaz. Sebepsiz sanıp can sıktık kist çıktı can sıktık sperm ortalamanın alt sınırı dedi sıktık bi de amh la şu an kafayı bozmak istemiyorum

Hiç sorma kuzu ama elbet kader bizede gülecek bn buna tüm kalbimle inanıyorum burada hepmz hamileyiz die hbrlerlerimizi vericz brbirimize Annemde garibm dio nie olmuyo snnki ben hala anlamıyorum dedm anne keşke bilsek te çözüm bulsak

günaydın kızlar yarın veya perşembe günü hormonlarıma ve ilkkez amh değerime baktırcam.. çikolta kistinden olmuyor sanırım benim gonaf f lle çatlatma denicez bu ay bitkisel birşey yapmıcam oyüzden
Benim de çik kistinden olmuyo galiba canım. Daha önce 1 kere klomenle olmadı sonra da 3. Kez femara yı kullanıyorum hala yok. olmazsa dr gonal f denemeye başlatcak galiba ama ben direkt aşılama yı söylicem dr a

Ah keşke canım inşallah hala inanıyorum o günler de gelecek

Anladım canım kalp atışı görüntüsü gösteriyor pır pır

Ooo antibiyotik hadi bakalım inşallah sonu bana benzer

Günaydın asko kim gelecek bakimm
Amcamın kızı ve onun kızı geldiler canım
Günaydın test yaptım negatif çıktı
Canım çok üzüldüm inşallah bu yeni ayda gebelik haberini alırız bu ay tedavi düşünüyor musun
Günoooooooooooooo@LaRisaCca çaldım senin Günoyu
Kız ben şimdi yeni bir replik mi bulmak zorundayım İş çıkardın bana
İnşallah canım nerde hata yapıyoruz bilemedim
Zaten onu bi bilsek tatlım
Of ya offf offf çok yoruldum artık gerçekten nasipsizlik bu başka bir şey değil
Eki Görüntüle 2754324
Yapma ya
Geçen ay 12. Günde yaptım negatifti ben bugün dayanamayıp yaptım teste göre 2 haftalık bugün de iğnenin 9. Günü sevinsem mi ağlasam mi bilemedim büyük ihtimalle iğneden kaynaklı pozitif
Canım henüz çok erken ama inşallah gebelik olduğu için pozitif çıkmıştır pozitif her türlü candır
2021in de tırt çıktığını konuşuyoruz
Hem fos hem tırt
Sen böyle konuşma konuşma transferin yaklaşıyor bebişin üzülür
Canım selam farklı bir doktora göründün çok iyi olmuş bak en azından yumurtlama döneminde olduğunu öğrendin bugünden itibaren günaşırı muhakkak değerlendir sakın kaçırma inşallah bu ay gebe kalırsın
Kızlar merhaba bugün kontrol vardı anca eve gelebildim ikili test yaptılar ama cuma çıkıcakmış ultrasonda da herşey iyi dedi dr
Merhaba canım senin adına çok sevindim test sonucunda cuma günü çok iyi gelecek Allahın izniyle hadi gözün aydın
Canım test sonucunuz ne oldu
Canım hoşgeldin inanki çoğumuz da yumurtlama problemi yok ben de aynı senin gibiyim eşimde ve ben de problem yok fakat gebelik uzun süre aralığında oluyor oldu daha önce ama düşükle sonuçlandı rahminde perde varmış ameliyat oldum bir sonraki adette tüp bebeğe hazırlanıyorum daha önce doğal gebeliklerin olduğu için aşılamada şansının yüksek olduğunu düşünüyorum inşallah hemen gibi kalırsın
Ayşoş belkide sen bu iltihap yüzünden gebe kalamıyordun hadi inşallah bu kullancan antibiyotik sana vesile olur bir de Zeytinyağında bekletilmiş kuru inciri ben çok kişiden duydum inşallah faydasını görürsün canım
Menüde neler vardı kizlar bende bu
Beyaz lahana salatası ve ıspanaklı peynirli gül böreği yaptım canım
Geldim canım geldim çok yoğun geçirdim bu günümü
İnterneti bitmişti. Akşam eniştenin internetini kullanıyor
Canım misafirim geldi kahvaltıya sonra onları eve bıraktım yüncü ye uğradım ip aldım ve düğme aldım oradan yegenime sevmeye geçtim yarın 40’ı çıkıyor mus onun hazırlıkları için alışveriş yaptım eve geldim yemek yaptım ve üç çeşit pastasını yaptım daha şimdi oturdum
Güle güle kullan hayatım çok tatlı görünüyorlar bence de bir demet daha söylersen daha dolu dolu ve şık durur

Ultrason görüntüsü amh dan daha önemli. 4 yılda 3 doktora gittim daha hiçbiri amh istemedi..

Anladım canım kalp atışı görüntüsü gösteriyor pır pır
Evet evet insan nasıl mutlu oluyo görünce ben telefonla videoya çektim bugün aklında olsun
Eki Görüntüle 2754836
Kızlar ben bugün böreğimin yanına bu salatadan yaptım, eşimle bayıla bayıla yedik. Aşırı şiddette tavsiye ediyorum
Ay bende çok fena gaz yapıyo bu akşama hazırlıklı olun
Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…