- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #57.521
Oyy çok severm içli köfteyiiiErişte çorbası, içli köfte, salata. İçli köfte annemden tabi
Bzde bugn annemden geçindik beybi ordada yumurtalı ıspank ve patlıcanlı mercimekli muaalla yemegi vardı iksiide alakasız bi menü ama az az yapmşMenüde neler vardı kizlar bende bu
Bende o testi bir müddet daha yaptırmak istemiyorum canım. İnşallah gerek kalmaz. Sebepsiz sanıp can sıktık kist çıktı can sıktık sperm ortalamanın alt sınırı dedi sıktık bi de amh la şu an kafayı bozmak istemiyorumkuzu bnmde çikolata kisti vardı ya o zmn bndede mi düşük cıkacaktı acaba ztn bnden hc istemedi şimdiye kdr ameliyatta da illaki biri zarar görmüştür temizlenirken gerçi ameliyat sonrası genelde soldan yumurtluyordum kistte soldaydı 2 ay önce bendn istedi amh değerini bi türlü gidip yaptıramadım regl kanamamın azlıgından dolayı söyledi onuda. şimdi transfer olıyım kurban oldugum tutarsa gerek yok yaptırmıcam ama tutmazsa bnde yaptırcm ve içimden bi ses düşük cıkacagını söylüyor cnkü adet kanamalarım çok çok az
Hiç sorma kuzu ama elbet kader bizede gülecek bn buna tüm kalbimle inanıyorum burada hepmz hamileyiz die hbrlerlerimizi vericz brbirimizeBende o testi bir müddet daha yaptırmak istemiyorum canım. İnşallah gerek kalmaz. Sebepsiz sanıp can sıktık kist çıktı can sıktık sperm ortalamanın alt sınırı dedi sıktık bi de amh la şu an kafayı bozmak istemiyorum
Benim de çik kistinden olmuyo galiba canım. Daha önce 1 kere klomenle olmadı sonra da 3. Kez femara yı kullanıyorum hala yok. olmazsa dr gonal f denemeye başlatcak galiba ama ben direkt aşılama yı söylicem dr agünaydın kızlar yarın veya perşembe günü hormonlarıma ve ilkkez amh değerime baktırcam.. çikolta kistinden olmuyor sanırım benim gonaf f lle çatlatma denicez bu ay bitkisel birşey yapmıcam oyüzden
Ah keşke canımHiç sorma kuzu ama elbet kader bizede gülecek bn buna tüm kalbimle inanıyorum burada hepmz hamileyiz die hbrlerlerimizi vericz brbirimizeAnnemde garibm dio nie olmuyo snnki ben hala anlamıyorum dedm anne keşke bilsek te çözüm bulsak
Afiyet olsun canımBzde bugn annemden geçindik beybi ordada yumurtalı ıspank ve patlıcanlı mercimekli muaalla yemegi vardı iksiide alakasız bi menü ama az az yapmş
Teşekkür ederim cnmOoooowww ellerine saglık cnm bnmm
Anladım canım kalp atışı görüntüsü gösteriyor pır pırCanım ben önceki düşüğümden dolayı sürekli panik atak durumdaydım o yüzden 6+4 falandı sanırım bi kaç atışı dinletti paniğim geçsin rahatlıyim diye. İdrara yeteri kadar sıkışmamıştım o yüzden alttan baktı
Bende özledim sizi
Son günler pek girmedim kk ya,
Biraz önce kadın doğum doktorundan geldim, genel muayene. Herşeyimin yerinde olduğunu söyledi, kesinlikle pko olmadığını söyledi. Düşen parça et gibiyse keşke getirseydin patolojiye gönderseydik dedi.
Bu arada şikayetim yok ama WBC kan tesim 16.20 çıktı buda vücudumda iltihap olduğunu gösteriyor.
Veeee Bu ay antibyotik kullanıyorum
Her sabah zeytinyağında bekletilmiş kuru incir yiyorum.
Pes etmek yok yola devam
Pek rahat olmuyor aslında. Her yarım saatte bir görüntülü aramış durmuştuEvinde hem rahat edersin, hem de nimeti de külfeti de eşin de çeksinne öyle rahat etmek
Amcamın kızı ve onun kızı geldiler canımGünaydın asko kim gelecek bakimm
Canım çok üzüldüm inşallah bu yeni ayda gebelik haberini alırız bu ay tedavi düşünüyor musunGünaydın test yaptım negatif çıktı
Kız ben şimdi yeni bir replik mi bulmak zorundayım İş çıkardın banaGünoooooooooooooo@LaRisaCca çaldım senin Günoyu
Zaten onu bi bilsek tatlımİnşallah canım nerde hata yapıyoruz bilemedim
Yapma yaOf ya offf offfçok yoruldum artık gerçekten nasipsizlik bu başka bir şey değil
Eki Görüntüle 2754324
Canım henüz çok erken ama inşallah gebelik olduğu için pozitif çıkmıştır pozitif her türlü candırGeçen ay 12. Günde yaptım negatifti ben bugün dayanamayıp yaptım teste göre 2 haftalık bugün de iğnenin 9. Günü sevinsem mi ağlasam mi bilemedimbüyük ihtimalle iğneden kaynaklı pozitif
2021in de tırt çıktığını konuşuyoruz
Sen böyle konuşma konuşma transferin yaklaşıyor bebişin üzülür
Canım selam farklı bir doktora göründün çok iyi olmuş bak en azından yumurtlama döneminde olduğunu öğrendin bugünden itibaren günaşırı muhakkak değerlendir sakın kaçırma inşallah bu ay gebe kalırsınMerhabalar. ben de bu gün farklı bir doktora kontrole gittim. doktor polikistik over görmediğini, gayet sağlıklı olduğumu söyledi. hatta bir de olgun yumurtan var. bu birkaç günü değerlendir dedi. belki de boşuna 3 ay hormon yüklemesi yapıldı sana dedi
Merhaba canım senin adına çok sevindim test sonucunda cuma günü çok iyi gelecek Allahın izniyle hadi gözün aydınKızlar merhaba bugün kontrol vardı anca eve gelebildim ikili test yaptılar ama cuma çıkıcakmış ultrasonda da herşey iyi dedi dr
Canım test sonucunuz ne oldutabi ki dua ederiz. İsimleri bilmeden nicklerle dua ediyordum, bi gülme geliyor nickleri duada söyleyince de, sonra Rabbim sen kim olduklarını biliyorsun diyordum. Eşim test verdi yarın çıkacakmış. Sistemden de bakamadım eve gidince bakacağım
Canım hoşgeldin inanki çoğumuz da yumurtlama problemi yok ben de aynı senin gibiyim eşimde ve ben de problem yok fakat gebelik uzun süre aralığında oluyor oldu daha önce ama düşükle sonuçlandı rahminde perde varmış ameliyat oldum bir sonraki adette tüp bebeğe hazırlanıyorum daha önce doğal gebeliklerin olduğu için aşılamada şansının yüksek olduğunu düşünüyorum inşallah hemen gibi kalırsınBaya ilgi görülen bir topik olmuş bu.
Benim yaşımda da 38 ve ben 3 senedir 2. bebişi bekliyorum. geçen sene gebelik yaşadım fakat kürtajla sonuçlandı. 6 aydır yine korhnazsız düzenli ilşikiye rağmen gebelik oluşmadı. Bu ay son bir doktor kontorlü daha olup öyle ek tedaviye başlama kararı verdk. Ve doktorda yine aynı şeyler herşey yolunda olmaması için sebep yok denildi. Şubat ayında direk aşılama yaptıracağım. Bakalım doktora iğne mi verecek hap mı yuurta geliştirmke için. Benim yumurtalama problemim yok. Progesteron hormonuma baktırıyorum arada değerler normal yaşıma göre. Yani umut olacak birileri aradım burada ama öyle aman aman gebe kalan kimse de yokAşılama değil de tüp bebek yaptırsaaaak maddi olarak zor geliyor bana sonucunda tutmama ihtimali de var. bilmiyprum kafam çok karışık. allah hayırlsını en hayırlı zamanda versin isteyen herkese.
Ayşoş belkide sen bu iltihap yüzünden gebe kalamıyordun hadi inşallah bu kullancan antibiyotik sana vesile olur bir de Zeytinyağında bekletilmiş kuru inciri ben çok kişiden duydum inşallah faydasını görürsün canımBende özledim sizi
Son günler pek girmedim kk ya,
Biraz önce kadın doğum doktorundan geldim, genel muayene. Herşeyimin yerinde olduğunu söyledi, kesinlikle pko olmadığını söyledi. Düşen parça et gibiyse keşke getirseydin patolojiye gönderseydik dedi.
Bu arada şikayetim yok ama WBC kan tesim 16.20 çıktı buda vücudumda iltihap olduğunu gösteriyor.
Veeee Bu ay antibyotik kullanıyorum
Her sabah zeytinyağında bekletilmiş kuru incir yiyorum.
Pes etmek yok yola devam
Beyaz lahana salatası ve ıspanaklı peynirli gül böreği yaptım canımMenüde neler vardı kizlar bende bu
Geldim canım geldim çok yoğun geçirdim bu günümü
Canım misafirim geldi kahvaltıya sonra onları eve bıraktım yüncü ye uğradım ip aldım ve düğme aldım oradan yegenime sevmeye geçtim yarın 40’ı çıkıyor mus onun hazırlıkları için alışveriş yaptım eve geldim yemek yaptım ve üç çeşit pastasını yaptım daha şimdi oturdumİnterneti bitmişti. Akşam eniştenin internetini kullanıyor
Güle güle kullan hayatım çok tatlı görünüyorlar bence de bir demet daha söylersen daha dolu dolu ve şık dururPampas siparişi vermiştim trendyoldan yorumlardan korktugum için bir demet söyledim geldi kestim vazonun içine koydum küçück kaldı en az 2 demet daha lazım dolması için çok komik oldu böylebirde bi açık renginden sölemeliyim glba içine birde turuncu
Ultrason görüntüsü amh dan daha önemli. 4 yılda 3 doktora gittim daha hiçbiri amh istemedi..kuzu bnmde çikolata kisti vardı ya o zmn bndede mi düşük cıkacaktı acaba ztn bnden hc istemedi şimdiye kdr ameliyatta da illaki biri zarar görmüştür temizlenirken gerçi ameliyat sonrası genelde soldan yumurtluyordum kistte soldaydı 2 ay önce bendn istedi amh değerini bi türlü gidip yaptıramadım regl kanamamın azlıgından dolayı söyledi onuda. şimdi transfer olıyım kurban oldugum tutarsa gerek yok yaptırmıcam ama tutmazsa bnde yaptırcm ve içimden bi ses düşük cıkacagını söylüyor cnkü adet kanamalarım çok çok az
Evet evet insan nasıl mutlu oluyo görünce ben telefonla videoya çektim bugün aklında olsunAnladım canım kalp atışı görüntüsü gösteriyor pır pır
Ay bende çok fena gaz yapıyo buEki Görüntüle 2754836
Kızlar ben bugün böreğimin yanına bu salatadan yaptım, eşimle bayıla bayıla yedik. Aşırı şiddette tavsiye ediyorum
Amin canım inşallahAmcamın kızı ve onun kızı geldiler canım
Canım çok üzüldüm inşallah bu yeni ayda gebelik haberini alırız bu ay tedavi düşünüyor musun
Kız ben şimdi yeni bir replik mi bulmak zorundayım İş çıkardın bana
Zaten onu bi bilsek tatlım
Yapma ya
Canım henüz çok erken ama inşallah gebelik olduğu için pozitif çıkmıştır pozitif her türlü candır
Hem fos hem tırt
Sen böyle konuşma konuşma transferin yaklaşıyor bebişin üzülür
Canım selam farklı bir doktora göründün çok iyi olmuş bak en azından yumurtlama döneminde olduğunu öğrendin bugünden itibaren günaşırı muhakkak değerlendir sakın kaçırma inşallah bu ay gebe kalırsın
Merhaba canım senin adına çok sevindim test sonucunda cuma günü çok iyi gelecek Allahın izniyle hadi gözün aydın
Canım test sonucunuz ne oldu
Canım hoşgeldin inanki çoğumuz da yumurtlama problemi yok ben de aynı senin gibiyim eşimde ve ben de problem yok fakat gebelik uzun süre aralığında oluyor oldu daha önce ama düşükle sonuçlandı rahminde perde varmış ameliyat oldum bir sonraki adette tüp bebeğe hazırlanıyorum daha önce doğal gebeliklerin olduğu için aşılamada şansının yüksek olduğunu düşünüyorum inşallah hemen gibi kalırsın
Ayşoş belkide sen bu iltihap yüzünden gebe kalamıyordun hadi inşallah bu kullancan antibiyotik sana vesile olur bir de Zeytinyağında bekletilmiş kuru inciri ben çok kişiden duydum inşallah faydasını görürsün canım
Beyaz lahana salatası ve ıspanaklı peynirli gül böreği yaptım canım
Geldim canım geldim çok yoğun geçirdim bu günümü
Canım misafirim geldi kahvaltıya sonra onları eve bıraktım yüncü ye uğradım ip aldım ve düğme aldım oradan yegenime sevmeye geçtim yarın 40’ı çıkıyor mus onun hazırlıkları için alışveriş yaptım eve geldim yemek yaptım ve üç çeşit pastasını yaptım daha şimdi oturdum
Güle güle kullan hayatım çok tatlı görünüyorlar bence de bir demet daha söylersen daha dolu dolu ve şık durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?