Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 15 gün gecikmeyle reglim başladı çok az oluyor sanki kılcal damar çatlamış gibi akıntının içinde kanama var büyük ihtimalle rahimde yine yapışıklık var haftaya doktora gidiyorum sulu ultrason çekilip ameliyata gerek var mı karar verilecek. Eğer ameliyat olursa rahim tekrar yapışmasın diye jel sıkılıyor galiba ve 3 ay içeride kalıyor o.. ama Eğer sorun yoksa tüp bebeğe başlayacağız. Pıhtılaşma sonucumu da yollamıştım biraz pıhtılaşma var gebelik olursa ilaç başlayabiliriz demiş.. şu an bir şey kullanmasın demiş ama ben folik asit ve ecopirin içerim dayanamam

Kuzum inşallah sandıgınn gibi birsey cıkmaz üzülme stres yapma kaderimzde ne varsa onu yaşıyoruz unutma biz isteyerek hiç bisey yapmıyoruz takdiri ilahi aksine elimzdn geldigince ugrasıyoruz kalbin rahat olsun herşey güzl olck

Ooo antibiyotik hadi bakalım inşallah sonu bana benzer
Ben bu antibiyotik olayını çok duydum canım, bide senden sonra ben bu duruma fazla olasılık veriyorum❤ deneme yanılma yöntemlerine devam, bir gün biri tutacak inşallah
Adetim bitti 2 gün sonra kullanmaya başladım. Antibyotiği Kafama göre araştırıp aldım, bugünde doktora danıştım iyi yapmışsın dedi, evet vücuttaki iltihap gebeliği engeller dedi.
Dediğin gibi İnşallah sonum senin gibi mucizeye kavuşmak olur
Lari eğer tutarsa hepiniz wbc testini yapacaksınız, vücutta iltihap varsa önce onu yok edeceksiniz ya tutarsa

Adet düzenliyse yumurta da görüyorlarsa istemiyorlar canım. Ben kendim burada duydum diye ısrar etmiştim
Amh yi bendende hiç bir doktor istemedi ben gittim kendim yaptırdım4-5 ay önce, adetin 3. Günü 3.31 çıkmıştı.
Ahhh biz kadınlar

Anammm yemiş içmiş gezmiş hatun
Evet evet insan nasıl mutlu oluyo görünce ben telefonla videoya çektim bugün aklında olsun

Ay bende çok fena gaz yapıyo bu akşama hazırlıklı olun

Amin canım inşallah
Ahahah ben de diyorum ki bu gurul gurul ne alaka
Canım yine de bi test yapsan keşke belki de üstüne gördün eğer ben güldür güldür olmasam test yapıcaktım
Kız ben yarın gidip yaptırayım eğer tutarsa zaman kaybetmemiş olurum
LaRisaCca maşallah bugün baya yorulmuşsun cnm snde bi an kndmi gördm
Canım baygın gibi uzanıyorum şuan sen neler yaptın bugün

Ama antibyotiği adetin bitince kullanman lazım. Sen git yarın testi yaptır ama yumurtlaman geçti, bu ay güzel haberi almazsan birdahaki ay adetin bitince kullanırsın. Şimdi sen yumurtlama haftasındasın beybisi.

Ama antibyotiği adetin bitince kullanman lazım. Sen git yarın testi yaptır ama yumurtlaman geçti, bu ay güzel haberi almazsan birdahaki ay adetin bitince kullanırsın. Şimdi sen yumurtlama haftasındasın beybisi.
Aşkım yok adetim dün bitti bugün 2.Gün içerim

Aşkım yok adetim dün bitti bugün 2.Gün içerim
Aaaa doğru gecikmiştin. Hep benden 3-4 gün önce yumurtluyordun diye öyle aklımda kalmış.
Lari ozmn sabah aç karına git özele wbc testi istiyorum, yada vücudumda iltihap varmı yokmu öğrenmek istiyorum de, burda özelde 30 TL, tc de 20 TL dir bakalım ne çıkacak sende bana kesin sonuç yaz. Öyle bir durumda geniş sepktumlu antibyotik gerekiyor, agumentin yada zinnat gibi olanlardan. Antibyotik Kullanırsan bol bol yoğurt ve turşu ye.
Vücudunda iltihap çıkarsa hala geç kalmış sayılmazsın hatta tam günündesin

Kesinlikle canım yarınnnn gidiyorum
Ooo çok sevindimmmmmyavaş yavaş adım atıyorsun canım.
Yaa sorma beni heyecanlandıran durumlar oldu böyle işte inşallah böyle devam ederse çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…