- 10 Kasım 2016
- 1.518
- 3.627
- 133
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #57.541
İnşallah kuzuşum bn hiç yapmadgm için bilemiyorum vallaKızlar ya ben soğan suyu yapamadım hep bir yoğunluğun içinde buldum kendimi eve geldiğimden beriinşallah çok ciddi bir faydayı kaçırmıyorumdur
Bndede hiç istemediler 5 doktr gezmeme ragmen canmUltrason görüntüsü amh dan daha önemli. 4 yılda 3 doktora gittim daha hiçbiri amh istemedi..
Kuzum inşallah sandıgınn gibi birsey cıkmaz üzülme stres yapma kaderimzde ne varsa onu yaşıyoruz unutma biz isteyerek hiç bisey yapmıyoruz takdiri ilahi aksine elimzdn geldigince ugrasıyoruz kalbin rahat olsun herşey güzl olckKızlar 15 gün gecikmeyle reglim başladıçok az oluyor sanki kılcal damar çatlamış gibi akıntının içinde kanama var büyük ihtimalle rahimde yine yapışıklık var haftaya doktora gidiyorum sulu ultrason çekilip ameliyata gerek var mı karar verilecek. Eğer ameliyat olursa rahim tekrar yapışmasın diye jel sıkılıyor galiba ve 3 ay içeride kalıyor o.. ama Eğer sorun yoksa tüp bebeğe başlayacağız. Pıhtılaşma sonucumu da yollamıştım biraz pıhtılaşma var gebelik olursa ilaç başlayabiliriz demiş.. şu an bir şey kullanmasın demiş ama ben folik asit ve ecopirin içerim dayanamam
Ben bu antibiyotik olayını çok duydum canım, bide senden sonra ben bu duruma fazla olasılık veriyorum❤Ooo antibiyotik hadi bakalım inşallah sonu bana benzer
Lari eğer tutarsa hepiniz wbc testini yapacaksınız, vücutta iltihap varsa önce onu yok edeceksinizAmcamın kızı ve onun kızı geldiler canım
Canım çok üzüldüm inşallah bu yeni ayda gebelik haberini alırız bu ay tedavi düşünüyor musun
Kız ben şimdi yeni bir replik mi bulmak zorundayım İş çıkardın bana
Zaten onu bi bilsek tatlım
Yapma ya
Canım henüz çok erken ama inşallah gebelik olduğu için pozitif çıkmıştır pozitif her türlü candır
Hem fos hem tırt
Sen böyle konuşma konuşma transferin yaklaşıyor bebişin üzülür
Canım selam farklı bir doktora göründün çok iyi olmuş bak en azından yumurtlama döneminde olduğunu öğrendin bugünden itibaren günaşırı muhakkak değerlendir sakın kaçırma inşallah bu ay gebe kalırsın
Merhaba canım senin adına çok sevindim test sonucunda cuma günü çok iyi gelecek Allahın izniyle hadi gözün aydın
Canım test sonucunuz ne oldu
Canım hoşgeldin inanki çoğumuz da yumurtlama problemi yok ben de aynı senin gibiyim eşimde ve ben de problem yok fakat gebelik uzun süre aralığında oluyor oldu daha önce ama düşükle sonuçlandı rahminde perde varmış ameliyat oldum bir sonraki adette tüp bebeğe hazırlanıyorum daha önce doğal gebeliklerin olduğu için aşılamada şansının yüksek olduğunu düşünüyorum inşallah hemen gibi kalırsın
Ayşoş belkide sen bu iltihap yüzünden gebe kalamıyordun hadi inşallah bu kullancan antibiyotik sana vesile olur bir de Zeytinyağında bekletilmiş kuru inciri ben çok kişiden duydum inşallah faydasını görürsün canım
Beyaz lahana salatası ve ıspanaklı peynirli gül böreği yaptım canım
Geldim canım geldim çok yoğun geçirdim bu günümü
Canım misafirim geldi kahvaltıya sonra onları eve bıraktım yüncü ye uğradım ip aldım ve düğme aldım oradan yegenime sevmeye geçtim yarın 40’ı çıkıyor mus onun hazırlıkları için alışveriş yaptım eve geldim yemek yaptım ve üç çeşit pastasını yaptım daha şimdi oturdum
Güle güle kullan hayatım çok tatlı görünüyorlar bence de bir demet daha söylersen daha dolu dolu ve şık durur
Adet düzenliyse yumurta da görüyorlarsa istemiyorlar canım. Ben kendim burada duydum diye ısrar etmiştimBndede hiç istemediler 5 doktr gezmeme ragmen canm
Glba ondn cnm bide prof a gidiyorum bn tüp bebek yaptırdm düşün kmse istemediAdet düzenliyse yumurta da görüyorlarsa istemiyorlar canım. Ben kendim burada duydum diye ısrar etmiştim
Ooooo maşallah maşallahhh tüüü tüüü tüüü amansa amannnnn nazr degmesn ellerine saglk söle arada atta gözümüz gönlümz açılsınKızlarr ben de hamarat oldum. Tepsideki kahvaltıya, diğerini yağlamadım buzluğa atacağımEki Görüntüle 2754865
Amh yi bendende hiç bir doktor istemedi ben gittim kendim yaptırdımAdet düzenliyse yumurta da görüyorlarsa istemiyorlar canım. Ben kendim burada duydum diye ısrar etmiştim
Anammmİsten ciktimm eve geldimm esime arkadasi haldee koca bir kasa sebze gondermiss
Eve geldim onlari posetleyip dagittimm
İki yer dolastim
Birinci gittimde teyzemde karnimi doyurdumm baya yurudumm ikincide cayimi ictimm sonraa eve geldimm yasak bitmeden
Yorulmusum
Ahahah ben de diyorum ki bu gurul gurul ne alakaEvet evet insan nasıl mutlu oluyo görünce ben telefonla videoya çektim bugün aklında olsun
Ay bende çok fena gaz yapıyo buakşama hazırlıklı olun
Amin canım inşallah
Canım yine de bi test yapsan keşke belki de üstüne gördün eğer ben güldür güldür olmasam test yapıcaktımKızlar 15 gün gecikmeyle reglim başladıçok az oluyor sanki kılcal damar çatlamış gibi akıntının içinde kanama var büyük ihtimalle rahimde yine yapışıklık var haftaya doktora gidiyorum sulu ultrason çekilip ameliyata gerek var mı karar verilecek. Eğer ameliyat olursa rahim tekrar yapışmasın diye jel sıkılıyor galiba ve 3 ay içeride kalıyor o.. ama Eğer sorun yoksa tüp bebeğe başlayacağız. Pıhtılaşma sonucumu da yollamıştım biraz pıhtılaşma var gebelik olursa ilaç başlayabiliriz demiş.. şu an bir şey kullanmasın demiş ama ben folik asit ve ecopirin içerim dayanamam
Kız ben yarın gidip yaptırayımBen bu antibiyotik olayını çok duydum canım, bide senden sonra ben bu duruma fazla olasılık veriyorum❤deneme yanılma yöntemlerine devam, bir gün biri tutacak inşallah
Adetim bitti 2 gün sonra kullanmaya başladım. Antibyotiği Kafama göre araştırıp aldım, bugünde doktora danıştım iyi yapmışsın dedi, evet vücuttaki iltihap gebeliği engeller dedi.
Dediğin gibi İnşallah sonum senin gibi mucizeye kavuşmak olur
Lari eğer tutarsa hepiniz wbc testini yapacaksınız, vücutta iltihap varsa önce onu yok edeceksinizya tutarsa
Canım baygın gibi uzanıyorum şuan
Ama antibyotiği adetin bitince kullanman lazım. Sen git yarın testi yaptır ama yumurtlaman geçti, bu ay güzel haberi almazsan birdahaki ay adetin bitince kullanırsın. Şimdi sen yumurtlama haftasındasın beybisi.Anammmyemiş içmiş gezmiş hatun
Ahahah ben de diyorum ki bu gurul gurul ne alaka
Canım yine de bi test yapsan keşke belki de üstüne gördün eğer ben güldür güldür olmasam test yapıcaktım
Kız ben yarın gidip yaptırayımeğer tutarsa zaman kaybetmemiş olurum
Canım baygın gibi uzanıyorum şuansen neler yaptın bugün
Kızlarr ben de hamarat oldum. Tepsideki kahvaltıya, diğerini yağlamadım buzluğa atacağımEki Görüntüle 2754865
Ooo neler yapmışın sen beeeLaRisaCca canım ben misafirin olduğunu bilmiyordum. Eline sağlık maharetli kuzum
Aşkım yok adetim dün bitti bugün 2.Gün içerimAma antibyotiği adetin bitince kullanman lazım. Sen git yarın testi yaptır ama yumurtlaman geçti, bu ay güzel haberi almazsan birdahaki ay adetin bitince kullanırsın. Şimdi sen yumurtlama haftasındasın beybisi.
Aaaa doğru gecikmiştin. Hep benden 3-4 gün önce yumurtluyordun diye öyle aklımda kalmış.Aşkım yok adetim dün bitti bugün 2.Gün içerim
Ooo çok sevindimmmmmC Capanin Gururu Teyom kahvaltıya gelen misafirim yeni model battaniyi gördü 2 bundan 2 de port bebe işlememi istedi çocuklarının çeyizine
Kesinlikle canım yarınnnn gidiyorumAaaa doğru gecikmiştin. Hep benden 3-4 gün önce yumurtluyordun diye öyle aklımda kalmış.
Lari ozmn sabah aç karına git özele wbc testi istiyorum, yada vücudumda iltihap varmı yokmu öğrenmek istiyorum de, burda özelde 30 TL, tc de 20 TL dirbakalım ne çıkacak sende bana kesin sonuç yaz. Öyle bir durumda geniş sepktumlu antibyotik gerekiyor, agumentin yada zinnat gibi olanlardan. Antibyotik Kullanırsan bol bol yoğurt ve turşu ye.
Vücudunda iltihap çıkarsa hala geç kalmış sayılmazsın hatta tam günündesin
Yaa sormaOoo çok sevindimmmmmyavaş yavaş adım atıyorsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?