- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #57.561
Kız ben bile çok heyecanlandım. Devam edecek inşallahKesinlikle canım yarınnnn gidiyorum
Yaa sormabeni heyecanlandıran durumlar oldu böyle işte inşallah böyle devam ederse çok sevinirim
Ellerine saglık kuzuş bnde bugn iyiydim iş yernde müdürüm dışarlardaydı rahattm kuzu öyle tablo mablo ugrastm aynı rutin şeyler birde kafayı şu amh ye taktmAnammmyemiş içmiş gezmiş hatun
Ahahah ben de diyorum ki bu gurul gurul ne alaka
Canım yine de bi test yapsan keşke belki de üstüne gördün eğer ben güldür güldür olmasam test yapıcaktım
Kız ben yarın gidip yaptırayımeğer tutarsa zaman kaybetmemiş olurum
Canım baygın gibi uzanıyorum şuansen neler yaptın bugün
Çok ciciLari bn bunlardn istiyommm
Ayyyy aman daaa amannnnn siparişleri de gelirmişş daim olsun kuzucummmmC Capanin Gururu Teyom kahvaltıya gelen misafirim yeni model battaniyi gördü 2 bundan 2 de port bebe işlememi istedi çocuklarının çeyizine
Çok cici
Ay inşallah yaa inşallahKız ben bile çok heyecanlandım. Devam edecek inşallahhikayeye koymadım hemen hamile misin derler diye canım
Canım sepet de yapabilirim ama bence bunları sen yasakların olduğı bi gün hobi olarak yapsan çok eğlenirsin çok kolay bunlarLari bn bunlardn istiyommm
Ohh rahattın bugünEllerine saglık kuzuş bnde bugn iyiydim iş yernde müdürüm dışarlardaydı rahattm kuzu öyle tablo mablo ugrastm aynı rutin şeyler birde kafayı şu amh ye taktm
Tenk yu aşko valla mutluyum şuan içinAyyyy aman daaa amannnnn siparişleri de gelirmişş daim olsun kuzucummmm
Bana diğer hobileride öğreteceksin aplaaaaa mümkünmüü acaba birde bunuda şey ettirirsen bnm böyle şeylere elim hç şey değilAy inşallah yaa inşallah
Canım sepet de yapabilirim ama bence bunları sen yasakların olduğı bi gün hobi olarak yapsan çok eğlenirsin çok kolay bunlar
Ohh rahattın bugüntakma amh a şuan bizim onla işimiz yok beybisi
Tenk yu aşko valla mutluyum şuan için
Evet kuzuş bn transfere odaklıyım ztnnnAy inşallah yaa inşallah
Canım sepet de yapabilirim ama bence bunları sen yasakların olduğı bi gün hobi olarak yapsan çok eğlenirsin çok kolay bunlar
Ohh rahattın bugüntakma amh a şuan bizim onla işimiz yok beybisi
Tenk yu aşko valla mutluyum şuan için
İdrar yolu enfeksiyonu olmustum bende bu ay zinnat ictimAaaa doğru gecikmiştin. Hep benden 3-4 gün önce yumurtluyordun diye öyle aklımda kalmış.
Lari ozmn sabah aç karına git özele wbc testi istiyorum, yada vücudumda iltihap varmı yokmu öğrenmek istiyorum de, burda özelde 30 TL, tc de 20 TL dirbakalım ne çıkacak sende bana kesin sonuç yaz. Öyle bir durumda geniş sepktumlu antibyotik gerekiyor, agumentin yada zinnat gibi olanlardan. Antibyotik Kullanırsan bol bol yoğurt ve turşu ye.
Vücudunda iltihap çıkarsa hala geç kalmış sayılmazsın hatta tam günündesin
Anlatır kız bizim Larimiz. Gönlünü paylaşmış bizimleC Capanin Gururu Teyom kızzz şunu sıkıştıralım anlatsn bizede sırlarını ne var yani
Bbgm bi gün sn bni kaçırsana vallahi tam bnm kafamdasın sen ye iç eve yatmaya gelİdrar yolu enfeksiyonu olmustum bende bu ay zinnat ictim
Ayy evet hepimiizi sever bende hepinizi severmmmmmmAnlatır kız bizim Larimiz. Gönlünü paylaşmış bizimle
Ne zaman başladın canım içmeye, kaç mg lık ve kaç gün?İdrar yolu enfeksiyonu olmustum bende bu ay zinnat ictim
Anlatırım kızLaRisaCca lariii bide bana geri dönüşümmm anlatt ben mutfak masamıı dönüştürmek istiyormmm bildigin beyaz birde 2.5 senedir çarpıldı çizildi snirlerim hopluyo gördükçeeee birde koridoraaa o senin şeyy yaptıgın şeyyden şeyettirmek istiyorummm bana ögretmelisin anlatmalısın göstermelisin ön ayak olmalısın birde fanussss bak hepsni istym tamam mı diğer bir dolabım var hatta mümkünse onuda
Öğretirim kız kolay zatenn yaparsınBana diğer hobileride öğreteceksin aplaaaaa mümkünmüü acaba birde bunuda şey ettirirsen bnm böyle şeylere elim hç şey değil
Aminnn hepimiz inşallahEvet kuzuş bn transfere odaklıyım ztnnn
Mutlulukların başka şeylerle taçlansın kuzucum
Anlatmam mı bebeğimmmm diyorum ya kendi sepetini yapsın diyeAnlatır kız bizim Larimiz. Gönlünü paylaşmış bizimle
Çok severimmmAyy evet hepimiizi sever bende hepinizi severmmmmmm
Gecen ay yine olmustumm regli 3 .gun gittimdee baslatmisti beni ama 5 adet ic dedi.Ne zaman başladın canım içmeye, kaç mg lık ve kaç gün?umudumuz antibyotik
Deftere ekledim ben de kuzum keyfim olduğunda yaparım mutlakaEki Görüntüle 2754833
MelodiminEsi canım starbucks kurabiyeden vazgeç muhakkak bunu dene bayılacaksınnnn şuan yiyorum kendimden geçiyorum
Yapışıklık daha önce var mıydı canım varsa nasıl düzeltildiKızlar 15 gün gecikmeyle reglim başladıçok az oluyor sanki kılcal damar çatlamış gibi akıntının içinde kanama var büyük ihtimalle rahimde yine yapışıklık var haftaya doktora gidiyorum sulu ultrason çekilip ameliyata gerek var mı karar verilecek. Eğer ameliyat olursa rahim tekrar yapışmasın diye jel sıkılıyor galiba ve 3 ay içeride kalıyor o.. ama Eğer sorun yoksa tüp bebeğe başlayacağız. Pıhtılaşma sonucumu da yollamıştım biraz pıhtılaşma var gebelik olursa ilaç başlayabiliriz demiş.. şu an bir şey kullanmasın demiş ama ben folik asit ve ecopirin içerim dayanamam
HmmBen bu antibiyotik olayını çok duydum canım, bide senden sonra ben bu duruma fazla olasılık veriyorum❤deneme yanılma yöntemlerine devam, bir gün biri tutacak inşallah
Adetim bitti 2 gün sonra kullanmaya başladım. Antibyotiği Kafama göre araştırıp aldım, bugünde doktora danıştım iyi yapmışsın dedi, evet vücuttaki iltihap gebeliği engeller dedi.
Dediğin gibi İnşallah sonum senin gibi mucizeye kavuşmak olur
Lari eğer tutarsa hepiniz wbc testini yapacaksınız, vücutta iltihap varsa önce onu yok edeceksinizya tutarsa
Maşallah döktürmüşsünKızlarr ben de hamarat oldum. Tepsideki kahvaltıya, diğerini yağlamadım buzluğa atacağımEki Görüntüle 2754865
Yaa ne güzel bereketiyle mi geliyor bebiş acabaC Capanin Gururu Teyom kahvaltıya gelen misafirim yeni model battaniyi gördü 2 bundan 2 de port bebe işlememi istedi çocuklarının çeyizine
Eski tahlillerime baktım da idrar tahlilinde demi bu?Bende özledim sizi
Son günler pek girmedim kk ya,
Biraz önce kadın doğum doktorundan geldim, genel muayene. Herşeyimin yerinde olduğunu söyledi, kesinlikle pko olmadığını söyledi. Düşen parça et gibiyse keşke getirseydin patolojiye gönderseydik dedi.
Bu arada şikayetim yok ama WBC kan tesim 16.20 çıktı buda vücudumda iltihap olduğunu gösteriyor.
Veeee Bu ay antibyotik kullanıyorum
Her sabah zeytinyağında bekletilmiş kuru incir yiyorum.
Pes etmek yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?