Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle canım yarınnnn gidiyorum

Yaa sorma beni heyecanlandıran durumlar oldu böyle işte inşallah böyle devam ederse çok sevinirim
Kız ben bile çok heyecanlandım. Devam edecek inşallah hikayeye koymadım hemen hamile misin derler diye canım

Ellerine saglık kuzuş bnde bugn iyiydim iş yernde müdürüm dışarlardaydı rahattm kuzu öyle tablo mablo ugrastm aynı rutin şeyler birde kafayı şu amh ye taktm

Kız ben bile çok heyecanlandım. Devam edecek inşallah hikayeye koymadım hemen hamile misin derler diye canım
Ay inşallah yaa inşallah
Lari bn bunlardn istiyommm
Canım sepet de yapabilirim ama bence bunları sen yasakların olduğı bi gün hobi olarak yapsan çok eğlenirsin çok kolay bunlar
Ellerine saglık kuzuş bnde bugn iyiydim iş yernde müdürüm dışarlardaydı rahattm kuzu öyle tablo mablo ugrastm aynı rutin şeyler birde kafayı şu amh ye taktm
Ohh rahattın bugün takma amh a şuan bizim onla işimiz yok beybisi
Ayyyy aman daaa amannnnn siparişleri de gelirmişş daim olsun kuzucummmm
Tenk yu aşko valla mutluyum şuan için

LaRisaCca lariii bide bana geri dönüşümmm anlatt ben mutfak masamıı dönüştürmek istiyormmm bildigin beyaz birde 2.5 senedir çarpıldı çizildi snirlerim hopluyo gördükçeeee birde koridoraaa o senin şeyy yaptıgın şeyyden şeyettirmek istiyorummm bana ögretmelisin anlatmalısın göstermelisin ön ayak olmalısın birde fanussss bak hepsni istym tamam mı diğer bir dolabım var hatta mümkünse onuda

Bana diğer hobileride öğreteceksin aplaaaaa mümkünmüü acaba birde bunuda şey ettirirsen bnm böyle şeylere elim hç şey değil

Evet kuzuş bn transfere odaklıyım ztnnn
Mutlulukların başka şeylerle taçlansın kuzucum

İdrar yolu enfeksiyonu olmustum bende bu ay zinnat ictim

Anlatırım kız
Bana diğer hobileride öğreteceksin aplaaaaa mümkünmüü acaba birde bunuda şey ettirirsen bnm böyle şeylere elim hç şey değil
Öğretirim kız kolay zatenn yaparsın
Evet kuzuş bn transfere odaklıyım ztnnn
Mutlulukların başka şeylerle taçlansın kuzucum
Aminnn hepimiz inşallah
Anlatır kız bizim Larimiz. Gönlünü paylaşmış bizimle
Anlatmam mı bebeğimmmm diyorum ya kendi sepetini yapsın diye ticari değil gönülden bizim bağımızz
Ayy evet hepimiizi sever bende hepinizi severmmmmmm
Çok severimmm

Ne zaman başladın canım içmeye, kaç mg lık ve kaç gün? umudumuz antibyotik
Gecen ay yine olmustumm regli 3 .gun gittimdee baslatmisti beni ama 5 adet ic dedi.
Sonnrasindaa ben 3 tane ictimm gecince biraktimm
Bu ay tekrarladi canim yine bat 3 gunu basladim bu sefer kalan 7 yi ictim
500 mg di
Doktorum gebelige engeldegl ama yumurta catlamaya kdr icip birakalim demisti
Tamemen tesadif

Eki Görüntüle 2754833
MelodiminEsi canım starbucks kurabiyeden vazgeç muhakkak bunu dene bayılacaksınnnn şuan yiyorum kendimden geçiyorum
Deftere ekledim ben de kuzum keyfim olduğunda yaparım mutlaka
Yapışıklık daha önce var mıydı canım varsa nasıl düzeltildi
Hmm
Kızlarr ben de hamarat oldum. Tepsideki kahvaltıya, diğerini yağlamadım buzluğa atacağımEki Görüntüle 2754865
Maşallah döktürmüşsün
C Capanin Gururu Teyom kahvaltıya gelen misafirim yeni model battaniyi gördü 2 bundan 2 de port bebe işlememi istedi çocuklarının çeyizine
Yaa ne güzel bereketiyle mi geliyor bebiş acaba

Eski tahlillerime baktım da idrar tahlilinde demi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…