Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim herşey güzel olcak inş ederiz tabiki dua sen içini ferah tut Rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşallah

Hayırlı sabahlar hanımlar ben beklenen zamanda regl oldum bir sonraki ay için devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum yorulduğunu hissediyorum zaten devam etsem bile son ay olacak
Canımıniçi pesetmek yok.. yorulmanı anlıyorum inanki hepimiz aynı durumdayız ama işte bak burdayız ve denemeye devam ediyoruz. Sen bu ayda da devam et bırakma. Bu ay gebe kalırsın inşallah
Günaydınlarrrr hadi yeter uyudunuz kalkın bakalımmm
Kızçem hasret giderdin mi dün kardeşinle
Günaydın kızlar nasılsınız
Canım biz iyiyiz sen nasılsın napıyosun

Canımıniçi pesetmek yok.. yorulmanı anlıyorum inanki hepimiz aynı durumdayız ama işte bak burdayız ve denemeye devam ediyoruz. Sen bu ayda da devam et bırakma. Bu ay gebe kalırsın inşallah
Bana bir akıl verin siz olsanız iki çocuğum var bosver tedaviyi bırakayım mi dersiniz yoksa savaşmaya devam mi edersiniz
Sabahtan beri gözümdeki yaşa engel olamıyorum bu ay çok umutluydum

Canım aşırı unutkanlık var. Anahtarı kapının üzerinde unutmuşum dün yine. Başka şeyleri de unutuyorum. Zihnimi yoruyor bu durum.
Ay bu bennn
İyi akşamlar kızlar. Dün öğrendim oğlum olacakmış
Eki Görüntüle 2755633
Oy ya maşallah paşaya sağlıkla gelsin
Durunnnnn @MelodiminEsi geldi sabaha kadar dans ettiler kocişkosuyla
Hahhaha deli kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…