Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim canım bende adet olmayı bekliyorum

Bana bir akıl verin siz olsanız iki çocuğum var bosver tedaviyi bırakayım mi dersiniz yoksa savaşmaya devam mi edersiniz
Sabahtan beri gözümdeki yaşa engel olamıyorum bu ay çok umutluydum
Senin iki çocuğun mu var canım? Onlar doğal yolla mı oldu? Cinsiyetleri ne?

Senin iki çocuğun mu var canım? Onlar doğal yolla mı oldu? Cinsiyetleri ne?
Yok tüpbebek canim 12 yaşındalar ikiside erkek çok şükür bin sukur ama ne bileyim insanoğlu iste istiyor

Kızlar bu kız kardeşimin Ağustos ayında evlendi 2 ay vajinismus tedavisi gördü ve regl gününe 3 gün varken dün akşam ki test sonucu...
Ben seneler uğraştım..
Nasipte neler var..
Umudunuzu kaybetmeyin..
Olan anneme oldu hangimizi bakacak

Eklentiler

• IMG-20210106-WA0035.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 27
evet canım çok iyi oldu kardeşimi görmek

Sağlıkla kucağına alsın inşallah.

Valla ikinizede bakamıcağı kesin artık birinizden birinizi seçicek sizde darılmıcaksınız

her daimmm gel sende bnmle kız yardım et biraz bana
Geliyim bebeğim
Bana bir akıl verin siz olsanız iki çocuğum var bosver tedaviyi bırakayım mi dersiniz yoksa savaşmaya devam mi edersiniz
Sabahtan beri gözümdeki yaşa engel olamıyorum bu ay çok umutluydum
Estağfurullah hayatım akıl vermek değil de eğer iki tane çocuğum olsa kesinlikle Doğala bırakırım ve hiç kafama takma olursa olur olmazsa olmaz zaten evladım var derim Ama bu benim için böyle herkes için aynı olacak diye bir şey yok belki sen şu an tam zamanıdır senin için ve şu an olmasını istiyorsundur beklemek istemiyorsundur şartlara göre durum değişir herkeste
Gü nay dın dın dınnnnn
Deşarj olunmuş motivasyon yükselmiş gelmiş
İyiyim canım bende adet olmayı bekliyorum
Canım silik çizgi görmemiş miydik
Aslınd çok yemiyorum az ve sık yiyorum o yüzden çok geliyor kocişime
Biz bilmeyiz doğumdan sonra artan kilolarına bakacağız
Canım gözünüz aydın işte her şey nasip kimin kısmetini ne zaman olduğunu sadece Allah biliyor
evet canım çok iyi oldu kardeşimi görmek
İnsan özlüyor ya
Kizlar doktor herşey normal dedi ama tüp yada aşılama dedi
Peki siz önce aşılama mı düşünüyorsunuz tüp mü düşünüyorsunuz fiyat verdi mi
Bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi verecekmiş yine başladık biz hormona allahım hayırlı eylesin
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…