- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #58.061
ayyy çok sevindmmm canım bnmm sağlıkla doğurun inşallahKızlar bu kız kardeşimin Ağustos ayında evlendi 2 ay vajinismus tedavisi gördü ve regl gününe 3 gün varken dün akşam ki test sonucu...
Ben seneler uğraştım..
Nasipte neler var..
Umudunuzu kaybetmeyin..
Olan anneme oldu hangimizi bakacak
herşey normalse neden böyle bisey dedi kuzu 1 yılı aştımı deneme sürenizKizlar doktor herşey normal dedi ama tüp yada aşılama dedi
ohhhh bnmde canımı istettinizzz pisliklerrrMelodiminEsi makarnayı yaptım yedik valla öğlen sen dün söyleyince canım o kadar istedi ki öğleni zor ettim kilomu korumaya çalıştığım için de akşam yapamadım iyi gömdüm ama
Amin inşallahSağlıkla kucağına alsın inşallah.
Sussussss duymasın kalbine inerAdamı batıracaksın
Sanırım onu bakar o çok pşnpirik şimdi den başladı ben doğuramam demeyeValla ikinizede bakamıcağı kesinartık birinizden birinizi seçicek sizde darılmıcaksınız
Nononono kiloGeliyim bebeğim
Estağfurullah hayatım akıl vermek değil de eğer iki tane çocuğum olsa kesinlikle Doğala bırakırım ve hiç kafama takma olursa olur olmazsa olmaz zaten evladım var derim Ama bu benim için böyle herkes için aynı olacak diye bir şey yok belki sen şu an tam zamanıdır senin için ve şu an olmasını istiyorsundur beklemek istemiyorsundur şartlara göre durum değişir herkeste
Deşarj olunmuş motivasyon yükselmiş gelmiş
Canım silik çizgi görmemiş miydik
Biz bilmeyiz doğumdan sonra artan kilolarına bakacağız
Canım gözünüz aydın işte her şey nasip kimin kısmetini ne zaman olduğunu sadece Allah biliyor
İnsan özlüyor ya
Peki siz önce aşılama mı düşünüyorsunuz tüp mü düşünüyorsunuz fiyat verdi mi
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın
Doğurmayan kalmayacakayyy çok sevindmmm canım bnmm sağlıkla doğurun inşallahbak işte kardeşsiniz ama kaderler ayrı bünyeler ayrı kuzum bzmde olck bzmdeeee
bende duydum ama bana doktorum hiç vermedi canm nedn üzgünsnKızlarr doktor fostimon diye iğne verdiben gonal f verir diye düşünüyordum
yani başka birşey varsa söyle aplaaaa bilelimmmya tamam tamam @halleycik @Nureella ve sen erken uyandınız. ben siz işe gititniz mi diye teftiş yapıyordum
Bana bu topikte ve forumda çoğunlukla inofolic söylediler aldım 2 3 defa kullandım daha kullanmadım.şimdi size güzel bir soru sorucammmm iyi dinleyinnnnbniii folik asit hangisini alıyım gynositol mu yoksa inofolic mi alıyımm yorumlarrr
prowomen bnde kullandım cnm hala evde biraz vr hatta onun içinde de folik var acaba onu mu ilk önce içip btrsemmmBana bu topikte ve forumda çoğunlukla inofolic söylediler aldım 2 3 defa kullandım daha kullanmadım.Ondan önce prowomen kullandım.
Folidoce ama şuan bitti trendyoldan imom omega aldım onu kullanıyorum bi sürü vitamin var içinde daha iyi olduğunu düşünüyorumF Fatmazell74 canım sen sonra hangi folik asiti aldın
Canım maşallah nasıl da büyümüşler bu kafar dertlenme kafanı rahat bırak olursa olur olmazsa olmaz zaten iki tane var Rabbim onlara hayırlı ömürler versinYok tüpbebek canim 12 yaşındalar ikiside erkek çok şükür bin sukur ama ne bileyim insanoğlu iste istiyor
Hay maşallah yaKızlar bu kız kardeşimin Ağustos ayında evlendi 2 ay vajinismus tedavisi gördü ve regl gününe 3 gün varken dün akşam ki test sonucu...
Ben seneler uğraştım..
Nasipte neler var..
Umudunuzu kaybetmeyin..
Olan anneme oldu hangimizi bakacak
Her şey normal ve sebepsiz olmuyor öyle miKizlar doktor herşey normal dedi ama tüp yada aşılama dedi
Amin inşallah hayırla sonuçlanırBu ayda klomen ve çatlatma iğnesi verecekmiş yine başladık biz hormona allahım hayırlı eylesin
Ayy Larimm makarna çokkkselll deel miiiMelodiminEsi makarnayı yaptım yedik valla öğlen sen dün söyleyince canım o kadar istedi ki öğleni zor ettim kilomu korumaya çalıştığım için de akşam yapamadım iyi gömdüm ama
Hehhe canını yerim üşenme yap akşamaohhhh bnmde canımı istettinizzz pisliklerrr
bugn akşama başka bir yemek var kuzuş bu hfta sonu kocişim yok arkadaşlarıyla olucak ben tek yaparımCanım maşallah nasıl da büyümüşler bu kafar dertlenme kafanı rahat bırak olursa olur olmazsa olmaz zaten iki tane var Rabbim onlara hayırlı ömürler versinbizi düşün bi de
Hay maşallah ya
Her şey normal ve sebepsiz olmuyor öyle mibismillah deyip başlamaktan başka ne çare kuzum
Amin inşallah hayırla sonuçlanır
Ayy Larimm makarna çokkkselll deel miii
Hehhe canını yerim üşenme yap akşamazaten istesen de üşenemezsin öyle bir yemek değil
Oğlanlar doğduktan sonra hiç korunmadim ve hiç gebelik olmadi şimdi bunca sene sonra neden doktora başvurdum neden yeniden anne olmak için yandım inan bilmiyorum eşimle konuştuk bu ay son kez denemeye karar verdik yarın tekrar doktora gideceğimEstağfurullah hayatım akıl vermek değil de eğer iki tane çocuğum olsa kesinlikle Doğala bırakırım ve hiç kafama takma olursa olur olmazsa olmaz zaten evladım var derim Ama bu benim için böyle herkes için aynı olacak diye bir şey yok belki sen şu an tam zamanıdır senin için ve şu an olmasını istiyorsundur beklemek istemiyorsundur şartlara göre durum değişir herkeste
Canım neden üzüldün ki benim de aynı boyutta oluyodu adetten sonra 12. Günde 18mm oluyor ve yeterli boya geliyor. Günde yaklaşık 2mm büyüyorKızlar dr dan çıktım şimdi adetin başladığı günden sonra 10. Gündeyim yumurtam sadece 14 mm miş. çok üzüldüm ptesi tekrar gel bakalım dedi. Daha önceki aylarda istenilen boyutta yumurtalar oluyordu gerçi o zamanlarda da tutmadı ama şimdi baştan hüsran
İnşallah o şekilde büyür canımCanım neden üzüldün ki benim de aynı boyutta oluyodu adetten sonra 12. Günde 18mm oluyor ve yeterli boya geliyor. Günde yaklaşık 2mm büyüyor
Canım neden üzüldün boyutu gayet normal. Kaç günde adet görüyorsun? 14. Gün pik olacağını varsayarsak günde 1 mm büyüse bile 18 mm yapıyor üzülceke bir şey yokKızlar dr dan çıktım şimdi adetin başladığı günden sonra 10. Gündeyim yumurtam sadece 14 mm miş. çok üzüldüm ptesi tekrar gel bakalım dedi. Daha önceki aylarda istenilen boyutta yumurtalar oluyordu gerçi o zamanlarda da tutmadı ama şimdi baştan hüsran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?