Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy çok sevindmmm canım bnmm sağlıkla doğurun inşallah bak işte kardeşsiniz ama kaderler ayrı bünyeler ayrı kuzum bzmde olck bzmdeeee

Sağlıkla kucağına alsın inşallah.
Amin inşallah
Adamı batıracaksın
Sussussss duymasın kalbine iner
Valla ikinizede bakamıcağı kesin artık birinizden birinizi seçicek sizde darılmıcaksınız
Sanırım onu bakar o çok pşnpirik şimdi den başladı ben doğuramam demeye
Nononono kilo sağol canım nasip işte
ayyy çok sevindmmm canım bnmm sağlıkla doğurun inşallah bak işte kardeşsiniz ama kaderler ayrı bünyeler ayrı kuzum bzmde olck bzmdeeee
Doğurmayan kalmayacak

şimdi size güzel bir soru sorucammmm iyi dinleyinnnn bniii folik asit hangisini alıyım gynositol mu yoksa inofolic mi alıyımm yorumlarrr
Bana bu topikte ve forumda çoğunlukla inofolic söylediler aldım 2 3 defa kullandım daha kullanmadım. Ondan önce prowomen kullandım.

Bana bu topikte ve forumda çoğunlukla inofolic söylediler aldım 2 3 defa kullandım daha kullanmadım. Ondan önce prowomen kullandım.
prowomen bnde kullandım cnm hala evde biraz vr hatta onun içinde de folik var acaba onu mu ilk önce içip btrsemmm

Yok tüpbebek canim 12 yaşındalar ikiside erkek çok şükür bin sukur ama ne bileyim insanoğlu iste istiyor
Canım maşallah nasıl da büyümüşler bu kafar dertlenme kafanı rahat bırak olursa olur olmazsa olmaz zaten iki tane var Rabbim onlara hayırlı ömürler versin bizi düşün bi de
Hay maşallah ya
Kizlar doktor herşey normal dedi ama tüp yada aşılama dedi
Her şey normal ve sebepsiz olmuyor öyle mi bismillah deyip başlamaktan başka ne çare kuzum
Bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi verecekmiş yine başladık biz hormona allahım hayırlı eylesin
Amin inşallah hayırla sonuçlanır
MelodiminEsi makarnayı yaptım yedik valla öğlen sen dün söyleyince canım o kadar istedi ki öğleni zor ettim kilomu korumaya çalıştığım için de akşam yapamadım iyi gömdüm ama
Ayy Larimm makarna çokkkselll deel miii
ohhhh bnmde canımı istettinizzz pisliklerrr
Hehhe canını yerim üşenme yap akşama zaten istesen de üşenemezsin öyle bir yemek değil

bugn akşama başka bir yemek var kuzuş bu hfta sonu kocişim yok arkadaşlarıyla olucak ben tek yaparım

Oğlanlar doğduktan sonra hiç korunmadim ve hiç gebelik olmadi şimdi bunca sene sonra neden doktora başvurdum neden yeniden anne olmak için yandım inan bilmiyorum eşimle konuştuk bu ay son kez denemeye karar verdik yarın tekrar doktora gideceğim

Canım neden üzüldün ki benim de aynı boyutta oluyodu adetten sonra 12. Günde 18mm oluyor ve yeterli boya geliyor. Günde yaklaşık 2mm büyüyor

Selam Kızlar Polikistik over olup klomen kullanımıyla ilgili tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? Benim hormon testlerim aşağıdaki gibi. Doktor değerlerin güzel ama lh fsh dan yüksek polikistik over olabilirsin dedi. Muayene etti yan yana yumurtlar vardı. Korkma hafif düzeyde polikistik oversin sadece kilo ver ve adetin 5. Günü gel klomen vericem sana dediBirde ovulasyon testi mutlaka kullan dedi zaten almıştım, cumarteside hsg çektiricem bu arada

Eklentiler

• 28C68FC4-521E-4D85-8E3A-73ED8D7D113D.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 54
Canım neden üzüldün ki benim de aynı boyutta oluyodu adetten sonra 12. Günde 18mm oluyor ve yeterli boya geliyor. Günde yaklaşık 2mm büyüyor
İnşallah o şekilde büyür canım Dr a gide gele psikoloji heves umut hiç bişey kalmadı artık bende

Canım neden üzüldün boyutu gayet normal. Kaç günde adet görüyorsun? 14. Gün pik olacağını varsayarsak günde 1 mm büyüse bile 18 mm yapıyor üzülceke bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…