- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #58.081
Sizi hep düşünüyorum ve gece gündüz kendimden önce duama hepinizi katıyorumCanım maşallah nasıl da büyümüşler bu kafar dertlenme kafanı rahat bırak olursa olur olmazsa olmaz zaten iki tane var Rabbim onlara hayırlı ömürler versinbizi düşün bi de
Allah razı olsunSizi hep düşünüyorum ve gece gündüz kendimden önce duama hepinizi katıyorum
Insanoğlu iste takmayayım desemde olmuyor
Daha önceki aylarda bu zamanda 20 mm ye ulaşmış yumurta hep olmuştu. Şimdi artık yumurtalar bile baştan heveslenme diyo banaCanım neden üzüldün boyutu gayet normal. Kaç günde adet görüyorsun? 14. Gün pik olacağını varsayarsak günde 1 mm büyüse bile 18 mm yapıyor üzülceke bir şey yok
ben de merak ediyordum seni. Sorun çıkmamış olması güzel haber canım. demek ki henüz gerek görmedi. Normal mi deneyin dedi?Kizlar doktor herşey normal dedi ama tüp yada aşılama dedi
Rabbim sonunu hayr etsin canım.Bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi verecekmiş yine başladık biz hormona allahım hayırlı eylesin
Yarasın kuzuşumaa.MelodiminEsi makarnayı yaptım yedik valla öğlen sen dün söyleyince canım o kadar istedi ki öğleni zor ettim kilomu korumaya çalıştığım için de akşam yapamadım iyi gömdüm ama
O daha etkili diye biliyorum canım yumurta gelişimi için.Kızlarr doktor fostimon diye iğne verdiben gonal f verir diye düşünüyordum
kız niye öyle diyorsun, 2 ay fark olur hemen hemen, önce birine sonra diğerine giderValla ikinizede bakamıcağı kesinartık birinizden birinizi seçicek sizde darılmıcaksınız
bu konuda iyi değilim canım. Uzmanımız Larişşimdi size güzel bir soru sorucammmm iyi dinleyinnnnbniii folik asit hangisini alıyım gynositol mu yoksa inofolic mi alıyımm yorumlarrr
yok yok başka bişey yokyani başka birşey varsa söyle aplaaaa bilelimmm
kuzum en azından adet düzensizliği yok. O da başka sıkıntı olurdu. Umarım gelecek aya mutluluk seni de çaba gösteren herkesi de bulurBen yine adet oldum tam zamanında kızçelerumutlar yine devretti bidahaki aya
iğne mi hap mı kullandın canımKızlar dr dan çıktım şimdi adetin başladığı günden sonra 10. Gündeyim yumurtam sadece 14 mm miş. çok üzüldüm ptesi tekrar gel bakalım dedi. Daha önceki aylarda istenilen boyutta yumurtalar oluyordu gerçi o zamanlarda da tutmadı ama şimdi baştan hüsran
Tatlımm benim doktorum adetin üçüncü günü folikül 10 mm üstü ise içi boştur dedi. 10. gün 20 mm olan yumurta üçüncü günü kaçtı sende? Belki kaliteli bir yumurta geliyor ha ne dersin bu açıdan bakDaha önceki aylarda bu zamanda 20 mm ye ulaşmış yumurta hep olmuştu. Şimdi artık yumurtalar bile baştan heveslenme diyo bana
Pardon yanlış yere yazmışımKızlar lohusaliktan sonra adet gorulmeden yumurtlama olur mu yani hamile kalinabilir mi
İnşallahh canım benim inşallahkuzum en azından adet düzensizliği yok. O da başka sıkıntı olurdu. Umarım gelecek aya mutluluk seni de çaba gösteren herkesi de bulur
Kür mü yapsan?Ben yine adet oldum tam zamanında kızçelerumutlar yine devretti bidahaki aya
Teşekkür ederim canım inşallahAy bu bennn
Oy ya maşallah paşayasağlıkla gelsin
Hahhaha deli kız
Merhabalar sizde çatlatma iğnesi ilemi kaldınız nasıl oldu kaçıncı deneme anlatırmısınız lütfen sorun varmıydı ne sordum amaTeşekkür ederim canım inşallah
Femara kullandım canım bu üçüncü aydı. Sonraki ay iğneye geçecek heraldeben de merak ediyordum seni. Sorun çıkmamış olması güzel haber canım. demek ki henüz gerek görmedi. Normal mi deneyin dedi?
Rabbim sonunu hayr etsin canım.
Yarasın kuzuşumaa.
O daha etkili diye biliyorum canım yumurta gelişimi için.
kız niye öyle diyorsun, 2 ay fark olur hemen hemen, önce birine sonra diğerine gider
bu konuda iyi değilim canım. Uzmanımız Lariş
yok yok başka bişey yok
kuzum en azından adet düzensizliği yok. O da başka sıkıntı olurdu. Umarım gelecek aya mutluluk seni de çaba gösteren herkesi de bulur
iğne mi hap mı kullandın canım
inşallah canım benim Allah büyüktür. Ama canım yine çok sıkıldı her ay ultrasonla dr bakarken kendimi bir dahaki ay kese izlerken hayal ediyorum ama yine boş yumurtalarla boş çabalarla geçiriyorum günleri. Benim başım çok ağrıdı biraz uyuyayım sonra dönücem aranızaTatlımm benim doktorum adetin üçüncü günü folikül 10 mm üstü ise içi boştur dedi. 10. gün 20 mm olan yumurta üçüncü günü kaçtı sende? Belki kaliteli bir yumurta geliyor ha ne dersin bu açıdan bak
Canım benimde lh yle fsh arasında fark vardı. Ama bana doktor degerlerin güzel dediSelam KızlarPolikistik over olup klomen kullanımıyla ilgili tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? Benim hormon testlerim aşağıdaki gibi. Doktor değerlerin güzel ama lh fsh dan yüksek polikistik over olabilirsin dedi. Muayene etti yan yana yumurtlar vardı. Korkma hafif düzeyde polikistik oversin sadece kilo ver ve adetin 5. Günü gel klomen vericem sana dedi Birde ovulasyon testi mutlaka kullan dedi zaten almıştım, cumarteside hsg çektiricem bu arada
Maalesef kuzum hep öyle hayal ediyoruz sonra kırmızıları görüyoruzFemara kullandım canım bu üçüncü aydı. Sonraki ay iğneye geçecek heralde
inşallah canım benim Allah büyüktür. Ama canım yine çok sıkıldı her ay ultrasonla dr bakarken kendimi bir dahaki ay kese izlerken hayal ediyorum ama yine boş yumurtalarla boş çabalarla geçiriyorum günleri. Benim başım çok ağrıdı biraz uyuyayım sonra dönücem aranıza
Ayy dün günaydın yazmıştımm kimse görmemiiiş cevap yazmamışş ben şokk@GulYuzlumm fıstık nasılsın sesin çıkmadı dün bugün
Sen de gel aşko sana da yapimohhhh bnmde canımı istettinizzz pisliklerrr
Ben inofolic kullanıyorum bu ay canım normalde folidoce içiyordumşimdi size güzel bir soru sorucammmm iyi dinleyinnnnbniii folik asit hangisini alıyım gynositol mu yoksa inofolic mi alıyımm yorumlarrr
Bunu not alıyorumFolidoce ama şuan bitti trendyoldan imom omega aldım onu kullanıyorum bi sürü vitamin var içinde daha iyi olduğunu düşünüyorum
ÇoksellllCanım maşallah nasıl da büyümüşler bu kafar dertlenme kafanı rahat bırak olursa olur olmazsa olmaz zaten iki tane var Rabbim onlara hayırlı ömürler versinbizi düşün bi de
Hay maşallah ya
Her şey normal ve sebepsiz olmuyor öyle mibismillah deyip başlamaktan başka ne çare kuzum
Amin inşallah hayırla sonuçlanır
Ayy Larimm makarna çokkkselll deel miii
Hehhe canını yerim üşenme yap akşamazaten istesen de üşenemezsin öyle bir yemek değil
Canımıniçi.. ben de adet oldum , bir sonraki adette tüpe başlayacağımBen yine adet oldum tam zamanında kızçelerumutlar yine devretti bidahaki aya
Canım benim yumurta gelişimin gayet normal yumurtalar günde ort 2 mm büyür zaten endişelenme her ay rutin büyüme hızı olmayabilir , birden büyüyen yumurtanın kaliteli olmadığı da konuşuluyor, tavuk gibi düşün , doğuyor ve 1 haftada tavuk oluyor ne kadar sağlıklı olabilir ki yavaş büyümesi daha sağlıklıKızlar dr dan çıktım şimdi adetin başladığı günden sonra 10. Gündeyim yumurtam sadece 14 mm miş. çok üzüldüm ptesi tekrar gel bakalım dedi. Daha önceki aylarda istenilen boyutta yumurtalar oluyordu gerçi o zamanlarda da tutmadı ama şimdi baştan hüsran
Canım benim 5 tane olsa 6. Yı istiyorsan uzun süre olmamışsa stres yaparsın bu çok normal zaten bu ay son tedavini alacağını söylüyorsun, al, kendini rahat bırak, inofolic kombi aldım ben bu ay içiyorum şimdi, inşallah bu ay gebe kalırsın ama çok şükür ki 2 yavrun var ne mutlu sanaOğlanlar doğduktan sonra hiç korunmadim ve hiç gebelik olmadi şimdi bunca sene sonra neden doktora başvurdum neden yeniden anne olmak için yandım inan bilmiyorum eşimle konuştuk bu ay son kez denemeye karar verdik yarın tekrar doktora gideceğim
Canım selam evet kalınabilir çünkü yengem doğumundan 3 ay sonra emzirirken hamile kaldı adet görmüyordu normal doğum yapmıştı şimdi çocukları ikiz gibi büyüyor hatta 3. Ye de süt korur diye düşündüler hamile kaldı ama o düştüKızlar lohusaliktan sonra adet gorulmeden yumurtlama olur mu yani hamile kalinabilir mi
Canım evet yıl devredince yoğunluk olur ama demekki sizde tembellik var yılı kapatmamışsınızAyy dün günaydın yazmıştımm kimse görmemiiiş cevap yazmamışş ben şokkküstüm yazmycam dediim şaka bi yana yılbaşı ilk ay olduğu için evraklar şunlar bunlar bugünlerde biraz yoğunum kuzu ondan ğek giremiyorum Siz napıyosunuuuz nasılsınızzz
+1Canım benim yumurta gelişimin gayet normal yumurtalar günde ort 2 mm büyür zaten endişelenme her ay rutin büyüme hızı olmayabilir , birden büyüyen yumurtanın kaliteli olmadığı da konuşuluyor, tavuk gibi düşün , doğuyor ve 1 haftada tavuk oluyor ne kadar sağlıklı olabilir ki yavaş büyümesi daha sağlıklı
Sen de gel aşko sana da yapim
Ben inofolic kullanıyorum bu ay canım normalde folidoce içiyordum
Bunu not alıyorum
Çoksellll
Canımıniçi.. ben de adet oldum , bir sonraki adette tüpe başlayacağıminşallah bu ay gebe kalırsın
Canım benim yumurta gelişimin gayet normal yumurtalar günde ort 2 mm büyür zaten endişelenme her ay rutin büyüme hızı olmayabilir , birden büyüyen yumurtanın kaliteli olmadığı da konuşuluyor, tavuk gibi düşün , doğuyor ve 1 haftada tavuk oluyor ne kadar sağlıklı olabilir ki yavaş büyümesi daha sağlıklı
Canım benim 5 tane olsa 6. Yı istiyorsan uzun süre olmamışsa stres yaparsın bu çok normal zaten bu ay son tedavini alacağını söylüyorsun, al, kendini rahat bırak, inofolic kombi aldım ben bu ay içiyorum şimdi, inşallah bu ay gebe kalırsın ama çok şükür ki 2 yavrun var ne mutlu sana
Canım selam evet kalınabilir çünkü yengem doğumundan 3 ay sonra emzirirken hamile kaldı adet görmüyordu normal doğum yapmıştı şimdi çocukları ikiz gibi büyüyor hatta 3. Ye de süt korur diye düşündüler hamile kaldı ama o düştü
Canım evet yıl devredince yoğunluk olur ama demekki sizde tembellik var yılı kapatmamışsınız
İnşallahhhMaalesef kuzum hep öyle hayal ediyoruz sonra kırmızıları görüyoruzinşallah daha fazla beklemeyiz
Canım ben hamile kaldığımda 17mm idi çatlatma iğnesini yarın yap demişti doktorum kendininyıpratma stres çok etkiliyo biliyosunİnşallahhhHep söylüyorum iyi ki varsınız ama elimde değil ağlıyorum ağlıyorum duruyorum iyice sinirlerim boşaldı. O iğnelerden de kist ölçümlerinden de bıktım usandım. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin bizlere de tez vakitte
Bana da değerlerin güzel dedi ama lh fsh dan yüksekse polikistik over olabilir dedi, ultrasonla baktı yan yana yumurtlar vardı polikistik over dedi. Bende anlamadım o kadar çok farklı doktora muayene oldum ki ilk defa böyle bir şey duydumCanım benimde lh yle fsh arasında fark vardı. Ama bana doktor degerlerin güzel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?