Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben hamile kaldığımda 17mm idi çatlatma iğnesini yarın yap demişti doktorum kendininyıpratma stres çok etkiliyo biliyosun
Vallahi elimde değil oooof offf asla böyle bir şey yaşayacağımı düşünmezdim evlendikten sonra 2 seneye yakın korunduk bi de başlarda tedirgin olurduk ne garip

Kızlar zeytinyağında bekletilen incir kürü nasıl yapılıyor biri beni aydınlatabilir mi
Birde biz promen ve prowoman kullanıyoruz proxed mi promen mi
bu incir olayı prolaktini yükseltiyor diye biliyorum. kullananlar beni aydınlatır mı?

Kızlar zeytinyağında bekletilen incir kürü nasıl yapılıyor biri beni aydınlatabilir mi
Birde biz promen ve prowoman kullanıyoruz proxed mi promen mi
Ben zeytinyağında kuru inciri adetimin 1. Günümde başladım. Kuru incirleri bıçakla 4-5 kesik aç ve en az 24 saat zeytin yağında beklemesini sağla, bu 2-3 gün beklemiş olursa daha iyi olduğunu duydum. O yüzden 10 tane beraber zeytinyağına at bence. Ve sabah aç karına 1 tane ye.
Benim yarınki yiceklerim bunlar

lh çatlama günü pik yapar fsh ile lh ı bir arada değerlendirmenin hiçbir anlamı yok.. ilk defa duydum.. polikistik over belirtiler ve ultrason görüntüsü ile konur. fsh değeriniz normal.. ben klomen kullandım 21 mm 2 yumurta oluştuğu da oldu, kist yaptığı ay da oldu. femara daha etkili ama ikisiyle de hamile kalamadım

bu incir olayı prolaktini yükseltiyor diye biliyorum. kullananlar beni aydınlatır mı?
Yok taze incir prolaktini yükseltir. Hani ağaçtan toplayınca kökünde süt gibi bişey vardır zaten. Kuru incir prolaktini yükseltecek kadar hamile kalmaya engel değil.

Canım ben eşim için yapacagim hıza iyi geliyormuş galiba

Yok taze incir prolaktini yükseltir. Hani ağaçtan toplayınca kökünde süt gibi bişey vardır zaten. Kuru incir prolaktini yükseltecek kadar hamile kalmaya engel değil.
benim 24 falan sınırda çıkıyor o zaman bile ilaç verdiler hiç risk almayayım o zaman

şimdi size güzel bir soru sorucammmm iyi dinleyinnnn bniii folik asit hangisini alıyım gynositol mu yoksa inofolic mi alıyımm yorumlarrr
gynositol kullandım çok pahalı gereksiz.. folbiol al geç.. zaten fazlası idrarla atılıyor folik asitin. folbiol 5 mg aslında fazla ama atıldığı için ben bunu tercih ettim. gyno nun içeriğinde bi madde daha var güya o yumurtlamaya falan iyi geliyor ama geçen gün vücuttaki bi tepkimeye denk geldim o madde zaten üretiliyormuş vücutta..
bu arada piyasada çoğu folik asit 400 mcg ama alınması gereken değer 600 mcg ye yükseltildi

benim 24 falan sınırda çıkıyor o zaman bile ilaç verdiler hiç risk almayayım o zaman
Yalancı Prolaktin çok değişken ve hemen yükselip hemen düşen bir hormon, aynı lh gibi düşün.
Prolaktin 24 ken ilaç kullanmak bence mantıklı değil. Mesala göğüslerini çok uyardıysan(cinsel ilişki esnasında) yada sütyenle uyuyorsan, çok dar bayiler giyiyorsan, çantanı koluna göğüsün hizasında takıyorsan, göğsünün üstüne yatıyorsan gibi gibi durumlarda prolaktin yükselir, ama bu yükseliş hipofiz beziyle bileşimde değildir.
Hamile kalmayı engelleyen o proloktin beyinde bulunan o hormonla bağlantılı olduğunda yüksek çıkar ve hamileliği engeller.
Sendeki duruma yalancı prolaktin yükselişi diyorlar. Ve hamileliğin engel değil.
Kendini denemek için bu yazdıklarıma dikkat et ve git prolaktine baktır yükselmediğini göreceksin.
Sevgiler

Bana bir akıl verin siz olsanız iki çocuğum var bosver tedaviyi bırakayım mi dersiniz yoksa savaşmaya devam mi edersiniz
Sabahtan beri gözümdeki yaşa engel olamıyorum bu ay çok umutluydum
bebek istiyorsanız kaç çocuğunuz olduğunun önemi yok.. ama kendinizi yıpratmayın. bebeği olmayan bütün arkadaşlarım tüp bebekle bebek sahibi olduktan sonra kendi kendine 2. çocukları oldu. tekar olmayanlar da var. yani çok istiyorsanız tabii ki savaşın ama kafanız rahat olsun.

benim ergenlikten beri yüksek. daha çok yükseldiği de oldu. utanmasam dışarıda bile sutyen giymiyorum en son geçen sene endokrin doktoru ilaç vermişti normalde ilaca gerek yok ama bebek istediğin için veriyorum dedi. tüp bebekteki dosyam bende değil ama herhalde bakılmıştır normal çıkmıştır o dönemde bir şey denmedi çünkü

Ilaç kullanacağım olurmu ki
Hiç birşey olmazki canım, kuru incir ve zeytinyağı bi zararı olmaz, bence bi ilaçla etkileşime gireceği bi durum yok.
Bu arada ben antibyotik kullanıyorum ve bu inciride yiyorum, bi zararı olmadı. Tabii senin kararın. Tüp bebek yapacak olan bazı kadınlar bile toplama işleminden önce bunu yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…