Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde de durum ayni. Korunduk ama olmasin diye. Simdi halimize bak
Benim doktor komsum diyor ki kendi çocuklarıma bile tavsiyem evlenince ilk dogurganliginizi ispat edin zaten gençler geç evleniyor daha sonra birkaç sene bebek düşünmüyor yaş iyice ilerliyor sonra da istiyorlar olmuyor tedavi süreç zorlasiyor

Bu ay da öyle deneyelim bakalim
Sana tavsiye bu ignenin icinde beta hcg var. Cok arastirdim sana tum gebelik beliritilerini yaşatıyor hepsi tek tek belirti yani. Dusun 3 kez kan verdim bu kez kesin oldudiye. Hic takilma belirtiye falan. Gunun gecmeddn gereckten anlaşılmıyor bnce

Anladım canim deneyelim insallah

Aynen ben 30 esim 37 daha yeni evlendik okumaktan calismaktan ancak firsat cocuga geldi

Ya düşün gece uyurken burnuma kavunlu sakız koktu beynimizi çok kötü yönlendiriyoruz bence

Canımıniçi.. ben de adet oldum , bir sonraki adette tüpe başlayacağım inşallah bu ay gebe kalırsın
İnşallahh sende tüp olmadan kalıverirsin hemencik öyle olan çok olmuş stres olmayınca nasılsa tüp yapıcam diye kalmışlar hep

Fsh8.64 lh 13.67 e2 36.2 bana degerlern cok iyi dedi nye öyle dedi anlamadım yalnız ben adetin son günü verdim kan gün bulamadgmdan

Ben duymuştum ama benim arada çok az bir fark var ve daha önce hiç bir doktor bana polikistik over demediği için şaşırdımBu arada aşağıya bırakıyorum internette lh fsh ile ilgili çıkan sonucu sizede bilgi vereyim dedim. Umarım en kısa sürede hepimiz hamile kalırız Hsg çekildiniz mi

Eklentiler

• E9AD701F-935F-4736-A940-69140716660B.webp
    39 KB · Görüntüleme: 27
Fsh8.64 lh 13.67 e2 36.2 bana degerlern cok iyi dedi nye öyle dedi anlamadım yalnız ben adetin son günü verdim kan gün bulamadgmdan
Bizim sizinle değerlerimiz benziyor. Benimde fsh 6,13 lh 10,84 e2 33,48 .. Ben doktorlarında bir çok şeyde farklı yorum yaptıklarını düşünüyorum. Ne güzel sizinki iç rahatlatıcı bir yorum olmuş Ben hsg filmi sonucum ve tahlilimle güvendiğim bir doktor buldum ona gideceğim

Yalnız bana ultrasonla baktı ben özellikle sordum kist falan varmı diye hayır overlar gayet güzel dedi

Yalnız bana ultrasonla baktı ben özellikle sordum kist falan varmı diye hayır overlar gayet güzel dedi
Bana da ultrasonla baktı bir yumurtalıkta 6 tane sıralı bir tarafta 3 tane mi ne vardı tam eminde değilim. Söyledikleri yüzünden şaşırdığım için

Vallahi elimde değil oooof offf asla böyle bir şey yaşayacağımı düşünmezdim evlendikten sonra 2 seneye yakın korunduk bi de başlarda tedirgin olurduk ne garip
Canım bilemiyoruz ki, yazılan ne ise onu yaşıyoruz. Sağlığımız yerinde çok şükür bir gün olacak.
Biz 11 yıldır evliyiz 8 yıl korunduk güyaaa(prezervatif ve geri çekilme yöntemi ile), hemen yapınca olacak sandık
3 yıldırda deniyoruz ve hiç bir sorun yok ama olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…