Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet canım bu hiç kolay bir süreç değil ama biz anneadayları aynı anda pek çok şeyi göğüslemek zorundayız , yaradılışımız bu...
Kızlar bu cin bana ilk defa güzel şeyler söylüyor
Eki Görüntüle 2756214
Kızzz yoksa bu ay mııııı
helal sana Ayseee1987
Kizlar selamlar. Bu ay da negatif. Allah hayirlisini nasip etsin size kan testi yaptirmistim onu atsam bi bakarsanızcok sevinirim
Ah kuzum benim de negatif ama pes etmek yok o bebek buraya gelecek
İnşallahh sende tüp olmadan kalıverirsin hemencik öyle olan çok olmuş stres olmayınca nasılsa tüp yapıcam diye kalmışlar hep
Kız benim stres olmadığım an mı var bebek için olmasam başka şeye olurum
Canım hiç duymadığım için etkili olcakmı olmayacakmı herkes başka birşey kullanıyor bana neden bunu verdi gibi kafamda deli sorular dolandı biranda
Canım doktoruna güven belki bunun sana daha iyi geleceğini düşünmüştür

Bana da ultrasonla baktı bir yumurtalıkta 6 tane sıralı bir tarafta 3 tane mi ne vardı tam eminde değilim. Söyledikleri yüzünden şaşırdığım için
Aay bende korktum şimdi başka doktorada gideyim gerçi zaten kontrolüm var bu ay klomen kullandm

Aay bende korktum şimdi başka doktorada gideyim gerçi zaten kontrolüm var bu ay klomen kullandm
Ayy senide endişelendirdim gibi oldu üzüldüm şimdi Hangi doktora güveneceğiz insan şaşırıyor. Yine doktora gidecekmişsin gerçi kontrol için en azından için rahat eder

Hsg de tüplerimde biraz sıvı vardı ama geçmiş. tüp bebekle hamile kaldım geçen sene ama kalbi durdu. sonra rahimde yapışıklık oldu falan.. tekrar tüp bebeğe başlayacağım

Ayyy ne bileyim kız cin yola geldi. Belli ki arayı sıcak tutmak istiyor

bir şey daha öğrendik 17 yaşından beri doktorlara gidiyorum hiç hormonlara bakarak tanı koymamıştı gerçi bana daha kapıdan girerken teşhis koyuyorlar zaten

Ayy senide endişelendirdim gibi oldu üzüldüm şimdi Hangi doktora güveneceğiz insan şaşırıyor. Yine doktora gidecekmişsin gerçi kontrol için en azından için rahat eder
Bnm eşimde varikosel varmış ,eşimde bu ay ilaç kullndıb.banada gebeliği kolaylştrmk için klomen verdi kndi doktorum ben bu ilaç bitek kisti yumurta sorunu olanlara veriliyo dye biliyodum hatta

Canım bu oran arasındaki fark mı 2.5 dan büyük olursa, yoksa adetin 3. Günü yapılan testte 2.5 üstü olursa mı pko şüphesi oluyor?

Insaallah canim insaallah

Yaa herkes gonal f kullanıyor o daha iyi sanki bunu hiç duymamıştım

Ciddimisin birçok hastam böyle gebe kalıyor dedi Rabbim sonu güzel eyler inşallah
Onu bu sayfada da kullananlar olmuştu. Bizim doktor da gonal yerine onu tercih ediyor canım. Sen hiç endişe etme

Kizlar bi de bisey daha danışacağım size. Benim reglim cok ağrılıgecer bu yillardir boyle gunde 3 tane agri kesici içmesem hastanelik oluyorum mide bilantisi kusma afedersiniz ishal pms hepsi var. Ama ufacik bir kistim bile yok hsg cekildim bi suru tahlil yapildi hicbisey cikmadi sizce neden? Cocugun olmamasina bu etken mj acaba

E2:51.42
Fsh:4.4
Lh:3.65
Progesteron:13.5
Reglin 3. Gunu yapildi
Bence gayet iyi ama o progesteron hormonu olamaz, prolaktin'dir, progesteron hormonu adetin 21. Gün ölçülür yumurta çatlamışmı diye bakılır.
Benimde geçen ay adetin 4. Gününde böyleydi.

Zannetmiyorum canım, çevremde çok ağrılı geçirip de çocuğu olanlar var.

Tahliller normal hsg de normal yarin dr randevum var 2 kez klomen ovitrelle denedim olmadi. yarin mi dr eger kendi haline birakin derse valla artik ugrasmayacagim bezdum. Olursa olur olmazsa napim. Ne yapsam da olmayacak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…