Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He ya kıskandım H halleycik seni. 6 yıldır daha kaynanamın özel bir yemeğini yememişim. Gidince ya götürüyor, ya da ben yapıyorum
Bizimki bugün arıyo börek yaptım gelin deyoo .. edho var dedik gitmedik.. edho da yokmuş meğer haftanın 4 günü nerdeyse öteki oğlunda kalıyor.Bahanesi de orda torun varmış oynuyomuş. Bu şekilde bile dışlanıyorum..

He ya kıskandım H halleycik seni. 6 yıldır daha kaynanamın özel bir yemeğini yememişim. Gidince ya götürüyor, ya da ben yapıyorum
Hafta ici yemege cikiyorsak işten herseyi hazirlar .
Buaksam misal masayi bile kurmuştuu
Ama haftasonu burdaysak hepberaber yapiyoruzz
Ama ben birazz pürüzüm

Çifter patlattın mı tamamdır

Hafta ici yemege cikiyorsak işten herseyi hazirlar .
Buaksam misal masayi bile kurmuştuu
Ama haftasonu burdaysak hepberaber yapiyoruzz
Ama ben birazz pürüzüm
Way ben nerelere gidemmm. Ben gidince bura senin de evin deyip mutfağa yolluyor beniii neyseki huyu güzel de seviyorum yine de

Çok kızdım şimdi kaynana

Akşam işten geldim ekmek almaya giderken bizim köyden biriyle karşılaştım. Nasılsın iyimisin diye konuştuk. Senin bebeğin var mı dedi, yok dedim. Sen çoktandır evlisin niye doğurmuyorsun dedi ben de henüz nasip değil dedim. Sonra da kendime kızdım, niye her önüne gelenle konuşuyorsun diye

Gelbemucizem anlatayım hemen :)) ben adetimin 2. Günü gittim doktor bir önceki ay olgunlaşan yumurtalar çatlamış mı yoksa kiste mi dönüşmüş ona baktı. Tüm yumurtalarım çatladığı için tedaviye başlayabiliriz dedi. Eğer kistleşme olursa yumurtalarda bu çatlamadığı durumda oluyo o zaman 1 ay ara veriyorlar. Adetimin 3. Günü gonalfe başladım iğnenin 5. günü kontrole gittim yumurta oluşmuş mu ne durumda bakıyor. İğnenin 8. günü tekrar gittim ertesi gün çatlatma iğnesini yap dedi saatinide söylüyo. Çatlatma iğnesinin üzerinden 35 saat geçince tam aşılama yapılıyo. 33. Saatinde falan hastaneye gittik sperm hazırlandı 35. Saatte aşılamayı yaptılar. Tüp bebek merkezinde oldu aşılamam benim spermler yılandıktan sonra bi solisyonla karıştırıldı enerjisi arttırılmış sperm diye söyledi dr ama içeriğini bilemiyorum canım.

Way ben nerelere gidemmm. Ben gidince bura senin de evin deyip mutfağa yolluyor beniii neyseki huyu güzel de seviyorum yine de
Gecenn 2 Hafta once hepberaber olalim gelin yazmiss kaynanam bende soylee deedim
Sabah erkenden uyandirmicaksaniz olur
11 de kalktim kahvaltiyi kurmuslardi

Ay bu insanlar yaaa olmuyomu diye soruyolar bidee
Yanii kimseyee soramam boyle bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…