- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #59.201
Çok teşekkür ederim cnmÖzelde yaptırdım canım. Aşılamanın yapılacağı günle birlikte üç defa gittim. Adetin ikinci günü, adet bitimi ve sonra bir gün daha gittim.
Adetin ikinci günü iğnelere başladım. Ara ara gittiğim zaman yumurta boyutuna bakıyor uygun boyuta gelince çatlatma iğnesi veriyor 36 saat sonra da aşılama yapılıyor. Benim yumurta kendiliğinden erkenden çatlamış o yüzden farklı oldu.cakltanesi daha detaylı bilgi verebilir sana kuzum
İnsanlar bilip bilmeden neden yorum yaparlarkiAkşam işten geldim ekmek almaya giderken bizim köyden biriyle karşılaştım. Nasılsın iyimisin diye konuştuk. Senin bebeğin var mı dedi, yok dedim. Sen çoktandır evlisin niye doğurmuyorsun dediben de henüz nasip değil dedim. Sonra da kendime kızdım, niye her önüne gelenle konuşuyorsun diye
Bana biri olmuyomu yapmiyonuzmi diye dümdek sormuştu o an utancimdaa kipkirmizi oldumm cvp veeremeedim sonraa cok kizdim kendime terslemedim icin.Ben de hiç sormadım, sormam da
ahh ne sinir oluyorum böyle insanlara kimse kimsenin aile hayatına karışmasa ne güzel olurBana biri olmuyomu yapmiyonuzmi diye dümdek sormuştu o an utancimdaa kipkirmizi oldumm cvp veeremeedim sonraa cok kizdim kendime terslemedim icin.
Anladım cnm artık herşeyin hayırlısı olsun canım inşallah benimkide tutar cnm ilk denememde bakalım inşallah eşim izin alır yoksa bı cagreler bulmam lazım cnmAşko antakyalılar bizimki gibi koyu içmiyor ben antakyada içemiyorum çok açık geliyor bana kahveleri iskenderununki daha koyu. Canım Aşılama süreci tamamen doktorun fıtratına bağlı. Adetken gidiyosun hormon tahlili veriyosun ve ultrason muayene, herşey yolundayda ilaca başlıyorsun ilaçlar bittikten sonra tekrar ultrason ve doktor gelişmeye göre yavaşsa bir kere daha çağırabiliyor yumurtalar büyümüşse çatlatma vuruyosun doktorun söylediği gün ve saatte hastanede oluyosun. Eşin 3 gün cinsel perhiz yapmış olmalı, sperm veriyor laboratuara ve sperm yıkanıp seçiliyor. Bir enjektöre konuluyor sana veriliyor sen onunla aşılama odasına gidiyosun , işlem yapılıyor biraz uzandırıyorlar sonra eve geliyorsun 14 gün sonra test.. ve duphaston içmeye başlıyorsun
Afiyetler olsun şekerimm. Valla annem teble yapmış bir de bazlama ekmek yapmıştı onlardan getirdim eve. Kıymayı baharatlarla kavurdum , 2 biber közledim, ekmekleri kebaplık salçaladım yanına da 1 soğan salatası 1 de normal salata yaptım dürüm yapıp yedik
Amin inşallah kuzuş
Enişteme derim ben senin arkanı kolluyorum diye bana ek paket alırhalleycikle bir olup seni jiletlicekler derim
Anladım cnm çok teşekkür ederim bakalım herşeyin hayırlısı olsun artık cnmGelbemucizem anlatayım hemen :)) ben adetimin 2. Günü gittim doktor bir önceki ay olgunlaşan yumurtalar çatlamış mı yoksa kiste mi dönüşmüş ona baktı. Tüm yumurtalarım çatladığı için tedaviye başlayabiliriz dedi. Eğer kistleşme olursa yumurtalarda bu çatlamadığı durumda oluyo o zaman 1 ay ara veriyorlar. Adetimin 3. Günü gonalfe başladım iğnenin 5. günü kontrole gittim yumurta oluşmuş mu ne durumda bakıyor. İğnenin 8. günü tekrar gittim ertesi gün çatlatma iğnesini yap dedi saatinide söylüyo. Çatlatma iğnesinin üzerinden 35 saat geçince tam aşılama yapılıyo. 33. Saatinde falan hastaneye gittik sperm hazırlandı 35. Saatte aşılamayı yaptılar. Tüp bebek merkezinde oldu aşılamam benim spermler yılandıktan sonra bi solisyonla karıştırıldı enerjisi arttırılmış sperm diye söyledi dr ama içeriğini bilemiyorum canım.
Tahlil olmadan ultrason görüntüsüyle böyle bir tanı konamaz kuzuş. Tahlil şart. Amh da iste muhakkakdoktor dedi belli bi tahlil yapmadı ondan değiştirdim bu ay başka bi doktora göründüm aynı hastanede oda klomen ve çatlatma iğnesi verdi diğer doktorun yazdığı bilgilerle yorumladı ama bu ay test yapacak sanırım
Ayy ben fazla fazlaa yapiyomm sanirimm
Beni *3 affetsin
Böyle küt diye konuya giren de ne bileyim.. uzun süredir yoksa sorma arkadaşım sorma işte yaaAkşam işten geldim ekmek almaya giderken bizim köyden biriyle karşılaştım. Nasılsın iyimisin diye konuştuk. Senin bebeğin var mı dedi, yok dedim. Sen çoktandır evlisin niye doğurmuyorsun dediben de henüz nasip değil dedim. Sonra da kendime kızdım, niye her önüne gelenle konuşuyorsun diye
Bu çok iyiGecenn 2 Hafta once hepberaber olalim gelin yazmiss kaynanam bende soylee deedim
Sabah erkenden uyandirmicaksaniz olur
11 de kalktim kahvaltiyi kurmuslardi
Canikom işin şakasındayız dicem de değiliz vallaBen hiç yapamam ya. Yaşlı da kıyamam zaten. Bir de hiç kırmamış beni. Bir de eşime ara ara kızmama bakmayın. Çok düşkünüm, eşimi doğurmuş diye de minnettarım
Canım hoşgeldin hcg sıfırlandıktan sonra adet olursun normalde korona oldun mu? Korona geciktiriyor ya da muhakkak bir dr a görün kist de olabilirHanımlar iyi akşamlar
Kasım ayında olmuştum çatlatma iğnesi etkisini gördüm ama kimyasalla sonuçlandı maalesef o günden sonra da adet görmedim iki gün önce test yapmıştım evde negatif çıktı böyle birsey yaşayan var mı kaç gün sonra adet oldunuz sonra
Doktor senin tahlil sonuçlarına göre en çok verim alacağı ilacı yazar bir de folik asit başla der sanaAnladım cnm artık herşeyin hayırlısı olsun canım inşallah benimkide tutar cnm ilk denememde bakalım inşallah eşim izin alır yoksa bı cagreler bulmam lazım cnmadetli iken gidince ne ilaç veriyor cnm
Ohhh miss afiyet olsun canım
Kızlar Adana'da balcalida da tüp bebek var haberiniz var mi
Hadi hayırlısı olsun canımDoktor senin tahlil sonuçlarına göre en çok verim alacağı ilacı yazar bir de folik asit başla der sana
Var ben de gidince öğrendim ama ben 1 defa aşılama yaptırmak istedim
Gonal f kullandım canımHadi hayırlısı olsun canımsen ne kullanmisdin
Canım fiyatı neymiş sordun muVar ben de gidince öğrendim ama ben 1 defa aşılama yaptırmak istedim
Anladım cnm herşeyin hayırlısı olsun artık cnmGonal f kullandım canım
Cnm devlette bence fiyatı yok sormadim ama gidince danisirimCanım fiyatı neymiş sordun mu
tamam canım mutlaka söyleyeyim yeni doktora inş. bebeşim benimledirTahlil olmadan ultrason görüntüsüyle böyle bir tanı konamaz kuzuş. Tahlil şart. Amh da iste muhakkak
sana belki +1 yazıyodur melekler sağ tarafa
Böyle küt diye konuya giren de ne bileyim.. uzun süredir yoksa sorma arkadaşım sorma işte yaa
Bu çok iyi
Canikom işin şakasındayız dicem de değiliz vallabenim de tek duacısı olduğum konu eşimi doğurmuş olması başka da yok
Canım hoşgeldin hcg sıfırlandıktan sonra adet olursun normalde korona oldun mu? Korona geciktiriyor ya da muhakkak bir dr a görün kist de olabilir
Canım hoşgeldin hcg sıfırlandıktan sonra adet olursun normalde korona oldun mu? Korona geciktiriyor ya da muhakkak bir dr a görün kist de olabilir
İmam bayıldı yaptm bn balkitom buzluga hazır patlıcan atıyorum yaz dan kalma domates konserveside hazır oh mis bi biberle soğan doğra tmNe yemek yaptınız bugün gençler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?