Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar iyi akşamlar
Kasım ayında olmuştum çatlatma iğnesi etkisini gördüm ama kimyasalla sonuçlandı maalesef o günden sonra da adet görmedim iki gün önce test yapmıştım evde negatif çıktı böyle birsey yaşayan var mı kaç gün sonra adet oldunuz sonra

Çok teşekkür ederim cnm

İnsanlar bilip bilmeden neden yorum yaparlarki

Bana biri olmuyomu yapmiyonuzmi diye dümdek sormuştu o an utancimdaa kipkirmizi oldumm cvp veeremeedim sonraa cok kizdim kendime terslemedim icin.
ahh ne sinir oluyorum böyle insanlara kimse kimsenin aile hayatına karışmasa ne güzel olur

Anladım cnm artık herşeyin hayırlısı olsun canım inşallah benimkide tutar cnm ilk denememde bakalım inşallah eşim izin alır yoksa bı cagreler bulmam lazım cnm adetli iken gidince ne ilaç veriyor cnm
Ohhh miss afiyet olsun canım

Anladım cnm çok teşekkür ederim bakalım herşeyin hayırlısı olsun artık cnm

Tahlil olmadan ultrason görüntüsüyle böyle bir tanı konamaz kuzuş. Tahlil şart. Amh da iste muhakkak
Ayy ben fazla fazlaa yapiyomm sanirimm
Beni *3 affetsin
sana belki +1 yazıyodur melekler sağ tarafa
Böyle küt diye konuya giren de ne bileyim.. uzun süredir yoksa sorma arkadaşım sorma işte yaa
Gecenn 2 Hafta once hepberaber olalim gelin yazmiss kaynanam bende soylee deedim
Sabah erkenden uyandirmicaksaniz olur
11 de kalktim kahvaltiyi kurmuslardi
Bu çok iyi
Ben hiç yapamam ya. Yaşlı da kıyamam zaten. Bir de hiç kırmamış beni. Bir de eşime ara ara kızmama bakmayın. Çok düşkünüm, eşimi doğurmuş diye de minnettarım
Canikom işin şakasındayız dicem de değiliz valla benim de tek duacısı olduğum konu eşimi doğurmuş olması başka da yok
Canım hoşgeldin hcg sıfırlandıktan sonra adet olursun normalde korona oldun mu? Korona geciktiriyor ya da muhakkak bir dr a görün kist de olabilir

Doktor senin tahlil sonuçlarına göre en çok verim alacağı ilacı yazar bir de folik asit başla der sana

tamam canım mutlaka söyleyeyim yeni doktora inş. bebeşim benimledir

Canım hoşgeldin hcg sıfırlandıktan sonra adet olursun normalde korona oldun mu? Korona geciktiriyor ya da muhakkak bir dr a görün kist de olabilir

Betam 200lere çıktı sıfırlanınca Kasım 26 da adet gördüm daha da ne gelen var ne giden 47 gün falan oldu. Adet olmadan tekrar hamile kalanlar var acaba öyle birsey mi diye test yaptım negatif çıktı iki gün önce. Yani normal mi ne kadar gecikir normalde kimyasal da bilgim olmadığı için bekledim ama doktora görünmek en iyisi galiba

Ne yemek yaptınız bugün gençler?
İmam bayıldı yaptm bn balkitom buzluga hazır patlıcan atıyorum yaz dan kalma domates konserveside hazır oh mis bi biberle soğan doğra tm eve 18.40 ta geçtim apar topar yemek yaptım eltim taşınıyormş bu hfta içi ona yardıma gittim kaynişim burda degil die oldu bu saat şimdi makyajı silip yataga vınlıcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…