Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy kuzum baya badire atlatmışsın çok geçmiş olsun bundan sağmış ol

Evet canım muhakkak dr a görün. Benim bu ay adetim 2 hafta geçti ama gebe değildim. 2-3 yıl önce de 50 gün kadar geçmişti stresten ilaçla bile adet görememiştim sonra bir ara gördüm.
Anam ne yorulmuşsun ellerin dert görmesin fıstık hadi uyu da rahatla

Yaaa kuzum bi kere bnmde doktorum bi ay aşılama için beni ayarladı ilaçlar iğneler bn kendm hesapladm düşün hfta sonuna denk geliyo diorm bu adam nası yapck çalışmıyo hafta sonuda. Neyse gittik iğneler bitti dedi aşılamayı iptl edyrm hfta sonuna denk geliyor o yzdn normal ilişki olsun dedi. Bazen gıcıklık yapabiliyorlar biz bu konuda çok hassas davranıyoruz o yzdn çekiyoruz glba daha çok sıkma canını dmekki bu ayında kısmeti böyleymiş

Bana akrabanın teki herkesin içinde beni görür görmez, "ayy bunun kilo almaya niyeti yok doğurmaya da niyeti yok"

Öyle şey olur mu ya nasıl bir mantıktır buuu

Üsüttunmu acabaa ttatlimm
Gaz siskinligi gibimi
Gaz da yok hiç anlamadım hani adet öncesi olur ya yine öyle olmuştu adetle geçmişti. E adetim bitti şişkinlik oldu şaka gibi saklamaya çalışıyorum ilk defa geliyor başıma

hiç sorma balımmm işten çok geç çıktım bugn tabloları yetiştiremedm çoktu o yzdn strestm gittim bide orada yoruldm cnm çıktı sn naptn bakıym yemek gerçi bn geriden geliyorum sayfaları okuya okuya :)

Öyle canım Çok üzülüyorum da sonra da bunda da var bir hayır diyorum
Bana akrabanın teki herkesin içinde beni görür görmez, "ayy bunun kilo almaya niyeti yok doğurmaya da niyeti yok"
düşüncesiz insanlardan nefret ediyorum ve gün geçtikçe sayıları artıyo
Korktum acaba bir şey mi vardır iğnelerden kalma bir etki midir
korkma canım ama benim bazen gaz yok sanıyorum ama sinsi haberim olmayan gaz sıkıştırıyo biraz kakaolu süt iç o bana çok iyi geliyo karnım rahatlıyo

Yarın bi alayım kuzum başka aklınıza bir şey gelirse yazın. Açıkçası tuvalete çıkma durumundan da olabilir kabız da var ama bu kadar da şişer mi o yüzden bilemedim

Normlar de uyurdum da moralim bozuldu biraz iki gün gecikmeyle az önce peçete de biraz kirmizi vardı sanırım adet sokuluyor
Canım benimde düzenliydi çatlatma iğnesini vurulduğum halde 2 gün gecikti allahım ne umutlanmıştım gittiğim SSK dr bana rahmimin kalınlaşmış dedi bir kese gibi birşey var dedi bende umutlandım meğerse adet olacağım kan pıhtısı kan tahlili oldum üzüntüden telefonu kırıyordum sanki suçlu oymuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…