Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy kuzum baya badire atlatmışsın çok geçmiş olsun bundan sağmış ol
Sağol canım zaten evlendim 1 ay olmadan zatüre oldum iyileştim derken hamile kaldım tam noluyo derken düşük yaptım. Evlendiğimi haziranda anca anladım valla. 2021 uğurlu gelsin hepimize

Gaz da yok hiç anlamadım hani adet öncesi olur ya yine öyle olmuştu adetle geçmişti. E adetim bitti şişkinlik oldu şaka gibi saklamaya çalışıyorum ilk defa geliyor başıma
Bnde deli gibi şşim kuzu göbegm bnden önde gidiyo. Patlıcam sanki çok gazm var atamıyorum ama aynı zmnda kabız oldum glba yasminden dolayı

AYnen cnm maalesf oldu glba değiştircm doktoru gibi. Bu aralar çok gidip geliorum çnkü. Şu bebişim tutsunda tutarsada gitmem glba blmyrm kafamda deli sorular var
Ne güzel olur ya tutunsa keşke ne kadar kaldı?
Bnde deli gibi şşim kuzu göbegm bnden önde gidiyo. Patlıcam sanki çok gazm var atamıyorum ama aynı zmnda kabız oldum glba yasminden dolayı
Seninkinin bi sebebi var kuzum benimkine noluyoo

Ben de hiç sormadım, sormam da

Bana akrabanın teki herkesin içinde beni görür görmez, "ayy bunun kilo almaya niyeti yok doğurmaya da niyeti yok"
Ben cok yakin arkadaslarima bile sormam. Bana da sorulmasini hic istemezdim. Sinir olurdum. Hayir belki boyle bi istegi yok insanlarin.herkes cocuk sahibi olmak zorunda mi. Bi donem dugunlere falan gitmek istemiyodum.soracaklar cunku rahatsiz olucam diye. Bu ciddi bi hatsizlik bence. Insanlarin ne dusundugunu ne yasadigini bilmeden gerksiz yorumlamalar . Yargilamalar. Gece gece hepinizin yerine sinirlendim

Sen sinirlenme anniş dua et bizlere böyle insanlar maalesef hep var, birinden kaçsan öbürüne yakalanıyorsun

Kotu gelinimm benn
Mutfagii topliyor suann ben yatiyom oyle ses cikartiyorki kafamaa attigini hayal ediyo sankimm

Bana akrabanın teki herkesin içinde beni görür görmez, "ayy bunun kilo almaya niyeti yok doğurmaya da niyeti yok"
Al işte.. tutamıyolar çenelerini
Gögüs ucumdaki aci ve siskinlik gecmedi yaaa
Bolca nemlemdiriyom amaa elleyince bile aciyor ya
Kuzu bat ne zaman
hiç sorma balımmm işten çok geç çıktım bugn tabloları yetiştiremedm çoktu o yzdn strestm gittim bide orada yoruldm cnm çıktı sn naptn bakıym yemek gerçi bn geriden geliyorum sayfaları okuya okuya :)
:)) birikince oku okuuuu gelmiyor son sayfa
Konuya bak 6 gün önce testte silik çizgi ile gebelik öğrenmiş bir arkadaş. Benim 6 gün önceden kasık ağrım başlıyor adetim geliyorum diyor
Nerde bizde o şans..
Canım var biliyorum orayıda ben olmuşken en iyi şartlarda olsun kafamda soru işareti kalmasın istediğim için acıbadem i ve Bülent beyi seçtim
Kuzu arkadaş için sordum belki birşey sorar diye ben adet olunca bülent bey ile devam..
Hangi sehir canim
Bulent beyin soymisi nedir
Haydardedeoğlu canım. Teo ve ben ve muallimez aynı dr a gidiyoruz
İyi geceler güzellikler
Allah rahatlık versin kuzum

Canim bat benim catlatma ignesinden dolayi hep geciktii 17 sinde 21 ine kdr kaydi
30 aralikta pike yakinla baslayip
1 de tamamen catladini gordum

Gögüs ucumdaki aci ve siskinlik gecmedi yaaa
Bolca nemlemdiriyom amaa elleyince bile aciyor ya
Canım bizim buralarda halk arasında göğüs umması diye birşey derler. Örneğin bir yemeğin ya da içeceğin kokusu geldi, canın çekti ve yemedin. Göğüs umduğu için ağrı ve şişlik yapar bir süre. Öyle bir durum olabilir mi acaba.

Nerde oldu aşılama. Benimde rahim agzi darmış çok üzülüyorum bu duruma . Hamile kaldınız mi

canım bazı şeylerde nasip galiba olmayacak ya birşeyler bahane oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…