Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı canım ne zaman adet

Ne güzel olur ya tutunsa keşke ne kadar kaldı?

Seninkinin bi sebebi var kuzum benimkine noluyoo
keşke bbegmmm kşkeee canı gönülden istiyoruz hepimiz allah emeklerimizi boşa çıkarmasn daha yasminin bitimine 10 gün var birde iğne vurulcam tekrar gidicm o zmn sölerler bbgm yeniden ilaç vericekler ya rahm kalınlaştırıcı fln bklm bn şubatın ilk haftasının sonu yada ikinci hafta başı gibi olur hesaplıyorum

Seninle yüksek ihtimalle aynı günlerde transfer olcaz 26 ocakta adet olunca dr a gidicem 1 hafta ilaç kullansam 2 şubatta biter sonra çatlatma iğnesi ve opu filan 5-6 şubat.. embriyo 5. Güne gelsin de transfer edelim filan olursa işte 11-12 şubatta bebişler bizde

aynen kuzummmm peş peşeyizzzz o zmnnnn ayy çok heycanlıııı lariiii kalbim küt küt atıyor zmn yaklaştıkçaaa inşallah üzülmeyiz yarabbm

aynen kuzummmm peş peşeyizzzz o zmnnnn ayy çok heycanlıııı lariiii kalbim küt küt atıyor zmn yaklaştıkçaaa inşallah üzülmeyiz yarabbm
Niye üzülelim? %100 garantili bir işlem yaptırmadığımızı biliyoruz. Olmama ihtimali de var . Dualarımız olması.. inşallah bu vesileyle anne olabiliriz artık

Bunu bende dusundum ama oyle birsey oldugunu hatirlamiyorummdaa
Gecmezse taş yapistiriyorlar burada sifali onu denerim bi
Ne zaman test yapıcan

26 ocakta canım
Nezaman baslim testleree

Ben de iyiyim ben pek bişey denemediğim için şu ara, yazdıklarınızı biraz okuyup çıkıyorum forumdan Doktora gidip gitmemekte çok kararsızım
Neden kararsız olasın canım? İyi bir doktor araştır ve git muhakkak.. valla zaman bizden çaldıklarını yerine koymuyor kaybetmemek lazım zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…