Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kedişimi çok seviyorum ya İyigeliyor bana valla
İnsanlardan sonra yaratılan ilk hayvan kedi ve ikincisi de yılanmış biliyor musun? Kedilerin son zamanlarda yapılan araştırmalarda gözlerinin sırrı çözüldü.. o araştırmayı okudun mu. Yani bazen ortadan kaybolup saklanması bazen manasızca birşeye odaklanıp oraya bakması senin göremediğin birşeyin arkasından aniden koşması tesadüf değilmiş

Duymamıştım. Kediler benim için çok özel hayvanlar.Gerçi ben hayvanları genel olarak çok severim o ayrı. İnsanyalnız kaldığında iyi bir yol arkadaşı oluyor. Gönlümü eyleyebiliyorum

Duymamıştım. Kediler benim için çok özel hayvanlar.Gerçi ben hayvanları genel olarak çok severim o ayrı. İnsanyalnız kaldığında iyi bir yol arkadaşı oluyor. Gönlümü eyleyebiliyorum
İnsanların gözünde 4. Boyuttaki varlıklarla arasına giren bir perde vardır fakat bu kedilerde yoktur bununla ilgili büyücülerin de hep bir kedisinin olmasını söylüyorlar ve bazı şeyler anlatıyorlar işte.. peygamber efendimizin kedisinin ismi de müezza. Habeş kedisi ve damağında siyah beyaz lekeler var. O yüzden senin kedilerin damağında leke varsa müezza nın soyundan diyorlar sabah sabah ne kafa açıyorum ya

Kızlar aynı ay bebişlerinizi alırsınız kucağınıza be güzel olur

Müezzayı duydum. Yok kız iyi oluyo işte

Yok bebeğim uyandım ama kaç gündür ortalarda üç dört aylık gebe gibi dolaşıyorum karnım aşırı şiş
Allah mı söyletiyor yoksa
Aaaa ne güzel haber
Ama bize testinin fotoğrafını atmadı ben onu merak edip araştırdım da gördüm
Kızlar Napiosunuz nasıl gidiyor
Fatmam hoşgeldin özledim seni nasılsın bebişin nasıl kalp atışını duydunuzmu
Müezzayı duydum. Yok kız iyi oluyo işte
Uykunuz var da uykuya devam edemiyorsanız diye hep bunlar

Duydum sabah doktora gittim duydum şükür içim rahatladı çok güzel bi duygu isteyen herkese nasip etsin allahım herseyin saatini ayarlamıstır üzmeyin de kendinizi çok karısık duygularım içim de bi mucize taşıyorum kelimeler kifayetsiz kaldığı yer ama bu pandemi dolayısıyla eşim giremedi sağlık bakanı yasaklamıs bende video çektim zaten öyle 1 ay sonra gidicem bi daha ikili tarama falan yapılacak toksoplazma diğer en başta bakılan kan değerlerim güzel çıktı bi sorun yok böyle meyve yemeyen ben meyve yiyorum zeytin yemeyen ben zeytin kavonuzuna düştüm bitirdim süt içemeyen ben süt içiyorum böyle zaman geçiyor şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…