Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni sormalı bulantı falan var mı

Ah bebeğim inşallah Rabbim söyletmiş olsun

Nerde gördün kız sen ajan seni dur bakalım gelir illaki böyle bir haber paylaşılmaz mı
Hiç bi sıkıntı yok bulantı vs iyiyim yani herşey normal canım

cnm çok sevindmm rabbm kucağına aldığın günleride göstersn sağlıkla

Nerde oldu aşılama. Benimde rahim agzi darmış çok üzülüyorum bu duruma . Hamile kaldınız mi
Günaydın herkese, koşuyolu medipolde oldu aşılamam, aşılamadan sonra sorunca rahim ağzı darlığını açtık dedi doktor, aşılamadan önce gittiğim doktorlar bu çok engel olucak biley değil falan filan diye sallamadılar, aşılama esnasında ve sonrasında biraz kanama oldu, aşılama da tutmadı, daha sonra gittiğim başka doktor o kanama spermin yapısını bozmuştur zaten büyük ihtimal o yüzden tutmamıştır dedi, eylül 2020de yaptırdım aşılamayı, sonrasında doktor yumurta takibi yaptı bir sefer çatlatma iğnesi kullandım sonrs hiç ilaç iğne kullanmadan kendileri gelişip çatladı ama hala bir gebelik elde edemedim, sonra cinlerim tepeme geldi ocak ayı itibariyle doktors gitmemeye karar verdim hazirana kadar

rahim ağzı darlığını açtık dedikten sonra da gebelik olmadı yani, tek fark aşılamadan önce adetlerim sancılı oluyordu başlarken, içerde birikip baskı yapıp öyle dışarı çıkabiliyodu demekki dedi doktor, sonrasında adetlerim ağrısız oldu

Bilmiyorum doktor demedi olsa ultrasonda çıkar mıydı
Çıkardı herhalde ben de çok bilgi sahibi değilim ama lh/fsh oranıns göre polikistik over teşhisi koyabiliyor, tabi yumurtalıklarımn görünümü de önemlidir, doktorunuza bir sorun bence bunu, bir de adetin 2. ya da 3. Günü mü vermiştiniz bu tahlili?

Günaydınnn. Doktora gittim bugün sol tarafta(kist olmayan taraf) 15-16 mm 1 adet yumurta varmış. Normalde 1 haftadır 75lik gonal f kullanıyodum. Bugün dozu 87.5 yapıp yarın tekrar kontrole gitcem yarın akşam 10da çatlatma iğnesi cuma sabah 10da aşılama inşallah. Rahim kalınlığın çok iyi dedi bir de.

bnde severm kedileri ama sağı solu belli olmuyor die korkuyorm tırlamıyolar çok o yzdn köpüşümle çok mutluyuz
ben uzaktan seviyorum hayvanları, kendime zor bakıyorum sorumluluk almak zor olur
Çok sevindim canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah
hadi hayırlı olsun canım. Yumişin bebiş olsun sana

4.günüydü bakınca bi şey var mı kötü dedim yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…