Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım ya biz ne yapıcaz ya valla oturup ağlayasim var

Bak şimdi bak.. @GulYuzlumm yani silik test sonucun var ve bizimle paylaşmamışsın
Kııızzzz valla dalgınlığımdan naptığımı mı biliyorum sabah kan verdim bilmiyorum lari heyecanlanamıyorum hiç bu heyecanımı geçen ay fazlasıyla yaşadığım için bu aya hiç bişey kalmadı iki günden beri peçeteye gelen leke ve bu silik çizgi kafamı çok karıştırıyo kanda vermeyecektimde eğerki iki düşük sonrası genetik test felan yaptırırsak diye verdim

Eklentiler

• 44CE61C1-624B-4855-AB56-025CFCE93354.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 38
  • BC62CA07-94D4-424B-AAFD-F08AB91422C9.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 36
Ay ben gördüm çizgi bat ne zamandı?

Ay ben gördüm çizgi bat ne zamandı?
Dündü kuzum valla bilmiyorum bende görüyorum çizgi ama kimyasal olmasından korkuyorum yavrum yaa halbuki bu ay tedbir amaçlı iki güne bir coraspinde yuttum pıhtılaşma felanmı varki diye

Dündü kuzum valla bilmiyorum bende görüyorum çizgi ama kimyasal olmasından korkuyorum yavrum yaa halbuki bu ay tedbir amaçlı iki güne bir coraspinde yuttum pıhtılaşma felanmı varki diye
Senin önceki ay kimyasal olmuştu demi? Onda da peçeteye kan vs gelmiş miydi günün geçmiş miydi?
Ne zaman verdin ne zaman çıkacak sonuç hadi inşallah ya hasret kaldık gebe haberine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…