Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin önceki ay kimyasal olmuştu demi? Onda da peçeteye kan vs gelmiş miydi günün geçmiş miydi?
Ne zaman verdin ne zaman çıkacak sonuç hadi inşallah ya hasret kaldık gebe haberine
Kızlar sonucum çıktı 9.21 bu değerle zannetmiyorum gebelik olacağını iki güne bir kan veririm ama yine kimyasal olacak valla bilmiyorum kafayı yiyecem stresten sinirden

36 sından sonra 20 defa tekrarla anca olur
Hahha yok bee ne gençlere taş çıkarırız
12-13.gun kuzumm
Test yapacak mısın?
Kızlar sonucum çıktı 9.21 bu değerle zannetmiyorum gebelik olacağını iki güne bir kan veririm ama yine kimyasal olacak valla bilmiyorum kafayı yiyecem stresten sinirden
Kuzucum belki artacak ama kan gelmesi bir soru işareti kadın doğum doktoruna bir sorsan

Doktor erken büyümüş dedi bugün 8.gün birşey olmaz demi incir yemiştin ondan mı acaba MelodiminEsi
Bir şey olmaz canım benim oğlumda da erken büyümüştü. Demekki yumurtalar ilaca güzel cevap vermiş düşük dozda ilerlesen bile olurmuş
Testte cikarmi kuzumm
Valla bilmem ki kuzum kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor. Döllenme zamanı önemli çıkması için. Günün geçmediyse bekle istersen

Aşılama cnm . kızlar dün gittim doktor halen rahim duvarı kalın cumaya kadar sökcen dedi 2 yada 3. Günü gel dedi
Çok sevindim canım. Demiştim sökülmeyi kabul ediyorlar diye. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Kızlar doktordayım birtane yumurta oluşmuş 18 mm yarına çatlatma iğnesi verdi..
çok güzel canım. o yumoşun sana can olsun inşallah
Hiteroskopi yapılacak sanırım bana . Ben tüp bebek yaptiricam
perde mi var rahimde canım? belki söylediysen de kaçırmışımdır.
Kızlar ben köydeyim herkesi okudum ama yazamıyorum kısır yiyorum birazdan yazıcam
seni gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Testte cikarmi kuzumm
çıkabilir canım
olumsuz deneyimlerin olduğu için haklısın canım. Ama bu değerlerle sağlıklı ilerleyenler oldu. İnşallah öyledir .

Canımmm gözün aydınnn maşallah size Allah ın izniyle darısı sağlıkla kucağına almana inşallah
bnde severm kedileri ama sağı solu belli olmuyor die korkuyorm tırlamıyolar çok o yzdn köpüşümle çok mutluyuz
Aynen biz de kuşumla
Seni sormalı bulantı falan var mı

Ah bebeğim inşallah Rabbim söyletmiş olsun

Nerde gördün kız sen ajan seni dur bakalım gelir illaki böyle bir haber paylaşılmaz mı
Ahahah görürüm ben
Canım benim sanki bu tedavin seni çok mutlu edecek gibi geliyor bana inşallah gebe kalırsın bu ay
Yarin hem bi saglik ocagina gidip konusayim hem kanmi vereyimm
Caydiriyosunn benii
Kız normal test yapsana 14. Gün kan verirsin çizgi çıkarsa
Aşılama cnm . kızlar dün gittim doktor halen rahim duvarı kalın cumaya kadar sökcen dedi 2 yada 3. Günü gel dedi
Biran önce sökülsün de rahatla inş tatlım
Kızlar rabbim ruh üfleyen sensin bana da nasip et diye dua edin
Ederiz kuzum Allah kabul eder inşallah
Kızlar doktordayım birtane yumurta oluşmuş 18 mm yarına çatlatma iğnesi verdi..
Ayy hadi bebiş olup tutunsun inşallah nur um
Köydeee nen var kuzum
Yengemin annesigile geldik hava yaz günü gibi
Ya hu niye kimyasal olsun pozitif ol biraz gebesin Allahın izniyle 2 güne 1 kan ver bakalım Allah sağlıkla artmasını nasip etsin

Seni kıskandım dedim ki arada bir gittiğim köyüm olmalı gittiğimde şebekesi olmayan

İnşallah kuzum valla üzüleyimmi sevineyimmi bilmiyomki

İnşallah kuzum valla değeri böyleyken yükselen varmıdır acaba

Canım benim sanki bu tedavin seni çok mutlu edecek gibi geliyor bana inşallah gebe kalırsın bu ay
Larii ağzından bal damlıyor bal inşallah ya umutluyum ama çok da kaptırmıyorum kendimi. Olmazsa da mayısa hazirana kadar bekleyip tüp bebeğe başlarım. En azından rotamı çizdim o yüzden ne gelirse Allahtan diyip dua ediyorum sadece

Hahha yok bee ne gençlere taş çıkarırız

Test yapacak mısın?

Kuzucum belki artacak ama kan gelmesi bir soru işareti kadın doğum doktoruna bir sorsan
Progestan kullanıyorum canım kan gelmiyor kahverengimsi bir leke var çok çok az geliyor oda zaten bilmiyoeum valla yinemi kimyasal olacak böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…