- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #59.341
Köydeee nen var kuzumKızlar ben köydeyim herkesi okudum ama yazamıyorum kısır yiyorum birazdan yazıcam
Kızlar sonucum çıktı 9.21 bu değerle zannetmiyorum gebelik olacağını iki güne bir kan veririm ama yine kimyasal olacak valla bilmiyorum kafayı yiyecem stresten sinirdenSenin önceki ay kimyasal olmuştu demi? Onda da peçeteye kan vs gelmiş miydi günün geçmiş miydi?
Ne zaman verdin ne zaman çıkacak sonuç hadi inşallah yahasret kaldık gebe haberine
Afiyet olsun canımKızlar ben köydeyim herkesi okudum ama yazamıyorum kısır yiyorum birazdan yazıcam
Hahha yok bee ne gençlere taş çıkarırız36 sından sonra 20 defa tekrarla anca olur
Test yapacak mısın?12-13.gun kuzumm
Kuzucum belki artacak ama kan gelmesi bir soru işaretiKızlar sonucum çıktı 9.21 bu değerle zannetmiyorum gebelik olacağını iki güne bir kan veririm ama yine kimyasal olacak valla bilmiyorum kafayı yiyecem stresten sinirden
Doktor erken büyümüş dedi bugün 8.gün birşey olmaz demi incir yemiştin ondan mı acabaHadi hayırlısı canım
Testte cikarmi kuzummHahha yok bee ne gençlere taş çıkarırız
Test yapacak mısın?
Kuzucum belki artacak ama kan gelmesi bir soru işaretikadın doğum doktoruna bir sorsan
Bir şey olmaz canım benim oğlumda da erken büyümüştü. Demekki yumurtalar ilaca güzel cevap vermişDoktor erken büyümüş dedi bugün 8.gün birşey olmaz demi incir yemiştin ondan mı acabaMelodiminEsi
Valla bilmem ki kuzum kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor. Döllenme zamanı önemli çıkması için. Günün geçmediyse bekle istersenTestte cikarmi kuzumm
Çok sevindim canım. Demiştim sökülmeyi kabul ediyorlar diye. İnşallah güzel sonuçlar alırsınAşılama cnm . kızlar dün gittim doktor halen rahim duvarı kalın cumaya kadar sökcen dedi 2 yada 3. Günü gel dedi
çok güzel canım. o yumoşun sana can olsun inşallahKızlar doktordayım birtane yumurta oluşmuş 18 mm yarına çatlatma iğnesi verdi..
perde mi var rahimde canım? belki söylediysen de kaçırmışımdır.Hiteroskopi yapılacak sanırım bana . Ben tüp bebek yaptiricam
seni gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKızlar ben köydeyim herkesi okudum ama yazamıyorum kısır yiyorum birazdan yazıcam
çıkabilir canımTestte cikarmi kuzumm
olumsuz deneyimlerin olduğu için haklısın canım. Ama bu değerlerle sağlıklı ilerleyenler oldu. İnşallah öyledir .Kızlar sonucum çıktı 9.21 bu değerle zannetmiyorum gebelik olacağını iki güne bir kan veririm ama yine kimyasal olacak valla bilmiyorum kafayı yiyecem stresten sinirden
Canımmm gözün aydınnnDuydum sabah doktora gittim duydum şükür içim rahatladı çok güzel bi duygu isteyen herkese nasip etsin allahım herseyin saatini ayarlamıstır üzmeyin de kendinizi çok karısık duygularım içim de bi mucize taşıyorum kelimeler kifayetsiz kaldığı yer ama bu pandemi dolayısıyla eşim giremedi sağlık bakanı yasaklamıs bende video çektim zaten öyle 1 ay sonra gidicem bi daha ikili tarama falan yapılacak toksoplazma diğer en başta bakılan kan değerlerim güzel çıktı bi sorun yok böyle meyve yemeyen ben meyve yiyorum zeytin yemeyen ben zeytin kavonuzuna düştüm bitirdim süt içemeyen ben süt içiyorum böyle zaman geçiyor şükür
Aynen biz de kuşumlabnde severm kedileri ama sağı solu belli olmuyor die korkuyorm tırlamıyolar çok o yzdn köpüşümle çok mutluyuz
Ahahah görürüm benSeni sormalı bulantı falan var mı
Ah bebeğim inşallah Rabbim söyletmiş olsun
Nerde gördün kız sen ajan senidur bakalım gelir illaki böyle bir haber paylaşılmaz mı
Canım benim sanki bu tedavin seni çok mutlu edecek gibi geliyor bana inşallah gebe kalırsın bu ayGünaydınnn. Doktora gittim bugün sol tarafta(kist olmayan taraf) 15-16 mm 1 adet yumurta varmış. Normalde 1 haftadır 75lik gonal f kullanıyodum. Bugün dozu 87.5 yapıp yarın tekrar kontrole gitcem yarın akşam 10da çatlatma iğnesi cuma sabah 10da aşılama inşallah. Rahim kalınlığın çok iyi dedi bir de.
Kız normal test yapsanaYarin hem bi saglik ocagina gidip konusayim hem kanmi vereyimm
Caydiriyosunn benii
Biran önce sökülsün de rahatla inş tatlımAşılama cnm . kızlar dün gittim doktor halen rahim duvarı kalın cumaya kadar sökcen dedi 2 yada 3. Günü gel dedi
Ederiz kuzumKızlar rabbim ruh üfleyen sensin bana da nasip et diye dua edin
Ayy hadi bebiş olup tutunsun inşallah nur umKızlar doktordayım birtane yumurta oluşmuş 18 mm yarına çatlatma iğnesi verdi..
Yengemin annesigile geldik hava yaz günü gibiKöydeee nen var kuzum
Ya hu niye kimyasal olsun pozitif ol biraz gebesin Allahın izniyleKızlar sonucum çıktı 9.21 bu değerle zannetmiyorum gebelik olacağını iki güne bir kan veririm ama yine kimyasal olacak valla bilmiyorum kafayı yiyecem stresten sinirden
Seni kıskandım dedim ki arada bir gittiğim köyüm olmalı gittiğimde şebekesi olmayanÇok sevindim canım. Demiştim sökülmeyi kabul ediyorlar diye. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
çok güzel canım. o yumoşun sana can olsun inşallah
perde mi var rahimde canım? belki söylediysen de kaçırmışımdır.
seni gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çıkabilir canım
olumsuz deneyimlerin olduğu için haklısın canım. Ama bu değerlerle sağlıklı ilerleyenler oldu. İnşallah öyledir .
oraya kadar belli oldu mu kızSeni kıskandım dedim ki arada bir gittiğim köyüm olmalı gittiğimde şebekesi olmayan
Ayy kop gel bacım hava misss ,toprak kokusu ve kısır kokusuoraya kadar belli oldu mu kızkısıra tav oldumm
evet var da niyeyse balcalıya genel olarak güvenmediğim için araştırmadım şu anda hizmet vermiyor da olabilir, balcalıda tüm poliklinikler durmuştu bir ara
Yok aşkım bişey olmaz siz yarın başlayın çalışmalaraDoktor erken büyümüş dedi bugün 8.gün birşey olmaz demi incir yemiştin ondan mı acabaMelodiminEsi
Aaa aşılamaydı dimi yaYok aşkım bişey olmaz siz yarın başlayın çalışmalara
İnşallah kuzumCanımmm gözün aydınnnmaşallah size Allah ın izniyle darısı sağlıkla kucağına almana inşallah
Aynen biz de kuşumla
Ahahah görürüm ben
Canım benim sanki bu tedavin seni çok mutlu edecek gibi geliyor bana inşallah gebe kalırsın bu ay
Kız normal test yapsana14. Gün kan verirsin çizgi çıkarsa
Biran önce sökülsün de rahatla inş tatlım
Ederiz kuzumAllah kabul eder inşallah
Ayy hadi bebiş olup tutunsun inşallah nur um
Yengemin annesigile geldik hava yaz günü gibi
Ya hu niye kimyasal olsun pozitif ol biraz gebesin Allahın izniyle2 güne 1 kan ver bakalım Allah sağlıkla artmasını nasip etsin
İnşallah kuzum valla değeri böyleyken yükselen varmıdır acabaÇok sevindim canım. Demiştim sökülmeyi kabul ediyorlar diye. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
çok güzel canım. o yumoşun sana can olsun inşallah
perde mi var rahimde canım? belki söylediysen de kaçırmışımdır.
seni gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çıkabilir canım
olumsuz deneyimlerin olduğu için haklısın canım. Ama bu değerlerle sağlıklı ilerleyenler oldu. İnşallah öyledir .
Larii ağzından bal damlıyor bal inşallah ya umutluyum ama çok da kaptırmıyorum kendimi. Olmazsa da mayısa hazirana kadar bekleyip tüp bebeğe başlarım. En azından rotamı çizdim o yüzden ne gelirse Allahtan diyip dua ediyorum sadeceCanım benim sanki bu tedavin seni çok mutlu edecek gibi geliyor bana inşallah gebe kalırsın bu ay
Progestan kullanıyorum canım kan gelmiyor kahverengimsi bir leke var çok çok az geliyor oda zaten bilmiyoeum valla yinemi kimyasal olacak böyleHahha yok bee ne gençlere taş çıkarırız
Test yapacak mısın?
Kuzucum belki artacak ama kan gelmesi bir soru işaretikadın doğum doktoruna bir sorsan
var canım. bu sayfada da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hemen stres yapma.İnşallah kuzum valla değeri böyleyken yükselen varmıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?