Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar.. Öncelikle hepinize hayırlı sağlıklı hamileliklerdilemek istiyorum Allahin izniyle..Bende 1.5 yıllık evliyim.1 senedir korunmuyoruz ama maalesef hamilelik olmadi. Bende tedaviye basladim klomen+catlatma ignesi. Bugun igne vurulalı 6.gunum daha yeni. Insallah hayırlı sonuclar alirim burada sizinle paylaşırım

Hoşgeldin, tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Merhaba matmazella yumurtan gayet güzel gelişmiş canim catlatma ignesine uygun bence zaten 16mm - 20mm arasi ideal .insallah hersey yolunda gider

Kızlar doktordayım birtane yumurta oluşmuş 18 mm yarına çatlatma iğnesi verdi..
Ben şimdi gittim geldim tekrar doktora hormonların dengesiz yine yumurtaların düzene girmemiş dediş sonuçlara göre bi tane ilaç verdi cylo-Progynova diye iyice canım sıkıldı benim bu hormonlar yumurtalar düzene girmiyor yok

Canim merhaba ben yeni üye oldum. kendine bu kadar yuklenme hersey yoluna girer ne zamandır uğraşıyorsun bilmiyorum ama Allah'tan umut kesilmez. Biliyorum çok zor beklemek uğraşmak. Hepimiz ayni şeylerden muzdaribiz iyi düşün stres yapma.Allahim hayırlısını verecektir insallah

Tabi hayırlısı ama ben 5 aylık evliyim ama senelerdir hormonlarım düzensiz düzene girmeden de bebek oluşmuyo bebek istiyoruz tabi RABBİM hayırlısını versin

Rica ederim canim senin ilk denemem mi ? Ne zamandır tedavi görüyorsun canim
İlk tedavim olcak aşılama yapılcak 1 yılı aşkın deniyoruz canım ben de çikolata kisti var. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama morfolojisi düşük şimdi de

Tabi hayırlısı ama ben 5 aylık evliyim ama senelerdir hormonlarım düzensiz düzene girmeden de bebek oluşmuyo bebek istiyoruz tabi RABBİM hayırlısını versin
Canim seni anlıyorum bende pko var çok ileri değil ama işte tedavisiz yumurta çatlaması gerçekleşmiyor 1 sene denedim ben korunmadik olmadi.5 sene 7 sene olmayanlar var canim hepimiz bir sınavdan geciyoruz insallah yakin zamanda tüm değerlerin normale dönemde burada hamilelik haberini duyarız kuzum insallah üzülme sen

İlk tedavim olcak aşılama yapılcak 1 yılı aşkın deniyoruz canım ben de çikolata kisti var. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama morfolojisi düşük şimdi de
Anladim canim benimm insallah en yakin zamanda bu sorunlar biterde bizde bebislerimize kavusuruz ya o kadar dua ediyorum Allahim insallah tez zamanda hepimize hamileliği nasip ederde burada birbirimize umut oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…