Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progestan kullanıyorum canım kan gelmiyor kahverengimsi bir leke var çok çok az geliyor oda zaten bilmiyoeum valla yinemi kimyasal olacak böyle
2 den artan gördüm kk da kuzum. Belki yerleşmedier. Progestan alman iyi olmuş inşallah artar kat kat
Tedavin hayırla sonuçlansın canım
Çatlatma iğnesi de yeteri olgunluğa getirip öyle çatlatıyormuş yumurtayı canım

Sanırım herkes yemek derdinde sen nasılsın napıyosun
Herkes mi Bende iyiyim canım boş boş evde oturuyorum, kahvemi yudumluyorum
Ya bu ateş ölçme gece uykusunda ölçülen birşeymi? Yada herhangi bir zamanda uyuyup uyanıp ölçülebilir mi?
Benim adet ateşim 36.30 Ben dün sabah yattım öğlen 2 de kalktığımda ateşim 36.00 idi, yani adet ateşinden bile 0.30 düşük
Ama ovülasyon pik olduydu 4-5 gün önce...

İnşALLAH güzel olur hepimiz için tabi daha uzun süre bekleyenler var ama ben herşeyi öyle çok kafaya takıyorumki canım çok sıkıldı zaten aman niye bizde bu hormonlar düzenli olmazki

Insallah canim benim senin durumun nasil ?

Yeni oldugum için durumlardan pek haberim yoktw yavaş yavaş ogrenicem kusura bakmayın kızlar
Ben temmuzda altı aylık ölü doğum yaptım hiç korunmadık ama olmadı. İki defa iğne ile takip ettik maalesef sonuç alamadık

İnşALLAH güzel olur hepimiz için tabi daha uzun süre bekleyenler var ama ben herşeyi öyle çok kafaya takıyorumki canım çok sıkıldı zaten aman niye bizde bu hormonlar düzenli olmazki
Ah o kafalara takmayı cok iyi bilirim 1 sene o kadar çok taktım o kadsr kotu zamanlar gecirdim ki sonra dedim bu kadar sıkıntı stres niye olursa olur zateb Allah hayırlısı ne zamansa o zaman verecektir illaki dedim tedaviye basladik iste su an rahatım hayırlısı dedim artık canim

Ben temmuzda altı aylık ölü doğum yaptım hiç korunmadık ama olmadı. İki defa iğne ile takip ettik maalesef sonuç alamadık
Kuzum sordugum soruyla seni üzdüysem kusura bakma çok üzüldüm insallah Allahim kısa zamanda gobisini tekrar bebisle doldurur

Doktor ultrasonda baktı bi şey yok iyi dedi sevindim bugün böyle dedi üzüldüm bende kafam allak bullak oldu aman ya

Kuzum sordugum soruyla seni üzdüysem kusura bakma çok üzüldüm insallah Allahim kısa zamanda gobisini tekrar bebisle doldurur
Yok kuzum ya ne kusuru öyle bir soruyla hatırlanacak bir şey değil çünkü hiç unutulmuyor Rabbim tez vakitte hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…