Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hangi hormonlar sıkıntılı?

Doktor ultrasonda baktı bi şey yok iyi dedi sevindim bugün böyle dedi üzüldüm bende kafam allak bullak oldu aman ya
Kendini biraz rahat biraksan kuzum biliyorum zor ama bi denesen belki stres sıkıntıda cok etkiliyor adetim normalde 1 gun falan geçikirdi tedaviye baslamadan once o kadsr stres yalmistim ki 13 gun adetim gecikti insqllah hepimiz için hayırlı şeyler olur ya

Ah canım ya biz ne yapıcaz ya valla oturup ağlayasim var

Hiteroskopi yapılacak sanırım bana . Ben tüp bebek yaptiricam

kısmette varsa zamanı gelince olacak, millet spiral taktırıyor korunmak için, o şekilde hamile kalan var, inanılmaz yani
neden histeroskopi doktor mu söyledi çok mu darlık varmış yani

Lh hormonunun fsh dan düşük olması gerekir, ilaçla düzeltirler herhalde pko olanlar vardır burada bilirler, o ilaç pko için mi

Anladim canim benimm insallah en yakin zamanda bu sorunlar biterde bizde bebislerimize kavusuruz ya o kadar dua ediyorum Allahim insallah tez zamanda hepimize hamileliği nasip ederde burada birbirimize umut oluruz
İnşallah canım Allah dileyen isteyen bu yolda emek veren herkesin kucağını doldursun

Kendimi rahat bırakıcam diyorum beş dk geçemeden yine deli sorular VALLA artık bilmiyorum hayırlısı olsun hepimiz için

Pko filan demedi doktorum hormon ve adeti düzenlemek için galiba

İnşALLAH ne güzel dedin
Zor olan hersey güzeldir kuzum hep umutlu ol iyi düşün pozitif ol negatif dusunce bize iyi şeyler kazandırmaz.Belki bana kızıyorsun böyle yaziyorum diye hani hep iyi ol pozitif ol zor bir süreç biliyorum ama gercekten uzulmeni istemiyorum canim

Valla canım bilmiyorum ki benim ateşim hiç değişmiyo

İnşALLAH güzel olur hepimiz için tabi daha uzun süre bekleyenler var ama ben herşeyi öyle çok kafaya takıyorumki canım çok sıkıldı zaten aman niye bizde bu hormonlar düzenli olmazki
Canım adetken alttan ultrasonla baktı mı doktor? Yumurta sayısı söyledi mi?

Yok ne kızması olur mu hiç öyle sen bana motivasyon veriyorsun kızılır mı hiç teşekkür ederim Arada bende pozitif düşünüyorum Keşke hep olsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…