Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum benimm. Seni yormazsam eger biraz sürecinden bahsedersen canim hangi tedavileri oldun? Belirtilerin nasildi canim ?
Ben evlendikten sonra 3. Ayda kendiliğimden hamile kaldım ama 10. Ayda düşük yaptım. Genetiğe kan versik pıhtılaşma sorunum varmış. Düşükten 4 ay sonra planlı gebelik olması için gonalf-ovitrelle tedavisine başladık. İlk ay hamile kalamayınca sperm testi istedi doktorum. Spermler ciddi anlamda yavaş çıktı. İlk gebeliğim için büyük şansmış dedi.... 2. ayda yine aynı tedaviyle devam ettik ama tabi yine olmadı. Doktorum bir defa aşılama yapalım eğer tutmazsa yaza tüp bebek yapıcaz dedi. 3. Ay aşılamayla hamile kaldım.

Eklentiler

• 85C054FA-EF94-4765-A738-61AC5A26C63C.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 22
  • 58FD3545-F0D0-4752-9BA2-93ABE4E3F3B0.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 22
Cevap verdigin için çok teşekkür ederim canim benimm hepimiz bazi zorluklardan geciyoruz maalesef Allahin taktiri napalm Allahim senin yüzünü guldurmus insallah bizlerinde yüzünü güldürür. Tekrardan hayırlı olsun canım benimm

Yok ne kızması olur mu hiç öyle sen bana motivasyon veriyorsun kızılır mı hiç teşekkür ederim Arada bende pozitif düşünüyorum Keşke hep olsaa
Ben biraz ince düşünen biriyim sanirim hiç birinizi kırmak istemem hep pozitif düşünürüm hersey için canim ben sana pozitif şeyler yaza yaza pozitif olmanı düşünmeni salicam canim merak etme sen

Ben biraz ince düşünen biriyim sanirim hiç birinizi kırmak istemem hep pozitif düşünürüm hersey için canim ben sana pozitif şeyler yaza yaza pozitif olmanı düşünmeni salicam canim merak etme sen
Ya çok teşekkür ederim bazen eşimede diyorum gel git motive et beni o zaman bende kendimi rahatlatıyorum çok teşekkür ederim

Ah İnşALLAH çok teşekkür ederim bana burda destek oluyorsunuz
Ne demek kuzum benim hepimiz ayni yolun yolcusuyuz hepimiz burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz her zamanda oluruz biliyorum sen üzülme artık bak bende pko var senin kadar takmiyorum yahuu

Yaaaa inşallah kuzuuum Valla korkuyorum sevinemiyorum bile diken üstündeyim resmeen

Yün Almaya Gitmiştir

Canım adet günü beta 3.70 olup yükseleni gördüm. Bol Dua et. İnşallah bebeğin seninle kalır güzel haberler ver bize. Senin kaç günün var, adet tarihin geçti mi?
Yaaa ay böyle şeyler okuyunca bir seviniyorum bir seviniyorum anlatamam inşallah iki gün sonra değerim yükselirde mutluluğum tekrardan yarım kalmaz geçen ayda hamileydim fakat kimyasal oldu 13ünde adet oldum şimdide pkolu olduğum için tam bat tarihimi bilemiyorum 2 gün sonrada olabilrir 1 gün öncede inşallah değerim yükselir

Hanımlar çatlatma iğnesi adet gecikmesi yapıyor mu? Öyle bi yan etkisi var mı?
Merhaba canim ben daha yeni oldum catlatma ignesi daha 6.gunum bakalim bekleyerek gorucez kuzum ama genelde 14. Gun yada bazi okuduklarım kisiler 18. Gun olmus kimiside olmamis ama hamilede degilmis çoğu kişi oluyormus sanirim adet bende bilmiyorum herkeste baska etkiler yapiyor sanirim

İnşallah kuzum valla üzüleyimmi sevineyimmi bilmiyomki
Sevin sevin bu değerlerle artan çok var yanılmıyorsam shlls 11 di ilk öğrendiğinde
Canım benim Aynen çok mantıklı
Amannn bilseydim demezdim Allah günah yazmasın
Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın.
Canım iğne yumurta gelişimini durdurmuyor iğneden sonra çatlayana kadar büyümeye devam ediyor
Canım o iyi bir ilaç ameliyattan sonra kullanmıştım gebeliğe engel değil
Kızlarr özledim sizi hepiniz neredesiniz?
Biz de çok özledik canımm yemek derdine düştüm pişirdim oturdum sen napıyosun
Klomen+catlatma ignesinden sonra hamile kalan oldu mu ? Belirtileri nelerdi acaba ?
A archi88 ve olite klomen ile kaldılar canım
Yün Almaya Gitmiştir

Canım adet günü beta 3.70 olup yükseleni gördüm. Bol Dua et. İnşallah bebeğin seninle kalır güzel haberler ver bize. Senin kaç günün var, adet tarihin geçti mi?
Ahahah güneşlendim geldim
ohhh miiissss afyttt
Sağol beybisi
Canım yataktan çıkmadan sabah uyandığında ölçeceksin

Cok tesekkur ederim canim benim amin inşallah hepimiz muradimiza ereriz yakin zamanda

Ne demek kuzum benim hepimiz ayni yolun yolcusuyuz hepimiz burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz her zamanda oluruz biliyorum sen üzülme artık bak bende pko var senin kadar takmiyorum yahuu
Zaten şu herşeyi kafama takma huyum olmasa daha iyi olucam İnşALLAH oda geçer Hepimiz için güzel şeyler olsun İnşALLAH

İnşALLAH bi faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…