Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah lariii zaten bu ayda kimyasal olursa diğer ay sağlıklı yumurta büyütmek için klomen kullanacakmışım

Ama ben hiç sabah uyanamıyorum ki Ateşim bat gününden bile daha düşük. Demekki bu ayda benden pas geçecek. Offff ya oysaki gebeliğe dair bir rüya görmüştüm
Bu ay kafam çok rahat diye mi ateşim düşük acep
Neyse dün ki izleyemediğim yasak elma mı izleyeyim ben

Sağol canım hepiniz biran evvel sağlık gebelikler yaşayıp evlatlarınıza kavuşursunuz inşallah

Hanımlar klomen kullanmıştım bu ay, bugün 21.gün ve İğneden sonraki 14.gün.progesteron testi 15.85 çıktı. Dr a giremedim kalabalıktı bayağı. Anlayan yorumlayabilir mi
Eğer 21. Gününse,İğneden sonra nasılsın 14. Gün oluyor cnm? Hesapta bir hata var gibi.
Ben geçmiş aylarda 21. Gün progesteron 18.7 çıkmıştı yumurtan iyi çatlamış demişti. Ama tabii bebek yok.

Adetimin 21.günü bugün. Ama çatlatma iğnesinin 14.günü... Bir hata yok ki

Alla alla neden yapıyor ki? İlginç

Hanımlar çatlatma iğnesi adet gecikmesi yapıyor mu? Öyle bi yan etkisi var mı?
Yok kuzum
İnşallah lariii zaten bu ayda kimyasal olursa diğer ay sağlıklı yumurta büyütmek için klomen kullanacakmışım
Canım gerek kalmayacak Allahın izniyle bu defa sağlıkla geçecek
canım bırak şu ateş çlme işini bize göre değil valla biz test yapmaya devam

8.gün 21.mm Di ve o gün çatlatma iğnesine karar verdi Dr.
Enteresan bunu da ilk defa duydum. Hayırlısı olsun, umarım hamile kalırsın. Progesterona göre yumurtalarınız iyi çatlamış. Bugün-yarın adet tarihiniz olması gerekiyor. Çatlama iğnesinin 14. 15. Günü adet beklenir. Gebelik için Progesteron düşük gözüküyor. Yada hamile iseniz Progesteron hapı kullanmanız gerekebilir. Tabii bunların hepsi tıpta böyle. Allahın işine belli olmaz.

Geçen ki gebelik başlangıcımda da düşüktü jel kullandım vajina ama yine de kaybettik maalesef. 1500 den düşmeye başlamıştı değer. Yani iyi bişey değil demekki sonuç.

Geçen ki gebelik başlangıcımda da düşüktü jel kullandım vajina ama yine de kaybettik maalesef. 1500 den düşmeye başlamıştı değer. Yani iyi bişey değil demekki sonuç.
Progesteron sonucun hamileliği çağrıştırmıyor. Ama hamile isen bile Progesteron kullanman gerekecek. Keşke geçmişini anlatsaydın doktora,doktorun sana çatlama iğnesinden sonra Progesteron kullan derdi diye düşünüyorum. İğneden sonra 14. Gününse idrar testi yap varsa çıkar.

Canım normalde erken yumurtluyorsun ama adet döngün 28 günde bir se, sende letual faz fazlalığı olabilir. Bir araştır istersen bunu.
Bilgim yok bu konularda. Ama Dr um bahseder di olumsuz bir durumda ki yaşım da 38 bu arada, yaşla alakalı bişey olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…