Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmişimi biliyor Dr um. Bu yüzden 21.gün test istedi zaten. Değere bakıcak ki karar verecek sanırım. Bu test de 21.gün yapılıyor malum.

28 günde bir düzenli regl oluyorum ve genel 9 10 11. Günler.
Canım yumurtan çatlamış progesteron değerine göre . Ama gebelik denebilecek yükseklikte değil. Eğer yumurtlamadan sonraki 14. Gün ise bugün gebelik testi yapmanı eğer gebelik varsa önceki tecrübelerine istinaden progestan başlamanı öneririm

Bu arada idrar testi
Akşam yapılır mı ki bu test.

Bilgim yok bu konularda. Ama Dr um bahseder di olumsuz bir durumda ki yaşım da 38 bu arada, yaşla alakalı bişey olabilir mi
Doktorunu değiştir cnm bence. Yaşla bi alakası olduğunu zannetmem.
Doktoruna deki; "ben adetten hemen 1-2 günde yumurtluyorum ama yumurtlamadan 14-15 gün sonra değilde 19-20 gün sonra adet oluyorum. Bu durumda bende letual faz fazlalığı olabilir mi" de.
Sana çok özel bir bilgi verdim umarım değerlendirirsin. Allahım gönlümüze göre versin inşallah

Canim sen nasilsin insallah bu ay guzel haberler aliriz senden

Geçmişimi biliyor Dr um. Bu yüzden 21.gün test istedi zaten. Değere bakıcak ki karar verecek sanırım. Bu test de 21.gün yapılıyor malum.
Bu doktor nasılsın bir doktor ki çatlama iğnesini 8 gün verip teee 21. Gün progesteron istiyor. Erken yumurtlayanlara progesteron erken istenir. Protestonun değeri şöyle ölçülüyor, yumurtlamadan-çatlamadan 1 hafta sonra, normal döngü 28 günse 14. gün yumurtlamış oluyor ve 1 hafta sonra progesteron istiyor. Buda 21. Gününe denk geliyor.
Ama senin doktorun 8. Gün çatlama iğnesi yapmış 21. Gün progesteron istemiş. Bence değiştir doktorunu.

Yalnız yanlışın var, 9 unda yumurtladığımı düşünürsen 14 gün sonra yapar, 11 inde yumurtladığımı düşünürsek 15 gün sonra adet geliyor. Sorun yok gibi sanki ne dersin.. Adetim 3 gün sürer ve yoğundur. Aksilik olmaz saatinde gelir. Bilemedim. Dr umdan memnunum aslında.

Catlatma ignesinden sonra progesteron degeri normal cikarmiki aysom

Canim sen nasilsin insallah bu ay guzel haberler aliriz senden
Kimsin canım sen eski adını göremiyorum.
Ben iyi olmaya çalışıyorum ve hatta bu ay yıllardan sonra çok iyiyim, yine hamile olamıyorum tabii benim denemeler devam. 3 yıl olacak tık yok. Bu ay adetten hemen sonra 5 günlük antibyotik kullandım rahim tarafında iltihap varsa yok etsin diye bakalım kısmet işte. Benimkisi Yalandan hayaller hayaller

Gecen ay konusmustuk ta seninle sanki 2.cizgi hayal meyal gorunuyor gibi bisey konustuk diye hatirliyorum o ara ben pek giremedim sende hamile degilmissin konular ilerlemis o yuzden sordum. Ama 3 yildir denedigini bilmiyordum. Amh kacti senin baktirmismiydin

Ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…