Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum fethi hanay dediki medikal parka tüp bebek doktoru geliyormuş

Çok geçmiş olsun. Rahim ağzınızı leep le mi yoksa konizasyon işlemiyle mi alırdınız?

Kimyasal olmuş ya ister istemez insan emin olamıyor canım inşallah iki gün sonra artacak değerin derin bir oh çekersin
İnşalllaaaah kuzuuuuuuuş inşallah olurda mutluluğum yarım kalmaz rabbim isteyen herkese nasip eder

Yarın 15.günüm henüz test yapmadım. Açıkcası adet günümü bekliyorum. Şayet benimle değilse Bi daha klomen denicem kısmetse. Cevap için teşekkürler
Rica ederimm inşallah sizinledir ama genelde bugün yarın adet olmanız gerekir. Bence test yapın en azından sonuç pozitifse ona göre önlemler alırsınız

Ay bende versem keşke ama ben vermedim valla senin tshın kaç oldu 1 in altına çektilerse aşırı çalışıyordur ve kilo verirsin
Doktor 2 ay sonra bakılacak dedi bilmiyorum ki. Daha ne kadar oldu işte sen biliyorsun. Doktora sordum hani bebeğe zararı olur mu diye olmaz dedi. Bir kaç gündür ağrılarım var bebeğin olduğu tarafta. Yarın kontrolümüz var inşallah güzel şeyler duyarız

Valla bilmiyorum canim ya sen test yaptın mı genelde 14. Gun yada 15. Gunden sonra test yapın diyor doktorlar
Yok canım daha yapmadım. 11 gün oldu yapılalı. Şimdi yapsam yalancı çift çizgi çıkabilir diye bekliyorum işte. Demi LaRisaCca yanlış çıkabilir

Teşekkür ederim. Konizasyon oldu.
Daha önce doğum yaptınız mı çocuğunuz var mı?
Hamile kaldığınızda bebeğinizi nasıl kaybettiniz?

Bak cnm beni yanlış anlama ama sen bu ameliyatı olduğun halde doktorun bunu bile bile,çatlama iğnesinden sonra progeston vermediyse o doktora inan birdaha gitme. Gitmemelisin.

Yok canım daha yapmadım. 11 gün oldu yapılalı. Şimdi yapsam yalancı çift çizgi çıkabilir diye bekliyorum işte. Demi LaRisaCca yanlış çıkabilir
Evet 11. 12. Gün pozitifti. 13. Gün silikleşti 15. Gün tekrar hayalet çizgi çıkmıştı benimde. Bir kaç gün daha beklemenizi tavsiye ederim.

Rica ederimm inşallah sizinledir ama genelde bugün yarın adet olmanız gerekir. Bence test yapın en azından sonuç pozitifse ona göre önlemler alırsınız

Verdiğiniz bilgileri değerlendireyim okey ama suan Dr seçme şansım zaten yok, özellikle pandemi de. Muğla kısıtlı bir yer. Ama pandemi biter İstanbula tekrar döndüğümde araştırabilirim. Teşekkür ederim gerçekten ilgi için.

Canım merhaba 9.21 çıktı korkuyorum inşallah bişey olmaz çünkü geçen ay kimyasal oldu
Geçen ay yerini yaptı keretaKimyasaldan sonra bebeğin gelirrrr genelde öyle oluyormuş.
Güzel haberini bekliyoruz Gülyüzlüm yüzün gülecek inşallah

Benimde var ağrım zonklar gibi oluyo ama rahim büyüdüğü için normal yazıyo. Bide rahim ağzında sancı oluveriyo o da normalmiş sanırım. Hadi bakalım iyi haberlerle gel canım

Benimde var ağrım zonklar gibi oluyo ama rahim büyüdüğü için normal yazıyo. Bide rahim ağzında sancı oluveriyo o da normalmiş sanırım. Hadi bakalım iyi haberlerle gel canım
Canım 13-14 haftalar benim baya ağrım oluyırdu. Sonra da bel ağrısı eşlik etti. Bu sefer biraz daha kasık da ağrı. İnşallah canım benim rabbim hepimizi sağlıkla sıhhatle kavuştursun

İdrar tutmak falan gerekir mi, akşam hiç yapmadım bu testi :)
Yok kuzum bebiş varsa her türlü gösterir :)
Hellööö ben geldim
Hoşgeldin kuzum nerdesin sen ya
Böyle bir ihtimal var canım ama rutinde 12. Gün etki geçmiş oluyor bazen 14. Günde geçmeyeni de gördük bünyeye göre değişiyor

Canım 13-14 haftalar benim baya ağrım oluyırdu. Sonra da bel ağrısı eşlik etti. Bu sefer biraz daha kasık da ağrı. İnşallah canım benim rabbim hepimizi sağlıkla sıhhatle kavuştursun
Hayirli olsun canimm Allah kucağına sagsalim almayı nasip etsinn

H halleycik canım eğer çatlatma iğnesi sonucu değiştirseydi içinde progesteron olması gerekirdi ve çatlatma iğnesine ek olarak rahim kalınlığını korusun bebek rahat tutunsun diye progestan duphaston gibi ilaçlar yazılmazdı. Sadece çatlatma iğnesi yapılmış progesteron yüklü ilaç kullanılmamış ise sonuç yanıltmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…