Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sersem gibiyim kuzum bu ara. Ağrılarım var. Gece uyuyamıyorum gündüz uyuyorum falan derken kendime gelemiyorum. Siz neler yaptınızz herkes iyi mii?

Sersem gibiyim kuzum bu ara. Ağrılarım var. Gece uyuyamıyorum gündüz uyuyorum falan derken kendime gelemiyorum. Siz neler yaptınızz herkes iyi mii?
İyiyiz canım bat ı bekliyorum tüp için yoğun geçiyor günlerim öyle işte

Kızlar bugün reglin 14. Günü sağ kasığım feci ağrıyor acaba yumurtlama mı ? akıntı yok.. ovülasyon testim de yok yapmamak için almamıştım. Gün aşırı değerlendiriyoruz bu ay. Aslında amaç eşim için sperm çıkışını arttırarak yeni ve kaliteli spermlerin üretimini sağlamak gebe kalmak için gün aşırı değerlendirmiyorum ama olursa da olur

Büyük ihtimalle öyledir canım

Büyük ihtimalle öyledir canım
Kaynanam dedi ki inşallah bu ay gebe kalırsın tüp yaptırcan diye stresin gitmiştir bi bakarsın bu ay tutar hem ikiz olmamış olur. Lan batıyo mu bu millete ikiz olma ihtimali anlamıyorum ben ya

Kaynanam dedi ki inşallah bu ay gebe kalırsın tüp yaptırcan diye stresin gitmiştir bi bakarsın bu ay tutar hem ikiz olmamış olur. Lan batıyo mu bu millete ikiz olma ihtimali anlamıyorum ben ya
Anam ona neymiş ikiz olsa kendi mi bakacak. Senin zaten tüp olmadan da ikiz olmuştu. Ama stressiz zaten gideceğim diye inşallah hamiş olursun.

Yok canım sorunları ikiz değil. Amaç can sıkmak Bende duydum o cümleleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…