Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim rabbim, basta sen, C Capanin Gururu Teyom LaRisaCca H halleycik olmak uzere biran once sizlere hayirli saglikli gebelikler nasip etsin. Saglikla kucaginiza alin insallah. Bu ay itibariyle guzel haberlerinizi 2 ser 3 er alalim.

Aminnn bitanem ya bir değil birçok gebelik haberi gelsin bu topikte inşallah canımsın Allah razı olsun bebişin nasıl isim düşünmüş müydünüz?

Aminnn bitanem ya bir değil birçok gebelik haberi gelsin bu topikte inşallah canımsın Allah razı olsun bebişin nasıl isim düşünmüş müydünüz?
Cok sukur canim. En son iyidi bebecik. Ismi net esim cok onceden belirlemisti. Kiz olursa ben koyacaktim erkek olursa o. O yuzden sans esimden yana cikti

Canim esim türker diyo. bana kalsi yanina biseyler bulurdum ama anlasma boyle.
Hmm severim Türk kökenli canım hoş isim insan birçok isim arasında kalabiliyor ama çocuğu da düşünmek lazım. Benim ismim uzun mesela e iki de soyisim eklenince çocuğum olursa adını ali, can, ece üç harfli koyucam diyorum

Evet uzun isimde zor . Zaten cogunlukla birini kullaniyolar. Pekte ise yaramiyor ikinci isim.

Kız benim yumurta geçen hafta bu zamanlarda öldü zaten
Sabaha yaparız gibim sabah namazdan sonra, fıtı fıtıdan önce kahve yapıyormuşum adama bir de
Ben bizden beklerim umut fakirin ekmeği benimki isyan ediyordu artık birşeyler yedirip içirme diye

Ahaha o zaman bir görev yoktu sanırım şimdi bebek için herşeyi değiştiriyoruz valla aman olsun gece kahvesi millet ne anlar paylaş gitsin ben hiç paylaşmadım gerci

Ben daha bu topik için napamm
Oyyy öperim senin güzel kalbinden
ameliyattan sonra biraz bekletiyorlar canım. Rahim içi iyileşsin diye. En azından benim öyle oldu. LaRisaCca ve Nureella öyleydi değil mi kızlar.
Evet canımıniçi. Bende kuş gözü kadar bi delinme oldu diye ve ameliyatım akşam oldu diye ben hastanede yatmak zorundaydım ama normalde max 2 saat dinlendirip gönderiyorlar
Hoşgeldinnnn tatlişko hamiş
Ben şimdi yatıcam sabah bir bakıcam sayfaya 20 sayfa ilerlemiş sonra ofiste yapmam gereken işler varken yazılanları okumaya çalışcam tüm haftam böyle geçiyor
bi saat ortadan kaybolunca bile 5-6 syf okumak zorunda kalıyorum maşallah
Aaminnn inşallah kabul olsun
Bu gece fıtı fıtı yapanın çocuğu oluyormuş Kızlarrr MelodiminEsi LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom H halleycik edaecoo ve diğerleri
Ahahahha yoksa siz hala yapmadınız mı
Aaminnn inşallah kuzum
Canim esim türker diyo. bana kalsi yanina biseyler bulurdum ama anlasma boyle.
Ayy bugüne kadar en sevdiğim müdürüm Türker Bey di

Çocuk cin gibi olsun diye mi kız

Ben 15 sayfa kadar okudum canim. Birazda sen oku. . Zaten ben geldim siz kactiniz .

Evet uzun isimde zor . Zaten cogunlukla birini kullaniyolar. Pekte ise yaramiyor ikinci isim.
Kesinlikle annesiiii ismiyle sev artık küçük adamı
Ben bizden beklerim umut fakirin ekmeği benimki isyan ediyordu artık birşeyler yedirip içirme diye
He annem he normal zamanda olmuyor ya yumurta ölüyken olur kesin bizden de bu beklenir
Ahaha o zaman bir görev yoktu sanırım şimdi bebek için herşeyi değiştiriyoruz valla aman olsun gece kahvesi millet ne anlar paylaş gitsin ben hiç paylaşmadım gerci
Ben biri paylaşınca veya benim paylaştığım görünce diyorum ki "aaa bu saatte napıyo kii" benim gibi düşünenler de vardır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…