- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #60.201
Kız benim yumurta geçen hafta bu zamanlarda öldü zatenBu gece fıtı fıtı yapanın çocuğu oluyormuş KızlarrrMelodiminEsi LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom H halleycik edaecoo ve diğerleri
Canim rabbim, basta sen, C Capanin Gururu TeyomA archi88 @shlls @Omur-un Hatunu @cakltanesi @Fatmazell74 gebişşşleeerrrr
Bize dua etmeyi unutmayın lütfenhadi bu gece yatmadan önce bizim için dua edin
Kesin unuttuğum birileri var ama valla koronadan sonra oldu darılmasın kimse
Aminnn bitanem ya bir değil birçok gebelik haberi gelsin bu topikte inşallahCanim rabbim, basta sen, C Capanin Gururu TeyomLaRisaCca H halleycik olmak uzere biran once sizlere hayirli saglikli gebelikler nasip etsin. Saglikla kucaginiza alin insallah. Bu ay itibariyle guzel haberlerinizi 2 ser 3 er alalim.
Kuzucum gormez olurmuyum. Hepsini okudum. Cok guzel ciceklerin. Bende hepinizi opuyorum.
Cok sukur canim. En son iyidi bebecik. Ismi net esim cok onceden belirlemisti. Kiz olursa ben koyacaktim erkek olursa o. O yuzden sans esimden yana ciktiAminnn bitanem ya bir değil birçok gebelik haberi gelsin bu topikte inşallahcanımsın Allah razı olsun bebişin nasıl isim düşünmüş müydünüz?
İsmi "net" mi olacakCok sukur canim. En son iyidi bebecik. Ismi net esim cok onceden belirlemisti. Kiz olursa ben koyacaktim erkek olursa o. O yuzden sans esimden yana cikti
Canim esim türker diyo.İsmi "net" mi olacakşaka şaka hehhee merak ettim ama ben
Hmm severim Türk kökenli canım hoş isimCanim esim türker diyo.bana kalsi yanina biseyler bulurdum ama anlasma boyle.
Evet uzun isimde zor . Zaten cogunlukla birini kullaniyolar. Pekte ise yaramiyor ikinci isim.Hmm severim Türk kökenli canım hoş isiminsan birçok isim arasında kalabiliyor ama çocuğu da düşünmek lazım. Benim ismim uzun mesela e iki de soyisim eklenince çocuğum olursa adını ali, can, ece üç harfli koyucam diyorum
Ben bizden beklerim umut fakirin ekmeğiKız benim yumurta geçen hafta bu zamanlarda öldü zaten
Sabaha yaparız gibimsabah namazdan sonra, fıtı fıtıdan önce kahve yapıyormuşum adama bir de
Ahaha o zaman bir görev yoktu sanırım şimdi bebek için herşeyi değiştiriyoruz vallaBiz de evliliğimizin ilk yılında hep fıtı fıtı sonrasında içerdikne akla hizmetse bi de instada paylaşırım gecenin bilmem kaçı şimdi paylaşmıyorum
Ah kuzucum ya valla inşallah inşallah deyip duruyoruz mevlam neylerse güzel eyler
Histeroskopi de tedavinin ilk adımı neticede canım inşallah her şey yolunda ilerler
Oyyy öperim senin güzel kalbindenBen daha bu topik için napamm
Evet canımıniçi. Bende kuş gözü kadar bi delinme oldu diye ve ameliyatım akşam oldu diye ben hastanede yatmak zorundaydım ama normalde max 2 saat dinlendirip gönderiyorlar
Hoşgeldinnnn tatlişko hamişokuyom okuyom anca geldim.
Kuzucuk cok tatli olmus profil resmi. Ama isim degismeyin cok karisiyo sonra ortalik bi gunde 20 sayfa kim kimdi bide onu bulmaya calisirsam hic yazamam valla
Kiz durun adamlar lazim bugun olmasa yarin lazim. Bende de fikirler var ama sizi sakinlestirmek lazim yolsa ortada adam kalmayacak
Hayirda ona neymis. Arti doktor bu. Keyfi mi gidoyon sanki. Luzumsuz tip iste
Bende basagim. Seviyorum kendimi.
Uzulme canim.oyle zamanlarda bende dusunmuyoruz biz diyodum.
Yazik ki ne yazik bana .
Beni dusundugun icin sagol teocum. Iyi ki varsin
Aci bana aci. Azmettim yetistim.
Ben şimdi yatıcam sabah bir bakıcam sayfaya 20 sayfa ilerlemiş sonra ofiste yapmam gereken işler varken yazılanları okumaya çalışcam tüm haftam böyle geçiyor
Aaminnn inşallah kabul olsunA archi88 @shlls @Omur-un Hatunu @cakltanesi @Fatmazell74 gebişşşleeerrrr
Bize dua etmeyi unutmayın lütfenhadi bu gece yatmadan önce bizim için dua edin
Kesin unuttuğum birileri var ama valla koronadan sonra oldu darılmasın kimse
Ahahahha yoksa siz hala yapmadınız mıBu gece fıtı fıtı yapanın çocuğu oluyormuş KızlarrrMelodiminEsi LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom H halleycik edaecoo ve diğerleri
Aaminnn inşallah kuzumCanim rabbim, basta sen, C Capanin Gururu TeyomLaRisaCca H halleycik olmak uzere biran once sizlere hayirli saglikli gebelikler nasip etsin. Saglikla kucaginiza alin insallah. Bu ay itibariyle guzel haberlerinizi 2 ser 3 er alalim.
Ayy bugüne kadar en sevdiğim müdürüm Türker Bey diCanim esim türker diyo.bana kalsi yanina biseyler bulurdum ama anlasma boyle.
Çocuk cin gibi olsun diye mi kızHmm severim Türk kökenli canım hoş isiminsan birçok isim arasında kalabiliyor ama çocuğu da düşünmek lazım. Benim ismim uzun mesela e iki de soyisim eklenince çocuğum olursa adını ali, can, ece üç harfli koyucam diyorum
Ben 15 sayfa kadar okudum canim. Birazda sen oku.Oyyy öperim senin güzel kalbinden
Evet canımıniçi. Bende kuş gözü kadar bi delinme oldu diye ve ameliyatım akşam oldu diye ben hastanede yatmak zorundaydım ama normalde max 2 saat dinlendirip gönderiyorlar
Hoşgeldinnnn tatlişko hamiş
bi saat ortadan kaybolunca bile 5-6 syf okumak zorunda kalıyorum maşallah
Aaminnn inşallah kabul olsun
Ahahahha yoksa siz hala yapmadınız mı
Aaminnn inşallah kuzum
Ayy bugüne kadar en sevdiğim müdürüm Türker Bey di
Kesinlikle annesiiiiEvet uzun isimde zor . Zaten cogunlukla birini kullaniyolar. Pekte ise yaramiyor ikinci isim.
He annem he normal zamanda olmuyor ya yumurta ölüyken olur kesin bizden de bu beklenirBen bizden beklerim umut fakirin ekmeğibenimki isyan ediyordu artık birşeyler yedirip içirme diye
Ben biri paylaşınca veya benim paylaştığım görünce diyorum ki "aaa bu saatte napıyo kii"Ahaha o zaman bir görev yoktu sanırım şimdi bebek için herşeyi değiştiriyoruz vallaaman olsun gece kahvesi millet ne anlar paylaş gitsin ben hiç paylaşmadım gerci
Anlamı ne balım? Mahur da kulağa hoş geliyor heeeKızlar ben bu defa kızım olursa isminimahur leyal koycam
Anlamı ne canım ilk defa duydummKızlar ben bu defa kızım olursa isminimahur leyal koycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?