Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sadece birinde öyle düşündüm oda şöyle gece eşiyle sürekli alkol masasında fotograglar videolar paylaştı. Sonra sabahta kahve fotografı atmış yorgunluk kahvesi diye onda dedim akşam baya yorucu geçmiş diye

Hahhaha ama çok netmiş o da

Ben 15 sayfa kadar okudum canim. Birazda sen oku. . Zaten ben geldim siz kactiniz .
Bu da bize nispet olsun
Anlamı ne balım? Mahur da kulağa hoş geliyor heee

Anlamı ne canım ilk defa duydumm
Kızlar musikide rast perdesindeki bir makamdır ama neşeli bir makamdır. Aynı zamanda mahur bakışlı olmak etkileyici yumuşak bakışlı olmak.. türkan şoray gibi leyal ise leyl kkökü.. arapçada gece demektir. Leyal ise geceler. Kur an da olduğu için leyal i ekliyorum

Anlamlari guzelmis canim.

Kızlar bakarmısınız sağ ve solda çikolata kisti var ve gebe kalmış
Bebeğim bak yazıyor ki ovu 3.denemede hamile kaldım. Hamile kalabiliyor olmak varya apayrı bir şey. Bende pko yok, kist yok, rahim filmi temiz çıktı, her ay yumurta olgunlaşıp çatlıyor kendi kendine. Kaç defa ovu denedim. Eee hani bebek?

Kızlar bakarmısınız sağ ve solda çikolata kisti var ve gebe kalmış
Ay gördüm onu bende yok ama epey heyecanlandım
Bende kızım olursa adını Deva istiyorum, oğlum olursa Çağan Bera
Çok güzel canım Allah gönlüne göre versin
mahur erkek ismi değil mi? bir dizide vardı
Unisex tatlım kıza da konur erkekten ziyade kızda daha bi kulağa hoş geliyor benim açımdan

Bende pco var çikolata kisti var gerçekten vaktini bekliyor ne olursa olsun nasipte varsa bahane gerçekten

Hmm güzelmiş anlamları
Dua ediyorum kızlar çift çizgilere inşallah en kısa zaman da hamişsiniz
Aminnn
Dimii yalnız değilmişim demek kendime fesatlaşma demiştim de
O zaman ben de çok fesatım

Canımm her zaman dualarım sizinle Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebişlerinize inşallah Sizde bana dua edin olur mu
Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmenizi ve sağlıklı evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin canımıniçi

Evet uzun isimde zor . Zaten cogunlukla birini kullaniyolar. Pekte ise yaramiyor ikinci isim.
Ay bu isim işi çok zor değil mi yaa Biz hala bebek diyoruz da

Canımm her zaman dualarım sizinle Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun bebişlerinize inşallah Sizde bana dua edin olur mu
Ben de her zaman sağlıkla ilerlesin diye dua ediyorum kuzumm gün gelecek kolay doğum diye dua edeceğiz inşallah
Bende pco var çikolata kisti var gerçekten vaktini bekliyor ne olursa olsun nasipte varsa bahane gerçekten
Aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…