Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok güzelmiş anlamı hadi gelsinde ismiyle yAşasın inşallah

Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmenizi ve sağlıklı evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin canımıniçi
Canımm aminn Siz de yaşadınız mı bilmiyorum. Ama resmen anksiyete durumu yaşıyorum. Sürekli endişeliyim. Sürekli panik durumları. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Doktor kontrolüne gidiyorum tansiyon 15 e çıkıyor. Kontrol edemiyorum kendimi

İnan bende çok heycanlandım ki ben daha yeni hsg çektirdim ve iğne kullandım olurmu dersiniz
Neden olmasın aşko şansın büyük çalışmalara devam
Yok ben hamileyken çok sakin mutlu ve soğukkanlı oluyorum tavsiye ederim inanılmaz bir ruh hali

Neden acaba canını sıkan bir şey mi oldu?

Neden olmasın aşko şansın büyük çalışmalara devam

Yok ben hamileyken çok sakin mutlu ve soğukkanlı oluyorum tavsiye ederim inanılmaz bir ruh hali
Ay yapamıyorum. Babamın ölümünden sonra zaten ruh halim değişti. Bebekten sonrada iyice beter oldum

Yok kısaca bebek hep başka şeyler düşünüp endişe ettiğin için isim konuşamıyoruz eşimle
Biz de öyleydik. Ne olacağı belli olmaz diyerek kendimizi hep dizginledik. Bir tane göbeğimin fotoğrafı var sadece o da tesadüfi bebeğim belli oluyor hep gizledim şimdi o kadar pişmanım ki. Neden onunla daha çok konuşmadım neden daha çok sevmedim neden karnımı ovalamadım ahh ahh

Ay gördüm onu bende yok ama epey heyecanlandım

Çok güzel canım Allah gönlüne göre versin

Unisex tatlım kıza da konur erkekten ziyade kızda daha bi kulağa hoş geliyor benim açımdan
bir öğrencimin adı Hasretti (erkek) Adam gelmiş meramını anlatıyor. Ben diyorum ki eşiniz gelsin. Adam dedi Hasret benim hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…