- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #65.881
Rahim filminde göruluyor canimmm
Bende bir kimyasal yaşadım o zaman bende içeyim mi ya o kimyasal olduğunda da doktorum vermişti bana ama düştü şimdi belki vardır erken önlemimi alsam mı?Pıhtılaşma için risk faktörlerinin içinde sigara da var eğer sigarayı bırakamıyorsan coraspin neden içmeyesin, zararı yok ben olsam içerdim
Doktora sorarım mutlaka gittiğimde. Ya bir sürü doktorla görüştüm kimisi hiçbişey in yok dedi kimisi embriyo ya takıldı embriyo genetiğine baktır dedi. Ama laboratuvar önemliymiş embriyo da. Şimdi tedaviye başlamayı beklerken histeroskopi önerildi yine ki daha önce olmuş olmaktan dolayı moralim bozuldu biraz. Daha öncede bakmıştı gerek yok demişti şimdi yapmam gerek dedi. Ne deseler yapıyoruz kendimiz araştırıp öneriyoruz güzel sonuçlar alabilsek bide ne güzel olurTüp bebek denemelerinde negatif alanlara histereskopi isleminde yapılan bir işlemmiş canım, bence kesinlikle araştır bu durumu ve kafana yatarsa sen talep et ve yaptır.
Her ay başka başka belirtilerle karşı karşıyayız. Artık bizim adet belirtilerimizde mutasyona uğradıYa bu hormonlar bize kafayi yedircek
Yumurtlamada 9.gün
15 inde regli olmam lazimm ama karnim agriyor
AnlaştıkOyyy
Yok yeni sezon beklicezz gelincee yazarim sana kuzum
Rahim filminde gözüküyor. İlk doktora gittiğimde görüp ameliyat etti. Sonra ist.a başka doktorlara gittim orda yeniden çekildi rahim filmi ilk filmle arada fark yok gibi geldi bana ameliyata rağmen ama anlamıyoruz sonuçta. Bir kaç doktor gördü kimisi önemsiz gördü kimisi ameliyat dedi. Orda da Bi tüp bebek geçirdim önemsemedi doktor bu durumu. Bülent hocada önce önemsememişti ama şimdi 5.gün embriyosuda transfer edilmiş olmamış dedi bide ilk geldiğine oranla daha kalın gibi dedi nasıl oluyorsa perde genişleyen bişey mi bilmiyorum ama ameliyat dedi işte.
Valla hee coronayi gectik yeminlenHer ay başka başka belirtilerle karşı karşıyayız. Artık bizim adet belirtilerimizde mutasyona uğradı
Amaliyat ol bencede alsınlar perdeyi, dediğim şeyide kesin bi araştır canım, histereskopi yapılırken yapılan bir işlem zaten, belki mucizen için bi yol açar sanaRahim filminde gözüküyor. İlk doktora gittiğimde görüp ameliyat etti. Sonra ist.a başka doktorlara gittim orda yeniden çekildi rahim filmi ilk filmle arada fark yok gibi geldi bana ameliyata rağmen ama anlamıyoruz sonuçta. Bir kaç doktor gördü kimisi önemsiz gördü kimisi ameliyat dedi. Orda da Bi tüp bebek geçirdim önemsemedi doktor bu durumu. Bülent hocada önce önemsememişti ama şimdi 5.gün embriyosuda transfer edilmiş olmamış dedi bide ilk geldiğine oranla daha kalın gibi dedi nasıl oluyorsa perde genişleyen bişey mi bilmiyorum ama ameliyat dedi işte.
Çok teşekkür ederim inşallahAmaliyat ol bencede alsınlar perdeyi, dediğim şeyide kesin bi araştır canım, histereskopi yapılırken yapılan bir işlem zaten, belki mucizen için bi yol açar sana
Her ay başka başka belirtilerle karşı karşıyayız. Artık bizim adet belirtilerimizde mutasyona uğradı
Valla hee coronayi gectik yeminlen
Mutasyon ustune mutasyyonn
Aaaa senin adet hala gelmedi miaynen katılıyorum sizlere, bu ay bi de geciken gecikene, kafayı yemek üzereyim bende cumartesiydi bat, geçti ama dk başı regl geldi sanıp tuvalete gidip bakıyorum, demin de pembe bir damla gördüm galiba tuvalet kağıdında, hiçbizaman gecikmez adetim ama böyle gecikip de sonradan gelirse çok yıkılıcm yineçarşamba akşam abuk subuk ağrılarım var diye süphelenip erken gebelik testi yapmıştım negatifti, ne yaşıcağımı bilmeden belirsiz beklemek de çok stres şuan
Vallahi heyecanlanıcam heyecanlanamıyorum bile negatif görmekten korkuyorum çok, adet belirtileri de var ama bi acayipler, göğüslerde hassasiyet var ağrı var her zaman olurdu da bu sefer biraz daha fazla gibi, çarpıntı var baş ağrısı var, bunlar da olurdu genel olarak ama bunlar da biraz fazla gibi bu sefer, geciktiği için mi oluyor yoksa gebelik falan mı anlayamıyorum, baya bi endişe aldı şuan beni bu kadar ümitlenip hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum, düşünmiyim diyorum kendimi de engelleyemiyorumAaaa seminer adet hala gelmedi mi
En son testi de çarşamba yani 4 gün önce yapmışsın. Canım bu gelende inşallah yerleşme lekesi dir, belki geç döllenme olmuştur. O leke adet gibi sabaha gelmezse, Sabah test yap derim bençünkü sen normalde gecikme yaşamazsın diye biliyorum.
Edecem kız sözVallahi heyecanlanıcam heyecanlanamıyorum bile negatif görmekten korkuyorum çok, adet belirtileri de var ama bi acayipler, göğüslerde hassasiyet var ağrı var her zaman olurdu da bu sefer biraz daha fazla gibi, çarpıntı var baş ağrısı var, bunlar da olurdu genel olarak ama bunlar da biraz fazla gibi bu sefer, geciktiği için mi oluyor yoksa gebelik falan mı anlayamıyorum, baya bi endişe aldı şuan beni bu kadar ümitlenip hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum, düşünmiyim diyorum kendimi de engelleyemiyorumayşee bana dua et kuzum kıralım şeytanın bacağını bi
1 gün gecikti dün olucaktım işte normalde programa göre, ama bnm zaten regl gününden bir iki gün önce lekelenme başlıyordu, gelen giden yok, test olsa evde valla yapmıştım şimdi, bilemedin yarın sbh yapardım ama test yokki, yarın alayım öbür güne kdr gelmezse sabah idrarıyla yapayım, hafiflemiyo ya daha artıyo gibi ne olduğumu anlamadım şaşkınlık içindeyimEdecem kız söz
Test yapmayada korkarsın şimdi senkaç gün gecikti? Göğüsün adet olacağında ağrısı hafiflemiyor muydu? Şimdi daha mı fazla var? Ahhhh hadi kız at şuraya çift çizgi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?