Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyormuydun kız benim kocam 2 yıl önce 1 kutu kullanmıştı. Spermde sorun yoktu ama dedim belki faydası olur ama bizim klomenden farklı bi klomendi.

Bilmiyormuydun kız benim kocam 2 yıl önce 1 kutu kullanmıştı. Spermde sorun yoktu ama dedim belki faydası olur ama bizim klomenden farklı bi klomendi.
Yok yaa az önce biri konu açmıştı 3 ay klomen kullandık sperm testi verdi yine aynıydı vsvs diye bende klomeni siz kullandiniz dimi diye yorum yaptıktan sonra araştırdım

Artıyorsa orda bir ışık var gibi lumixx
Ovülasyon testi de mi yok? Offf inşallah adet olmazsın. Amin Amin Amin

Artıyorsa orda bir ışık var gibi lumixx
Ovülasyon testi de mi yok? Offf inşallah adet olmazsın. Amin Amin Amin
Yokkii, hiç bi test yok evde, bu ay adet olunca hem ovülasyon hem gebelik testi alıcktım işte, keşke erken alaydım da gelmiş olsalardı şimdi, ay deliriciiim, amin vallahi amiin

Eşime de burdaki ürolog verdi canım. Erkeklere de veriyorlar
Yaa bizde eşim Mayıs 2019 da test yaptırmıştı ama perhizsiz ilişki olmuş ertesi gün sperm testi vermişti hatta eşim çok az çıktı falan demişti herşey norml sadece ileri hareketliliği yüzde 20 cikmisti tekrar test vermeyi düşünüyor bu aralar perhizsiz bu ay keçi boynuzu pekmezi kullandı bide takviye ilaç alacak eczaneden herşey benim regl bağlı inşallah olmam geçen gün yine kızım olmuştu rüyamda rabbim tez zamanda hepimize nasip eder

Eşim de test verecek. Bakalım korona etkisi geçti mi

Eşim de test verecek. Bakalım korona etkisi geçti mi
Geçmiş olsun canım ne zaman olmustu korana benim eşimin bünyesi çok zayıf inşallah korana olmaz ya öyle olsa bütün testler değişir zannımca

Ne kadar manyak bi insanım iki program yükledim birinde bu ay hamile olsam böyle olcak diğerinde regla 1 gün kalayi gösteriyor kafayı yedim

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-08-00-19-38-86_fc40ed9ca960b38b2ec4108e094b3220.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 23
Malesef. Doğru şeyler yapılsa ne yaşadıklarımız nede maddi yıpranmalar bu kadar ağrımıza gitmez. Tek isteğimiz evlat sahibi olmak. Bundan faydalanmasalar keşke
Evet maddi manevi yıpranıyoruz
Ayy kuzum ne güzel rüya böyle Rabbim hayra çıkarsın inşallah sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aminn bitanem cümlemize nasip olsun
AYy geçsn çok acıyo kuzu kıpkırmızı oldu kanadı içerdn moraracak kesin
Canımın içi ya az kaldı dayan
Ya bu hormonlar bize kafayi yedircek
Yumurtlamada 9.gün
15 inde regli olmam lazimm ama karnim agriyor
Off benim de geçen ay karnım davul gibi oldu birkaç aylık hamile gibi gezinip durdum ortalarda

Hoşgeldin canım benim yaşadıkların çok yorucu umarım yeni tedavinle hayallerine kavuşur çabucak gebe kalırsın ben de bülent hocanın hastasıyım kendisinden Allah razı olsun rahmimin şuanki görüntüsü olması gereken gibi. Perde vardı ve kalp şeklindeydi düzeltti. Ameliyatları çarş. Günleri medline da yapıyor. Ağrısız bir işlem hastanede biraz dinlendirecekler ve sonra evine gidebileceksin bir süre korunma verecek ve seni kontrole çağıracak eğer rahmin toparlamış ise tüpe başlar. Ben de tüp e başladım bu ay bülent hocada . Tüpü acıbademde yapıyor. Lab. Gayet iyi. 7 yumurtam toplandı dün. 4 embriyom var şuan 5. Güne gitmelerini bekliyoruz taze transfer olacağım, kısa protokol. İnşallah biran evvel bebişine kavuşursun
Yettim kanka topukları vura vura
Ooo gelmedin
Canım mesajını şimdi gördüm. Şimdi 4 cücüş mü var demek bu
Şuan için şimdi 5. Güne gitmelerini bekliyoruz giderse perşembe transfer olacağım nasipse
Ya bu perde denilen şey, ultrason da rahim filminde görünen bir şey mi? LaRisaCca @Mucizemsn
Evet canım eğer doktorun görüşü iyiyse perdeyi görür. Bu konuda uzman biri görmeli hsg yi mesela benim doktorum bana 2 kere hsg çekip sende perde yok deyip birçok düşük yaşamama sebep oldu
LaRisaCca son durum nedir bitanem? 4 bebişimiz var ikisi mi transfer edilecek?
Canımıniçi 4 ü döllenmiş şimdi de 5. Güne gitmelerini bekleyeceğiz perşembeye kadar yaşarlarsa 2 sini transfer edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…