Hoşgeldin canım benim yaşadıkların çok yorucu umarım yeni tedavinle hayallerine kavuşur çabucak gebe kalırsın ben de bülent hocanın hastasıyım kendisinden Allah razı olsun rahmimin şuanki görüntüsü olması gereken gibi. Perde vardı ve kalp şeklindeydi düzeltti. Ameliyatları çarş. Günleri medline da yapıyor. Ağrısız bir işlem hastanede biraz dinlendirecekler ve sonra evine gidebileceksin bir süre korunma verecek ve seni kontrole çağıracak eğer rahmin toparlamış ise tüpe başlar. Ben de tüp e başladım bu ay bülent hocada . Tüpü acıbademde yapıyor. Lab. Gayet iyi. 7 yumurtam toplandı dün. 4 embriyom var şuan 5. Güne gitmelerini bekliyoruz taze transfer olacağım, kısa protokol. İnşallah biran evvel bebişine kavuşursun
Ooo gelmedin
Şuan için
şimdi 5. Güne gitmelerini bekliyoruz giderse perşembe transfer olacağım nasipse
Evet canım eğer doktorun görüşü iyiyse perdeyi görür. Bu konuda uzman biri görmeli hsg yi mesela benim doktorum bana 2 kere hsg çekip sende perde yok deyip birçok düşük yaşamama sebep oldu
Canımıniçi 4 ü döllenmiş şimdi de 5. Güne gitmelerini bekleyeceğiz perşembeye kadar yaşarlarsa 2 sini transfer edeceğiz