Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E gel dedin kaçtın

Merhaba kızlar. Şimdi benim kafama bir şey takıldı. Ovitrellenin18. Günü ve Aşılamanın 16 günü iğnenin etkisi gitmişmidir. Son regle 2 gün var ve ovülasyon 2 gün pik ve bugünde çatlama görünüyor. Kafam çok karıştı. Testin 2 tanesi böyle. Bugünki resmini çekmedim t çizgisi biraz açık.

Kuzummm
Eczaneden çinko, demir ve B12 al.
Birgün çinko içeceksin ertesi gün demir ertesi gün B12 hepsi bu.
Bende inanılmaz işe yaradı bu ikinci deneyişim. Diğerini seneler önce yapmıştım pahalı özel şampuanlar vs ile yaramamıştı bu işe yaradı zaten doktor yazdı bunları kafamdan uydurmadım

C Capanin Gururu Teyom

İğnenin etkisi gitmiştir canım

Sadece 3 gün mü? Yoksa sıralama şeklinde daimi kullanacak mıyım. Sana zahmet marka da yazarsan sevinirim

Bebiş olabilir canım. Iğne etkisi geçmiştir bence

Tekrar yumurtlama ihtimali var mı peki. Çünkü gebelik testi de negatif çıktı.
Keşke kan verseydiniz. Yani ben iki kere yumurtlama görmüştüm iğne kullanmadığım zamanlar ama burda kontrollü bir tedavi var iğne sonrası tüm yumurtaların çatlaması gerekir. Belki geriden gelen bir yumurta döllenmiş olabilir mi acaba bilemedim yanlış yönlendirmeyeyim. Siz her ihtimale karşı değerlendirin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…