Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım zaten o 4 tane 5. Güne gelenler 6. Gün ve diğer günler hiç dondurulmadi 3. Gün embryosu falan şuan 4 tane 5. gün var
Ben neden 6. Güne gelenleri dondurmadığına anlam veremedim kaliteli olmayan bir embriyo 6. Güne nasıl gelsin ki? Yani çok anladığım bir mevzu değil ama 6. Gün embriyoları en kalitelileri ise neden 5. Günleri dondurdu kafamda deli sorular
Kuzu bende de durum hala aynı stabil.. 4 tane ile 2 günü geride bıraktık inşallah 5. Güne gidebiliriz 4 ü ile

Canım aslında 6. Gün embriyosu en kaliteli embriyo anlamında değilmiş hatırlıyosan benim ilk gün 8 döllendi 3 tanesi diğer gün döllenmişti gelişimi yavaş olan bölünmeye devam eden embriyoyu 6.günde takip ediyorlarmış bloklasit olur mu diye benimki olmamış yani ilk gün döllenenlerin yarısı gitmiş kuzum ama buna şükür ilk gün hiç döllenmeyen tedavisi iptal olan var 4 tane yeter inşallah böyle devam eder canım seninde

Hah tamam şimdi oldu ben böyle olduğunu anlamamıştım. O zaman o gelişimi yavaş olanları 5. Gün kalitesine gelir mi diye 6. Günde de takip etmişler. Ok şimdi tabi canım 4 tane neyimize yetmiyor 2 si transfer olur 2 si de bekler zamanını ne güzel

Öyle canım büyük ihtimalle ama tek transfer yapıcak olabilir ozan bey bakalım

Askolar benim için dua edin yarın bat günüm suanlik gelen giden yok yarın sabahta gelmez inşallah genellikle her zaman sabah olurum bugün sağlık ocağına gittim yakın diye sistem yok kan almıyoruz dediler hiç sistemleri olmuyor onlarında bekliyorum olmazsam cuma kan vereyim diyorum ama olursam diye de korkuyorum çok duygu karmaşası içerisindeyim

Yarın ilk idrarla tekrar kaset test yapıp artık olmadığını kabulleneceğim aile hekimimi değiştirdim şimdilik kan vermeyecem çok kızdım saat 16 ya kadar öldüm dirildim bi gittim test mest tokyarın Çift çizgi görmek istiyoruuıım

İnşallah canım ben 26-27 günde regl oluyorum bugün yarın oluyor o da iğnemin 17. Günü yarın hadi dualarım bizimle güzel haberler verelim

Kabuğuma çekildim canım ben artık geçen ayda hayıt tohumuna rağmen 15 gün gecikmem oldu ilaç la adet oldum hayıta rağmen gecikmem oldu bu ayda hayıt tohumu içiyorum ama bakalım adeti düzenlese razıyım ama yok ama arada giriyorum takip ediyorum sessiz gizli üye oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…