- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #66.141
Ailende Rahim ya da Rahim ağzı hastalığı geçmişi varsa attırma o çizdiği çok araştırmadan... Ben histereskopi den sonra çok pişman oldum çünkü. Dr unla görüş genetiği de sıkıntı varsa
Vajinal ultrasonda farkediliyor ama yanlış da görmüş olabiliyorlar. Perde hiçbir zaman kesin görülemiyor ancak histereskopiyle netleşiyor. Yani olabilir de olmayabilir de. Drlar garanti olsun diye ya da çoğu maddi olarak duygularınızı kullanıp Tamamen para amaçlı yapabiliyorlar. Özellikle özel olanlar. Bende de şüphelenmişlerdi ama tertemiz çıktı, yalnız çizik attıkları için çatıyı düzeltmişler, bıçak yediği için Rahim benim genetik teki kanser uyandı ve bir sene sonra Rahim ağzı kanserinden konizasyon la alındı. Nolur çok iyi düşünün. Çok çok iyi araştırın.
YaaYok canım neden banlandı bilmiyorum ama hamile oBenim test günüm yok ben bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum umutlar marta
Canım evde ovü ve hcg test yok mu ki hemen yapsaydın bi taneAskolar benim için dua edin yarın bat günüm suanlik gelen giden yok yarın sabahta gelmez inşallah genellikle her zaman sabah olurum bugün sağlık ocağına gittim yakın diye sistem yok kan almıyoruz dediler hiç sistemleri olmuyor onlarında bekliyorum olmazsam cuma kan vereyim diyorum ama olursam diye de korkuyorum çok duygu karmaşası içerisindeyim
Dualarımız seninle canım inşallah yarın kaderin artık sana gülmüş olsunYarın ilk idrarla tekrar kaset test yapıp artık olmadığını kabulleneceğim aile hekimimi değiştirdim şimdilik kan vermeyecem çok kızdım saat 16 ya kadar öldüm dirildim bi gittim test mest tokyarın Çift çizgi görmek istiyoruuıım
E hadi hayırlısı canım her kür herkeste işe yaramıyor bildiğim kadarıyla inşallah bu ay fayda göstermeye başlar canım çok da sessiz kalma özlerizKabuğuma çekildim canım ben artık geçen ayda hayıt tohumuna rağmen 15 gün gecikmem oldu ilaç la adet oldum hayıta rağmen gecikmem oldu bu ayda hayıt tohumu içiyorum ama bakalım adeti düzenlese razıyım ama yok ama arada giriyorum takip ediyorum sessiz gizli üye oldum
Ayşoş gececisinBilgilendirmelerin için teşekkür ederim canım, ama ben değil, burda bir arkadaş 3 den fazla tüp denemesi yapmış hep negatif sonuç almış, şimdi histereskopi yapacakmış tekrar. Ve cizik atma işleminden hiç haberi yokmuş, duymamış, ona yazmıştım. Çok kişi bunun faydasını görmüş. Senin adına çok üzgünüm canım büyük talihsizlik olmuş
Aynen yaptığı bişey de yok aslında niye öyle oldu hiç anlamadımYaasen neden kullanıyosun ki onu? Kist mi oldu? Ayy çok sevindim ebrara kızcağız müjdesini paylaşamadan banı yedi
Kist tam bir baş belası canım ya inşallah bir aylık kullanımla geçer. Benim transfer kısmetse perşembe günüAynen yaptığı bişey de yok aslında niye öyle oldu hiç anlamadım
Benim evet yaa klomenden kist oldu canım bu ay doğum kontrol gelecek ay klomen devam artı çatlatma da vericek bu sefer bakalım hayırlısı zaman geçmiyor
Senin transfer ne zamaan sana da geçmiyor dimi günler
Hayırdır sen bu saatte, yeni mi uyandın yoksaYaasen neden kullanıyosun ki onu? Kist mi oldu? Ayy çok sevindim ebrara kızcağız müjdesini paylaşamadan banı yedi
Canım evde ovü ve hcg test yok mu ki hemen yapsaydın bi tane
Dualarımız seninle canım inşallah yarın kaderin artık sana gülmüş olsun
E hadi hayırlısı canım her kür herkeste işe yaramıyor bildiğim kadarıyla inşallah bu ay fayda göstermeye başlar canım çok da sessiz kalma özleriz
Ayşoş gececisin
Ayşoş bir idrara sıkışmış uyandım ki zor attım kendimi wc yeHayırdır sen bu saatte, yeni mi uyandın yoksa
Ahh önce bi maşallah diyelim ben bile hissettim burdan o heyecanıKist tam bir baş belası canım ya inşallah bir aylık kullanımla geçer. Benim transfer kısmetse perşembe günütabi 5. Güne giden embriyom olursa inşallah.. şuan 4 tane var gelişimleri takip edilen, eğer bunlar giderse 5. Güne inşallah , 2 si transfer edilecek 2 si dondurulacak hergün aramalarını ve embriyolar günlerine uygun durumda demelerini ellerim yüreğimde bekliyorum çok heyecanlı
Ben genelde geç uyurum canımAyşoş bir idrara sıkışmış uyandım ki zor attım kendimi wc yesonra da uyuyamadım. Sen hayırdır?
Sağol canım benimAhh önce bi maşallah diyelim ben bile hissettim burdan o heyecanıEmeklerini boşa çıkarmasın Rabbim inşallah hayırlarla sonuçlansın dualarım seninle
Eheh tamamBen genelde geç uyurum canım
Şimdi yatıyorum, yarın güzel haberler için çalsın inşallah telefonunhadi sende çişini yaptın yat, iyi geceler
Daha iyiyimS selcanevrenn20 canım şuan nasılsın
Zaten bu ay çatlama iğnesi ile yumurtalarımı takip ediyordu tatlımçok üzüldüm çok geçmişolsun inşallah en yakın zmnda sağlıklı gebelik elde edersiniz, yumurtaların çatlayıp döllendiğini ama şuan düşük yaptığınızı muaynede nasıl anladı doktor ?
YOk canım.Bayağı konuşmuştuk daha önce sperm değerleriyle ilgili canım aşılama mı yaptırdın.. üzülme bak döllenme oluyo inş en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğinn
Hayır canım bana sadece folik asit verdi anlamadkm ki...Canım yumurtaların mı kalitesi acaba takviye kullanıyormusun
Gecmiş olsun gelecek ay sağlıklısı gelsin inşallah canım. Demekki sağlıksız olmuşki vücudun onu kabul etmemiş öyle düşünDaha iyiyim
Umarım daha iyi olurum.
Doktorum rahim filmi istedi.
Nerede çektirim diye bakıyorum.
Anadolı yakasında çektiren var mıdır kızlar
Amin inşallahİnşallah canım ben 26-27 günde regl oluyorum bugün yarın oluyor o da iğnemin 17. Günü yarın hadi dualarım bizimle güzel haberler verelim
Larim elimde test yok ya sağlık ocağından istedim vermedi yalanda soyledim halbuki 2gun gecikti diye cuma gel dediYaasen neden kullanıyosun ki onu? Kist mi oldu? Ayy çok sevindim ebrara kızcağız müjdesini paylaşamadan banı yedi
Canım evde ovü ve hcg test yok mu ki hemen yapsaydın bi tane
Dualarımız seninle canım inşallah yarın kaderin artık sana gülmüş olsun
E hadi hayırlısı canım her kür herkeste işe yaramıyor bildiğim kadarıyla inşallah bu ay fayda göstermeye başlar canım çok da sessiz kalma özleriz
Ayşoş gececisin
toplam kaç tane dondurulucak şimdii bi sürüüü yumoşş vardı haniiCanım benim 6. Güne gidenler istenilen kalitede olmadığı için 4 tane donduruldu biz ozan beyle hiç konuşmadık açıkçası ama internette ilk tüp bebekte ve 35 yaşından küçüklerde hep tek yazıyorda ondan merak ettim bende 26 yaşındayım bu adetten sonra rahim filmi çekecek o zaman sorarım olmadı
bnmde kafamda bi sürü soru var ama şöyle olabilir bölünmeleri var 6.güne gitse bile hücreleri sağlıksız bölünmüş olablr iç gelişimlerinde yavaşlık yada eşitsizlik olblr onları otomatik ztn yok sayıyorlar. ama 3.gün embriyoları dondurabilirlerdi onlar ztn kabuktan çıkmıyor çokta gelişim göstermiyor farklı bir çalışma stili varmış doktorun. mesela bnmde 5.gün 3aa yani kabuktan çıkmayan embriyoBen neden 6. Güne gelenleri dondurmadığına anlam veremedim kaliteli olmayan bir embriyo 6. Güne nasıl gelsin ki? Yani çok anladığım bir mevzu değil ama 6. Gün embriyoları en kalitelileri ise neden 5. Günleri dondurdukafamda deli sorular
Kuzu bende de durum hala aynı stabil.. 4 tane ile 2 günü geride bıraktık inşallah 5. Güne gidebiliriz 4 ü ile
EVet herkes orayı öneriyorGecmiş olsun gelecek ay sağlıklısı gelsin inşallah canım. Demekki sağlıksız olmuşki vücudun onu kabul etmemiş öyle düşün
Ben avrupa yakasında echomarda çektirdim çok memnun kaldım canım. Onun anadolu yakası şybeside vardı sonomed sanırım yalnış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?