Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bilgilendirmelerin için teşekkür ederim canım, ama ben değil, burda bir arkadaş 3 den fazla tüp denemesi yapmış hep negatif sonuç almış, şimdi histereskopi yapacakmış tekrar. Ve cizik atma işleminden hiç haberi yokmuş, duymamış, ona yazmıştım. Çok kişi bunun faydasını görmüş. Senin adına çok üzgünüm canım büyük talihsizlik olmuş

Yok canım neden banlandı bilmiyorum ama hamile o Benim test günüm yok ben bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum umutlar marta
Yaa sen neden kullanıyosun ki onu? Kist mi oldu? Ayy çok sevindim ebrara kızcağız müjdesini paylaşamadan banı yedi
Canım evde ovü ve hcg test yok mu ki hemen yapsaydın bi tane
Dualarımız seninle canım inşallah yarın kaderin artık sana gülmüş olsun
E hadi hayırlısı canım her kür herkeste işe yaramıyor bildiğim kadarıyla inşallah bu ay fayda göstermeye başlar canım çok da sessiz kalma özleriz
Ayşoş gececisin

Yaa sen neden kullanıyosun ki onu? Kist mi oldu? Ayy çok sevindim ebrara kızcağız müjdesini paylaşamadan banı yedi
Aynen yaptığı bişey de yok aslında niye öyle oldu hiç anlamadım
Benim evet yaa klomenden kist oldu canım bu ay doğum kontrol gelecek ay klomen devam artı çatlatma da vericek bu sefer bakalım hayırlısı zaman geçmiyor
Senin transfer ne zamaan sana da geçmiyor dimi günler

Kist tam bir baş belası canım ya inşallah bir aylık kullanımla geçer. Benim transfer kısmetse perşembe günü tabi 5. Güne giden embriyom olursa inşallah.. şuan 4 tane var gelişimleri takip edilen, eğer bunlar giderse 5. Güne inşallah , 2 si transfer edilecek 2 si dondurulacak hergün aramalarını ve embriyolar günlerine uygun durumda demelerini ellerim yüreğimde bekliyorum çok heyecanlı

Hayırdır sen bu saatte, yeni mi uyandın yoksa

Ahh önce bi maşallah diyelim ben bile hissettim burdan o heyecanı Emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim inşallah hayırlarla sonuçlansın dualarım seninle

Ayşoş bir idrara sıkışmış uyandım ki zor attım kendimi wc ye sonra da uyuyamadım. Sen hayırdır?
Ben genelde geç uyurum canım
Şimdi yatıyorum, yarın güzel haberler için çalsın inşallah telefonun hadi sende çişini yaptın yat, iyi geceler

Ahh önce bi maşallah diyelim ben bile hissettim burdan o heyecanı Emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim inşallah hayırlarla sonuçlansın dualarım seninle
Sağol canım benim Rabbim hepimizin kucağını doldursun
Ben genelde geç uyurum canım
Şimdi yatıyorum, yarın güzel haberler için çalsın inşallah telefonun hadi sende çişini yaptın yat, iyi geceler
Eheh tamam iyi geceler ayşoş

Zaten bu ay çatlama iğnesi ile yumurtalarımı takip ediyordu tatlım
2 yum olduğunu çatıştığını ikisinin de biliyorız.
Dün gidince rahim duvarın çok iyi kalınlaşmıi dedi.
Beta istedi 18 çoktı...
Muhtemelen düşik yapıyosun kimyasal dedi....

Canım yumurtaların mı kalitesi acaba takviye kullanıyormusun
Hayır canım bana sadece folik asit verdi anlamadkm ki...
Eşim takviye kullanıyor ama ben kullanmıyorum.
Klomenle büyüttü yumurtayı yeterli midir bilemiyorum.
Ama ben bu sefer eczaneden vitamin alıcam c-d vitaminleri...
Bu ay tekrar çatlama iğnesi yaptırıcam...
Ama vitamin kullanıcam

Daha iyiyim
Umarım daha iyi olurum.
Doktorum rahim filmi istedi.
Nerede çektirim diye bakıyorum.
Anadolı yakasında çektiren var mıdır kızlar
Gecmiş olsun gelecek ay sağlıklısı gelsin inşallah canım. Demekki sağlıksız olmuşki vücudun onu kabul etmemiş öyle düşün
Ben avrupa yakasında echomarda çektirdim çok memnun kaldım canım. Onun anadolu yakası şybeside vardı sonomed sanırım yalnış hatırlamıyorsam

Larim elimde test yok ya sağlık ocağından istedim vermedi yalanda soyledim halbuki 2gun gecikti diye cuma gel dedi eşimde cumaya kadar bekleyelim diyor bakalım olmam inşallah birimiz hamile haberini versek devamlı gelecek gibi ya

toplam kaç tane dondurulucak şimdii bi sürüüü yumoşş vardı hanii

bnmde kafamda bi sürü soru var ama şöyle olabilir bölünmeleri var 6.güne gitse bile hücreleri sağlıksız bölünmüş olablr iç gelişimlerinde yavaşlık yada eşitsizlik olblr onları otomatik ztn yok sayıyorlar. ama 3.gün embriyoları dondurabilirlerdi onlar ztn kabuktan çıkmıyor çokta gelişim göstermiyor farklı bir çalışma stili varmış doktorun. mesela bnmde 5.gün 3aa yani kabuktan çıkmayan embriyo

EVet herkes orayı öneriyor
Bir sonraki adetim de arayıp randevu alacaiım
Siz de anaztwzili mi çekildiniz ?
Herkes çok acıyor falan yazmış...
Doğru mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…