Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
toplam kaç tane dondurulucak şimdii bi sürüüü yumoşş vardı hanii
4 tane donduruldu şuan evet çok vardı ama doktorlar şimdi nedense 3. Gün çok dondurmuyor bende anlamadım ilk bunu sorguladım 5. Güne gitmelerini bekliyorlar LaRisaCca nın doktoruda öyle demiş ya 5. Gün taze transfer yapılacak diye bloklasitte şans daha artıyor sanırım diğer topiklerde de hep 5. Günü bekliyorlar canım 5. Güne de malesef hepsi gelmiyor benim ilk döllenen 8di diğer gün 3 döllenmişti bu 3ün gelişimleri işte 6. Günde izlendi ama olmadı 8in yarısı gidebildi işte ki baktığım kadarıyla çoğu kişinin böyle canım hep 5.günü görebilen gidiyor bitane kızın 30 yumurtası vardı 5.günü gören malesef 8 olmuş onunda hiç 3. Gün dondurulma olmamış o demişti bloklasitte şans artıyor diye

Senin 3.gün mü oluyo 5. Gün mü oluyo canım

bnmde öyle kuzu 6 tane toplandı 5.güne giden 2 kaldı elimde demekki hepsi aynı taktigi uyguluyr

bnmde öyle kuzu 6 tane toplandı 5.güne giden 2 kaldı elimde demekki hepsi aynı taktigi uyguluyr
Camım çok şükür döllenebiliyorlar döllenincede illa giden oluyo 1 2 3 4 hiç farketmez buna şükür bence doktorlarda garantiye almaya çalışıyorlar çok yumurta dondurmak yerine tutunabilecek düzeyde sağlıklı donduruyorlar

bnm 5.gün bbgm kalitesi 3aa
Ben sadece kaliteli mi diye sordum canım şimdi bana dese şu kalite bu kalite hiç anlamıyorum bide araştırıp onu kafaya takmak istemedim kendim hamile kalsam 3ünü 5ini a'sını b'sini bilmicem bide araştırdıkça kötü şeyler çıkıyo kafaya takıyorum ilk gün 8 döllenincede benim yumurtalarımda döllenme problemi mi var diye düşünmüştüm sanada tek transfer yapıyolar dimi

valla bnde yaşamadı ya yumoşlar daha doğrusu teker teker öldüler gün gün .. o yzdn dedm laaa tüp bebekte bile böle oluyosa bnm normal gebe kalamamam çok normal. evet cnm bnm ilkide tekti şu anda tek ama şu an bn çift istesemde yok elimde

aynen cnmm sağlıklı olcak inşallah iyi düşün iyi olsun yaşında genç baya olur illaki bn eminim çok az kaldı çok korku var heycan var ne blym ya bu da tutmazsa die düşünüyorum ztn otomatikmen baya çökebilirim iğnelerimn yerleri çok fazla acıyor şu andn pskolojkmen onlar beni belli bi süre snra ağlatmaya başlar iğneyi görünce bi önceki transferde ağlıyrdm istemsizz oluyordu ama tutamıyordum kndmi

Öyle canım ama şükür 2 tane vardı elinde oda olmayabilirdi ben en çok ondan korkmuştum ilk gün herkesin azalarak gidince ya hiç kalmazsa diye çok şükür canım ben 2 kalsın yeter dedim hep 2 transferlik o kadar çabalıyosun insan hiç değilse o transfer aşamasına gelmek istiyo canım Allah kimsenin emeğinide boşa çıkarmasın

aynen öyle cnm rabbm bu yolda emek veren kimsenin çabasını geri çevirmesin sevindirsin hepimizi

Canım bu iğneler çok acıtıyormuş evet Allah yardımcın olsun ama inşallah miniğin unutturcak bu acıları hiç stres olma heyecan yapma sende sebepsiz infertiliteydin sanırım öyle hatırlıyorum inan bizim en büyük sıkıntımız stres ben bunu anladım ve bıraktım artık şu 5 gün adam gibi uyumadım nolcak ne gelcek diye sonra oturdum düşündüm ben istediğim kadar oturup uyumayıp düşüniyim herşey olacağına varacak böyle stres yaparsam yine sonucu belli çünkü tüm ölümcül hastalıkların altında bile stres var lütfen sende düşünme canım at kafandan rahat ol sen istediğin kadar stres yap herşey olacağına varıyo ben o yüzden bıraktım kendime söz verdim bu tedavimi de kimseye demedim çünkü ister istemez konuşurken konu açılıyo ve çevrendeki insanlar meraklı gözlerle bekliyo buda rahatsız ediyo kitap oku örgü ör kafanı başka bişeye ver kuzum böylesi daha iyi olcak 2 aşılamada yattım kalkmadım eşim hiç bişey yaptırmadı araştırdım onu yedim bunu yedim olmadı Rabbimin takdiri bak Hz. Zekeriya yaşlı olduğu eşi kısır olduğu halde olmuş çocuğu Rabbim nasip etmiş o yüzden Rabbim nasip edecekse eder biz elimizden geleni yapalım ona bırakıp bekleyelim stressiz sakin sakin ve inşallah güzel sonuçları alalım

EVet herkes orayı öneriyor
Bir sonraki adetim de arayıp randevu alacaiım
Siz de anaztwzili mi çekildiniz ?
Herkes çok acıyor falan yazmış...
Doğru mudur
Hayır anestesisiz ve hiçbir şekilde ağrı hissetmedim zaten çok kısa süren bi işlem. Başka yerlerde anestesi olan var. Ama benim çektirdiğim yer zaten c kollu makine ağrısız diye geçiyor hep

aynen öyle cnm rabbm bu yolda emek veren kimsenin çabasını geri çevirmesin sevindirsin hepimizi
Amin canım bizlerin şükür bazı şeyleri karşılıcak durumu var basit bi takviye bile ne kadar bunları alacak durumu olmayanlara da Allah yardım etsin inşallah

kızlar merhaba. sizlere bir şey sormak istiyorum. geçen haftalarda hsg çekindiğimi söylemiştim. tek tüpüm de kapalı olarak çıkmıştı. doktor aşılama önerdi ama ya yumurtalar tıkalı olan tarafta gelişirse boşuna masraf yapmış olacağım. bu şekilde tüpümü açtırmam mı daha iyi yoksa direkt tüp bebeğe yönelmek mi? bilgisi olan ya da benle aynı durumu yaşayan var mı?

Hayır anestesisiz ve hiçbir şekilde ağrı hissetmedim zaten çok kısa süren bi işlem. Başka yerlerde anestesi olan var. Ama benim çektirdiğim yer zaten c kollu makine ağrısız diye geçiyor hep
Anladım canım
Eğer tüpler tıkalı ise çok acıyormuş.
Öyle yazmış kızlar genelde...
Tıkalı oluğ olmadığı da o işlem sırasında belli oluyormuş.
O yüzden pahalı olsa da aneztezili bu işlemi yapın diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…