- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #66.181
kuzu bnde öyle düşünüyorum ztn aynı duygulardayız bn bunda çok daha iyyiim ilk transferde çok fazla stres heyecan vardı. şimdi daha sakinim aslında allaha tevekkülüm galiba sadece içimde korku var. bn o zekeriyya duasını çok okudum ezbeere bilirim allahın büyüklügünden sual olunmaz kuzu yeterki ol desn bize zor ona kolay. hayrlısını versin yeterki rabbm. sağlıkla sıhhatle. bn çikolata kisti ve miyomdan ameliyat oldum cnm 5 ay normal yolla denedm sadece olmadı. aşılama negatif birde kimyasal tüp bebek geçmişi var. bakalım buna kısmet olacak mı hayatta alacagı nefes varsa ztn geleck her daim bekliyor olacagım olacagızCanım bu iğneler çok acıtıyormuş evet Allah yardımcın olsun ama inşallah miniğin unutturcak bu acıları hiç stres olma heyecan yapma sende sebepsiz infertiliteydin sanırım öyle hatırlıyorum inan bizim en büyük sıkıntımız stres ben bunu anladım ve bıraktım artık şu 5 gün adam gibi uyumadım nolcak ne gelcek diye sonra oturdum düşündüm ben istediğim kadar oturup uyumayıp düşüniyim herşey olacağına varacak böyle stres yaparsam yine sonucu belli çünkü tüm ölümcül hastalıkların altında bile stres var lütfen sende düşünme canım at kafandan rahat ol sen istediğin kadar stres yap herşey olacağına varıyo ben o yüzden bıraktım kendime söz verdim bu tedavimi de kimseye demedim çünkü ister istemez konuşurken konu açılıyo ve çevrendeki insanlar meraklı gözlerle bekliyo buda rahatsız ediyo kitap oku örgü ör kafanı başka bişeye ver kuzum böylesi daha iyi olcak 2 aşılamada yattım kalkmadım eşim hiç bişey yaptırmadı araştırdım onu yedim bunu yedim olmadı Rabbimin takdiribak Hz. Zekeriya yaşlı olduğu eşi kısır olduğu halde olmuş çocuğu Rabbim nasip etmiş o yüzden Rabbim nasip edecekse eder biz elimizden geleni yapalım ona bırakıp bekleyelim stressiz sakin sakin ve inşallah güzel sonuçları alalım
kesnlikle öyle biz tüp bebek deniyoruz en azndn deneyemeyenler bile var bn her zmn dualarıma katarım allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasınAmin canım bizlerin şükür bazı şeyleri karşılıcak durumu var basit bi takviye bile ne kadar bunları alacak durumu olmayanlara da Allah yardım etsin inşallah
Canım benim açık çıkmıştı. Tıkalı olunca sanırım acıyormuş benfe öyle duydum. O yüzden hiç bilmiyorum. bence senin kimyasal gebeliğin oldu ya. Bence seninde açıktır gibime geliyor. Dış gebelik olsaydı tıkanıklığından falan bahsedebilirdik. Ama senin embriyolar yolculuklarını tamamlamışlar sadece tutunamamışlar. Yalnış anlamadıysam değilmiAnladım canım
Eğer tüpler tıkalı ise çok acıyormuş.
Öyle yazmış kızlar genelde...
Tıkalı oluğ olmadığı da o işlem sırasında belli oluyormuş.
O yüzden pahalı olsa da aneztezili bu işlemi yapın diyorlar
Şuan iğne 20.gündeyim...8 gebelik var demek aslınca canım. İğnenin kaçıncı günü
Evet bencede bende aunı şeyi düşünüyorum.Canım benim açık çıkmıştı. Tıkalı olunca sanırım acıyormuş benfe öyle duydum. O yüzden hiç bilmiyorum. bence senin kimyasal gebeliğin oldu ya. Bence seninde açıktır gibime geliyor. Dış gebelik olsaydı tıkanıklığından falan bahsedebilirdik. Ama senin embriyolar yolculuklarını tamamlamışlar sadece tutunamamışlar. Yalnış anlamadıysam değilmi
Sağlık olsun canımm bi dahaki aya inşallah biliyorum zor ama sabretmekten başka çaremiz yok ki inanın sabredecek gücüm de kalmadı benim adetim hiç gecikmezdi ilk kez gecikme yaşadım testler de negatif olsam da kurtulsam diyorum adet olmak da bi nimetmişŞuan iğne 20.gündeyim...
Ama aşırı kanamaşarım oldu.
Cuma gübü adet oldum sandım.
Dün dr düşük yapıyorsun kimyasal gebelik dedi
2. Düşüğünse burda aslında genetik testler yapıyorlar. Rahim filminden önce o daha mı önemli gibi geldi senin için. Bilmiyorum diğer arkadaşlarda fikirlerini söyleseler. Tabi doktorununda bir bildiği vardır. Ama rahim filmini hiç gebelik elde edememiş veya dış geçirmiş kişilerde istiyorlar. He belkide rahminde bişey olup bebek ondan tutunamadığından şüphelendiysede bilemem canım.Evet bencede bende aunı şeyi düşünüyorum.
Üstelik bu benim 2.düşüğüm
Ama eiske atmak istemiyorum.
Operasyon sırasında can çekişmektense para verip ağrısız sızısız halletmek istiyırum bunu tatlım
Kuzum inşallah daha iyi olacaksınDaha iyiyim
Umarım daha iyi olurum.
Doktorum rahim filmi istedi.
Nerede çektirim diye bakıyorum.
Anadolı yakasında çektiren var mıdır kızlar
Sağlık ocağından test mi veriyolar kızLarim elimde test yok ya sağlık ocağından istedim vermedi yalanda soyledim halbuki 2gun gecikti diye cuma gel dedieşimde cumaya kadar bekleyelim diyor bakalım olmam inşallah birimiz hamile haberini versek devamlı gelecek gibi ya
Tövbe daha neler duyacaz bak bi de bunun kabuktan çıkmayanı var şimdidebnmde kafamda bi sürü soru var ama şöyle olabilir bölünmeleri var 6.güne gitse bile hücreleri sağlıksız bölünmüş olablr iç gelişimlerinde yavaşlık yada eşitsizlik olblr onları otomatik ztn yok sayıyorlar. ama 3.gün embriyoları dondurabilirlerdi onlar ztn kabuktan çıkmıyor çokta gelişim göstermiyor farklı bir çalışma stili varmış doktorun. mesela bnmde 5.gün 3aa yani kabuktan çıkmayan embriyo
Ayyy hadi inşallah ne güzel olurBakalım canım konuşucam
Aynen en sağlıklıkları seçip donduruyorlar bence de diğerlerine şans vermiyorlar sonuçta senin gebeliğin doktorun ve laboratuvarın başarısı,reklamı o yüzden riske etmiyorlarCamım çok şükür döllenebiliyorlar döllenincede illa giden oluyo 1 2 3 4 hiç farketmez buna şükürbence doktorlarda garantiye almaya çalışıyorlar çok yumurta dondurmak yerine tutunabilecek düzeyde sağlıklı donduruyorlar
Sorma ya hep duamız bir transferlik bir de bir dondurmalık olsa yeter idi. İnşallah rabbim isteğimizi geri çevirmez. 30 tane 5. Gün AA kalite olsa 30 tane doğurmayacağız ki :) ihtiyacımız olan 2-3 yumurta aslındaÖyle canım ama şükür 2 tane vardı elinde oda olmayabilirdi ben en çok ondan korkmuştum ilk gün herkesin azalarak gidince ya hiç kalmazsa diye çok şükür canım ben 2 kalsın yeter dedim hep 2 transferlik o kadar çabalıyosun insan hiç değilse o transfer aşamasına gelmek istiyo canım Allah kimsenin emeğinide boşa çıkarmasın
Selam tatlım nasılsın? Kuzum aşılama yaparken aynı anda ultrason ile spermi nereye bıraktığına bakıyor doktor yani kapalı olan tarafa bırakmazsa orda olmaz ama aşılamada şans zaten çok düşük o yüzden imkan varsa tüpe yönel derimkızlar merhaba. sizlere bir şey sormak istiyorum. geçen haftalarda hsg çekindiğimi söylemiştim. tek tüpüm de kapalı olarak çıkmıştı. doktor aşılama önerdi ama ya yumurtalar tıkalı olan tarafta gelişirse boşuna masraf yapmış olacağım. bu şekilde tüpümü açtırmam mı daha iyi yoksa direkt tüp bebeğe yönelmek mi? bilgisi olan ya da benle aynı durumu yaşayan var mı?
Canımıniçi bu defa senin için herşey çok güzel olacakkuzu bnde öyle düşünüyorum ztn aynı duygulardayız bn bunda çok daha iyyiim ilk transferde çok fazla stres heyecan vardı. şimdi daha sakinim aslında allaha tevekkülüm galiba sadece içimde korku var. bn o zekeriyya duasını çok okudum ezbeere bilirim allahın büyüklügünden sual olunmaz kuzu yeterki ol desn bize zor ona kolay. hayrlısını versin yeterki rabbm. sağlıkla sıhhatle. bn çikolata kisti ve miyomdan ameliyat oldum cnm 5 ay normal yolla denedm sadece olmadı. aşılama negatif birde kimyasal tüp bebek geçmişi var. bakalım buna kısmet olacak mı hayatta alacagı nefes varsa ztn geleck her daim bekliyor olacagım olacagızkafamı temizlik ve dua ile dagıtıyorum kuzu çok skürkafam cok takılmıyor misler gibide uyuyorum yaşayacak mı yaşamayack mı onu bile blmyrm ama yaşayacagındn çok eminim güzel olck herşey evrene sürekli poztif msj gönderiyorum
Güno halloşGunaydunnnnnn
GÜnaydın tatlımGünaydın canlar
İyi olmaya çalışıyorum canım. seni de takip ediyorum inşallah güzel sonuçlar alır mutlu edersin bizi. kendini nasıl hissediyorsun?Kuzum inşallah daha iyi olacaksınbir de şöyle düşün gebelik ilerleyip sonra bebekte problem çıksaydı canın daha çok sıkılırdı en başından bilmem daha iyi oldu
Sağlık ocağından test mi veriyolar kız
Tövbe daha neler duyacaz bak bi de bunun kabuktan çıkmayanı var şimdide
Ayyy hadi inşallah ne güzel olur
Aynen en sağlıklıkları seçip donduruyorlar bence de diğerlerine şans vermiyorlar sonuçta senin gebeliğin doktorun ve laboratuvarın başarısı,reklamı o yüzden riske etmiyorlar
Sorma ya hep duamız bir transferlik bir de bir dondurmalık olsa yeter idi. İnşallah rabbim isteğimizi geri çevirmez. 30 tane 5. Gün AA kalite olsa 30 tane doğurmayacağız ki :) ihtiyacımız olan 2-3 yumurta aslında
Selam tatlım nasılsın? Kuzum aşılama yaparken aynı anda ultrason ile spermi nereye bıraktığına bakıyor doktor yani kapalı olan tarafa bırakmazsa orda olmaz ama aşılamada şans zaten çok düşük o yüzden imkan varsa tüpe yönel derim
Canımıniçi bu defa senin için herşey çok güzel olacak
Aynen canım eğer erkekte hareketlilik problemi varda bu çiftler aşılama için doğru çiftler ama onlarda da ihtimal çok düşük. Şuanki aklım olsa klomenle aşılamayla vs hiç uğraşmazdım. Direk tüpe giderdim net.. zaten 3 yıl boyunca ödediğim paralarla 2 tüp yaptırmış olurdum.İyi olmaya çalışıyorum canım. seni de takip ediyorum inşallah güzel sonuçlar alır mutlu edersin bizi. kendini nasıl hissediyorsun?
Haklısın. tüpe imkanımız var ama. aslında benim şanssızlığım doktorlarım. klomen sonrasında 3 tane doktor değiştirdim çok iyi araştırdım herkesin memnun olduğu bir doktora gittim hsg çektirmeye. sonrasında bana net bir cevap vermedi tıkalı ya da olmayadabilir dedi. filmden dolayı da bu şekilde olmuşsundur dedi. önceki doktorum pco olduğumu söyledi. yine hsg çeken doktorum pco değilsin hayet sağlıklısın dedi. yani bir sorun var ki olmuyor. haklısın aslında. aşılama da ekstra bir işlem yok. eşimde sorun çıkmadı çok şükür erkekte sorun olunca aşılama daha mantıklı geliyor bana
Aynen canım bunu işte bende anladım bide benim yapım çok takarım bende de miyom var canım ya rahim dışında 3 buçuk cm biri 2 biri 2 buçuk cm herkes farklı bi yorum yaptı mozaikte ümit bey temizlen gel hemen ameliyat dedi ama onun dışında kimi etkilemiyor dedi şimdiki planım böyle devam etmek olmazsa ameliyat olurum dedim çünkü kendi asıl memleketimdeki doktorum şu durumda önermiyor kuzum küçük ve rahim dışı diyorkuzu bnde öyle düşünüyorum ztn aynı duygulardayız bn bunda çok daha iyyiim ilk transferde çok fazla stres heyecan vardı. şimdi daha sakinim aslında allaha tevekkülüm galiba sadece içimde korku var. bn o zekeriyya duasını çok okudum ezbeere bilirim allahın büyüklügünden sual olunmaz kuzu yeterki ol desn bize zor ona kolay. hayrlısını versin yeterki rabbm. sağlıkla sıhhatle. bn çikolata kisti ve miyomdan ameliyat oldum cnm 5 ay normal yolla denedm sadece olmadı. aşılama negatif birde kimyasal tüp bebek geçmişi var. bakalım buna kısmet olacak mı hayatta alacagı nefes varsa ztn geleck her daim bekliyor olacagım olacagızkafamı temizlik ve dua ile dagıtıyorum kuzu çok skürkafam cok takılmıyor misler gibide uyuyorum yaşayacak mı yaşamayack mı onu bile blmyrm ama yaşayacagındn çok eminim güzel olck herşey evrene sürekli poztif msj gönderiyorum
Aynen canımkesnlikle öyle biz tüp bebek deniyoruz en azndn deneyemeyenler bile var bn her zmn dualarıma katarım allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
çok haklısın canım Allah hepimizin yardımcısı olsunAynen canım eğer erkekte hareketlilik problemi varda bu çiftler aşılama için doğru çiftler ama onlarda da ihtimal çok düşük. Şuanki aklım olsa klomenle aşılamayla vs hiç uğraşmazdım. Direk tüpe giderdim net.. zaten 3 yıl boyunca ödediğim paralarla 2 tüp yaptırmış olurdum.
Canım 2-2 dondurulunca çift transfer yapılıyormuş sanırımhadi inşallah ne güzel olur
Aynen canım 3.gün tutan var ama 5.güne daha güveniyorlarAynen en sağlıklıkları seçip donduruyorlar bence de diğerlerine şans vermiyorlar sonuçta senin gebeliğin doktorun ve laboratuvarın başarısı,reklamı o yüzden riske etmiyorlar
Bi kere vermişti doktor ikinciye şansımi denemek istedim başka doktor vardı cuma günü gel o zaman vereyim dediKuzum inşallah daha iyi olacaksınbir de şöyle düşün gebelik ilerleyip sonra bebekte problem çıksaydı canın daha çok sıkılırdı en başından bilmem daha iyi oldu
Sağlık ocağından test mi veriyolar kız
Tövbe daha neler duyacaz bak bi de bunun kabuktan çıkmayanı var şimdide
Ayyy hadi inşallah ne güzel olur
Aynen en sağlıklıkları seçip donduruyorlar bence de diğerlerine şans vermiyorlar sonuçta senin gebeliğin doktorun ve laboratuvarın başarısı,reklamı o yüzden riske etmiyorlar
Sorma ya hep duamız bir transferlik bir de bir dondurmalık olsa yeter idi. İnşallah rabbim isteğimizi geri çevirmez. 30 tane 5. Gün AA kalite olsa 30 tane doğurmayacağız ki :) ihtiyacımız olan 2-3 yumurta aslında
Selam tatlım nasılsın? Kuzum aşılama yaparken aynı anda ultrason ile spermi nereye bıraktığına bakıyor doktor yani kapalı olan tarafa bırakmazsa orda olmaz ama aşılamada şans zaten çok düşük o yüzden imkan varsa tüpe yönel derim
Canımıniçi bu defa senin için herşey çok güzel olacak
Canım bu tarzda olup illa tutcak diyede bişey yok ki o yüzden saldım ya normalde eşime dedim hatta kalitelerini öğrenicem unutturma diye sonra dedim ya kendim hamile kalsam nerden bilcem kalitesini dedimSorma ya hep duamız bir transferlik bir de bir dondurmalık olsa yeter idi. İnşallah rabbim isteğimizi geri çevirmez. 30 tane 5. Gün AA kalite olsa 30 tane doğurmayacağız ki :) ihtiyacımız olan 2-3 yumurta aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?