Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhh larimm yapma gözünü seveyim aklıma giriyorsun gerçi yaptırmak istesem bile şuan imkanım yok eşimin izni sıkıntılı olduğum yerde tüp bebek yapan doktor yok olsa da burda yaptırmam falan yazın Kayseri'de yaptırırım o zamann

Ay benim de içime 3 ümüz de pozitifiz hissi geliyor
çok haklısın canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kuzu atlamışım kusura bakma iyiyim ben heyecandan ölecek gibi hissediyorum güzel temennilerin için çok tşk ederim inşallah artık bu ay pozitifi görmek nasip olur
Canım 2-2 dondurulunca çift transfer yapılıyormuş sanırım
Ayyyy kız senden umudum çok ha
Bi kere vermişti doktor ikinciye şansımi denemek istedim başka doktor vardı cuma günü gel o zaman vereyim dedi
Neyse şurda cumaya 3 gün kaldı
Aynen canım her nasip vaktine esir.. kız bana diyor tlf da şu kadar hücre filan dedimki ben anlamam onları yaşıyorlar mı? Evet. Günleri ile uyumlu mu? Evet. Soracaklarım bu kadar
Valla kuzu ben burda hep özel hastaneye gittim şöyle bir geçmişe bakıyorum, tırt.. yani gebeliğim oldu ama doktor perde yok diye ısrar etti düşükler yaşadım filan .. en başında bülent haydardedeoğlu na gidip ya da ebru tarım a gidip bi görünseydim direk perde ameliyatı olurdum hemen ardından tüp yapardım şimdi çocuğum 2. Yaşına geliyor olurdu dondurulmuşumu tekrar transfer alırdım 33 yaşımda. Ama ben 33 yaşımda sil baştan yaptım malesef

Anladım asko. Hayırlısı olsun inşallah nasibimiz ne zaman geleceği belli değil sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz sabirsizlikla

Aynen canım her nasip vaktine esir.. kız bana diyor tlf da şu kadar hücre filan dedimki ben anlamam onları yaşıyorlar mı? Evet. Günleri ile uyumlu mu? Evet. Soracaklarım bu kadar
Aynen canım ya dese atıyorum 5AB diye bi topikte bişey okuyorsun moralin bozuluyo bazen bazı konularda cahil olmak en güzeli

Oyy balım hepimiz pozitf haber verelim bnce buradaki çoğu insan anneliği hakediyor bnmde miyom rahmin arkasındaydı hemen 5 cm den büyüktü küçük patates kadr çıkmıştı hatta resmi bile duruyor bn kist yüüzndn oldm bagırsagıma yapıştı die yoksa miyomu banada sölemedi aciliyeti var die bnmde bu sfer tutacakmış gibi hislerim var ama olmazsa çook pis çakılırım

Yaaa bende iğneyle boşa mu uğraşıyorum diye düşünüyorum ama doktor ısraela olucak diyor

Canım Rabbim herseyin hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatların olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…