Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar nasılsınız..Ben eltimle uğraşıyoum evine yeni birşeyler alıp alıp bana foto atıyor sinir oluyorum
kız belki onun da aklı karışıktır. Ben de annem, ablam ve iş arkadaşımın kafasını götürdüm. Biz de yaza taşınacağız mutfak dolabı , yüklük dolap işleriyle uğraştım bugün. Gün boyu milletin kafasını götürdüm

Benim arkadaşım yapışık taraftan hamile kaldı dış gebelik oldu tüpü alındı. Femara ile yumurta büyütüp açık tarafta yumurta gelişirse kontrollü ilişki olabilir. Aşılamada iki tarafta da yumurta gelişir diye düşünüyorum. Ya dr kontrolü ilişki ya da tüp derim

bnmde öyle kuzu 6 tane toplandı 5.güne giden 2 kaldı elimde demekki hepsi aynı taktigi uyguluyr
5. Güne gelemeyen embriyo zaten büyük ihtimalle sorunludur o yüzden bekliyorlar.. ben başka bir hastaneye başlamayı düşünüyordum bu yüzden vazgeçtim. 5. Güne gitmezse diye 3. Gün transfer yapıyorlarmış, yaşarsa 5. Gün 1 transfer daha transfer yapıyorlar.. demek ki lab.ına güvenmiyor Skrkz17 benim dr um 5. Gün embriyomu bile beğenmedi 2 transfer yaptı kalan ikiyi dondurmayın çözünürken ölür dedi

3 kez klomen kullandım açık tarafta gelişti hep yumurtam ama olmadı malesef

Hayır kuzum samimi değiliz okadar benimde fikrini sorduğum insanlar var ama bu yarış halinde hissediyorum ve negatif enerji alıyorum

Yok yok kötü düşünmek yok canım bide transferden sonra meditasyon yapabilirsin canım tüp bebek tedavisi görenler için bitane vardı bulursam atıyım hani rahatlamak amaçlı benim çok hoşuma gidiyor

Kızlar merhaba. Progestan fitil verdi doktor aşılamadan sonra 15 kullandım bitti. Progestan adet gecikmesi yapar mı. Progestan kullanmayı bırakalı bu gün 3. Gün. Ne zaman adet gelebilir. Bir de bugün bat günüm. Beyaz süt gibi akıntım var. Aşılamanın 13. 15.16. Gün yaptığım gebelik testleri negatif. Aynı gün yaptığım ovülasyonlar 2 tanesi pik 1 tanesi çatlama idi. Bir fikri olan var mı?

Askolar ben Şubat ayı diye bi topige katılmıştım 4 kişi batımız aynı tarihti 3ü gebelik haberini almış biraz umut oldu bana ama ya çürük elma ben çıkarsam yine
ay inşallah sen de pozitif haberi alırsın canım. sen de işe yararsa biz de o topiğe uğrayalım

ay inşallah sen de pozitif haberi alırsın canım. sen de işe yararsa biz de o topiğe uğrayalım
Ay hadi İnşallah eşim çoktan ümidi kesmiş benden tahlil yaptırmaya götürmüyor bende diyorum hamile olsam ilk sana söylemeyecem başkalarından öğreneceksin seni arayıp gözün aydın diyecekler dedim bana direk doğum yapinca mi dedi bende o kadar değil dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…