Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm benm cok sevindim.insallah 5. güne giderler de hayırlı haberlerını alırız

kuzum stres oluyor sanırım eşler bendede oluyor bazen canım hiçbirşey istemiyor

Lumix adet oldun mu olmadın mı merak ettim, tüm sayfaları okuyamadım.
Oldum tabiki yine boşua ümitlendik heyecanlandık ve çakıldık, 2 gün gecikti demekki yumurta geç çatlamış, erken değerlendirmişim, geç çatladığı için de denk gelmemiş ü, ovülasyon testi alcam hemen bu ay artık ya
Daha iyiyim
Umarım daha iyi olurum.
Doktorum rahim filmi istedi.
Nerede çektirim diye bakıyorum.
Anadolı yakasında çektiren var mıdır kızlar
Ben avrupa yakasında fulya açık emar da çektirdim 700 tl vermiştim geçen sene, kıl tekniği kullanıyolarmış hiçbişşey hissetmedim tavsiye ederim
üzüldüm çok, inşallah bu ay artık sağlıklı güzelce döllenip yerleşir gebelik elde edersin ya acaba bnm de döllenip döllenip tutunmadan gdiiyomu hep adet öncesi kan testi vermek faydalı olabilir mi acaba betada bi oynama var mı diye, bak bnm de bu ay 2 gün gecikti, test mest vermedim ben bgn adet olunca, belkide kimyasal fln oluyo yani hiç bilmiyorum, bunu denesemm,

Bu durumda aşılama düşünebilirsin canım yaa
Bugünde değerlendirsen olur:)

Şişirmiş kasları
Kuscuya gittiğim aldığım yere o kesin bebiş verir demişti bana bir sene olacak neredeyse gelen giden yok kuşçu da çok şişmiş az yemek ver dedi ama aldığımdan beri öyle göğsünü sürekli kabartıyor yegenimde kanser mi acaba diyip duruyor

Selam kızlar... Kan sonucum çıktı, Maalesef hamile değilim. Moralimi bozmuyorum, aynen devam. Dün lekelenmem vardı, bugün arttı, progestan fitili bırakıyorum, Reglim 31 Ocak olacaktı fakat progestan 8 gün geciktirdi, bilginiz olsun.Doktorun tavsiyesi ile Reglin 4. gününden itibaren 2. deneme Klomen+ Ovitrelle çatlatma iğnesi kulanmaya bu ay da devam edeceğim.

Bu portalda birbirne destek olan, moral veren, bilgi veren insanlar ne kadar da çokmuş, birlikte yürüdüğünü bilmek ve bunu hissetmek gerçekten anlatılamaz mutluluk veriyor insana. Teşekkür ediyorum Sevgiyle kalın

klomen başlaa kuzum

cnm yağlanmış o ondan dolayı kanserle alakası yok bol bol uçurun yoksa çok yaşamaz ölür

cnm eşini günlerini söleme öyle yanaş yavaştan bak bir kere böle dene onlarda stres oluyor

cnm yağlanmış o ondan dolayı kanserle alakası yok bol bol uçurun yoksa çok yaşamaz ölür
Köye gittiğim zaman ilk iş yeğenime götürecek biraz ufak çok seviyor oynamayı bol bol evin içinde uçurur

cnm eşini günlerini söleme öyle yanaş yavaştan bak bir kere böle dene onlarda stres oluyor
Ne yapacağımı şaşırdım artık vallahi iki gün sonra kakara kikiri yanaşmalar olcak ben istemicem
Bu durumda aşılama düşünebilirsin canım yaa
Bugünde değerlendirsen olur:)
bence de canım hiç yoktan ihtimalim olur aşılamayla belki yıldım
kuzum stres oluyor sanırım eşler bendede oluyor bazen canım hiçbirşey istemiyor
hiç böyle olacağını düşünmezdim ilişki öyle bir göreve döndü ki nasıl aşıcaz bunu bilmiyorum

Al canım, bide ateş yöntemide doğru çıkıyor. Ben geçmiş aylarda deneme yaptım ovülasyon testi ile beraber ateş ölçmeyi. Ve ateşte doğru sonuç veriyor. İnşallah bu ay hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…