Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlısı olsun canım. moralinin iyi olmasına sevindim. İnşallah hepimizin yüzü gülecek sonunda

Kızlar benim sabaj uyandığımda çok değişik bir ıslaklık olunca tuvalete girdim kahve turuncu bir akıntı oldu zaten bugün adet günüm regl olucam demek ki dedim bel ağrım var ama karın kasık ağrısı vs normal zamanlarda adet olduğum hiç bir ağrı yok birde hala kahve geliyor ara ara oluyor.böyle bir durum yaşayan var mı? ilk defa başıma geliyor bu durum

O hepsinde var canım üzülme. Kasımdan beri uğraşıyorum ovülasyon günlerinde adama bir şeyler oluyor. En güzeli gün aşırı yapmak ve adama o günleri bildirmemek. Bilmediğim ne kadar sorun varsa gördüm 3 aydır.

bazı aylar oluyor canım. Sonra kırmızıya dönüyor.

Yumurtlma günün olduğunu söylemeden de yapabilirsin ama böyle durumda insan daha cok stres oluyor

canım benim kısmeti varsa zaten gelecek. erkeklerin bu saçmalıklarından nefret ediyorum zaten. Gören de der tüm çileyi onlar çekiyor. Ciddi konuş desem bizim evde de bir umursamaz olduğu için işe yaramayacağını düşünüyorum. Gerçi ben en son iyi bir cinnet geçirip eğer aklını başına almazsa bir daha açmamak üzere bu tedavi konusunu kapatıp birşey yapmayacağımı söylemiştim. Az da olsa işe yaramıştı.

hayırlısı olsun canım. moralinin iyi olmasına sevindim. İnşallah hepimizin yüzü gülecek sonunda
evet canım inanıyorum, gecikiyorsa güzelleşiyor sonuçta :)
Meditasyona devam :) Herşey güzel olacak, iyi düşünelim ki iyi şeyler olsun

Al canım, bide ateş yöntemide doğru çıkıyor. Ben geçmiş aylarda deneme yaptım ovülasyon testi ile beraber ateş ölçmeyi. Ve ateşte doğru sonuç veriyor. İnşallah bu ay hamile kalırsın
Aldım gitti, regl bitiminde doktora da giderim yine, uğraşmaktan sıkıldım gerçekten, Allah yardımcımız olsun hepimizin, her ay ümitlenip sonra yıkılmak sonra tekrar toparlanıp bişeyler yapmak morali yüksek tutmaya çalışmak çok zor

Kızlar yazamıyorum şimdi aradılar çok şükür 4ü de devam ediyor çok şükür
Çok sevindim çok şükür maşallah maşallah yumişlere heyecanlı bekleyiş az kaldı hadi güzel haberler alalıım
Ben bir cilginlik yaptım kocama söylene söylene ikna ettim ve kan verdim x inşallah güzel haber alırım dua edin lütfen
Hadi inşallah dualarım seninle inşallah pozitif sonuç alırsın seviniriz burda hep beraber

Ayy inşallah yaa

0.01 çıkmış sonuç

Sonuca üzüldüm ama kan vermeni iyi oldu en azından daha fazla ümitlenmiceksiniz, ben 2 gün gecikince çok ümitlenmiştim bgn regl oldum bende, aynı hayal kırıklığı
Kötüsü eşimi de inandirdim yoksa o çok umutlu değildi

Olabilir canım
Anlamıyor olabiliriz
Ben mesela konteole gitmesem adet diyim geçicektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…