Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kötüsü eşimi de inandirdim yoksa o çok umutlu değildi
Olsun oluyor öyle şeyler arada, bende test yapıcm dedim daha testi alamadan regl geldi, aslında beklemeden elle tutulur belirti olmadan kimseye bişey dememek ve ümitlenmemek lazım ama elimizde değil ki

Olabilir canım
Anlamıyor olabiliriz
Ben mesela konteole gitmesem adet diyim geçicektim

evet kimyasal ya da düşük olup olmadığını öğrenmek için iyi erken kan vermek,
L Limonlu Su bak iyi yönden bakalım en azından şuan adet geldiğinde kimyadal ya da düşük olmucağını öğrenmiş oldun

Ne bilim öğrenmek de kötü...
Yine klomen verdi doktor
Haftaya çatlama iğnesi yapıcak....
zaten bu ay adet olursam rahim filmi çektiricem

Ya bi kere 7 8 e kadar mi ne yükselmişti bi daha hiç yukselme görmedim kimyasal olsa veya düşük olsa vs vs diyecem ki oluyor gebelik oluşuyor derim ama yok

Olmayacak sanki o hisse kapılıyorum hele ki etrafimdakileri gördükçe daha çok.hayal kırıklığına uğruyorum adetim.her ay iki gün aksamaya başladı gelişi değişti yoğun olan adetim çok az geliyor bilmiyorum kendimi çok yiprattim

Canım bende hep öyle düşünüyorum ama bu daha çok yıpratıyor inan. Biz 5.senemize giriyoruz aklımızda yokken 1 sene dolmadan kaldım dış gebelik oldu sonra geçen sene klomen femera kullandım 3.ayda kaldım o da kimyasal oldu ondan sonra olmadı. Benimde dediğin gibi adetim azaldı korktum ama doktor bunun bir sorun olmadığını söyledi. Ben söktürücü şeyler içtim adaçayı özellikle temizliyor hayıt otu hapı kullandım bu bir kaç aydır gayet iyi geliyordu adetim ayrıca stres daha çok geciktirir yada adeti azaltır. İnşallah olacak çok fazla kendini yıpratmamay bak. Biliyorum çok zor bende çok ağladım ama yani olacaksa bir gün olacak. Neler okuyoruz duyuyoruz rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin

Amin inşallah insan aman boşver bu sefer olmadı bi dahaki sefer olacak diye diye ikinci seneme giriyorum insan yoruluyormus bilmiyorum kendimi kocaman boşlukta hissediyorum

Ne bilim öğrenmek de kötü...
Yine klomen verdi doktor
Haftaya çatlama iğnesi yapıcak....
zaten bu ay adet olursam rahim filmi çektiricem
Rahim filmi kesinlikle çektirin bence de, tüplerde ve rahimde fiziksel bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmeden ilaç falan kullanıp boşuna uğraşanlar oluyor, rahim filmi önemli bir aşama
Ya bi kere 7 8 e kadar mi ne yükselmişti bi daha hiç yukselme görmedim kimyasal olsa veya düşük olsa vs vs diyecem ki oluyor gebelik oluşuyor derim ama yok
Ah canım benim bende o da yok, hamile kalabiliyomuyum acaba onu bile bilmiyorum, kimyasal bile yok yani
öyle iyi anlıyorumki seni, burda bir çok insan aynı durumdayız, her ay aynı şeyleri yaşıyoruz, doktorlar diyo düşünme aklımdan çıkar bilmemne, oluyor mu gel bi de bize sor, hayır insan bilse ki vaktini zamanını bekliyo elbet çocuk olacak o zaman zaten stres olmaz ama bu belirsizlik insanı yıpratıyor gerçekten, sen ne kadardır deniyordun ?

Bende bilmiyorum ki asko hamile kalabiliyor muyum acaba bu soru beynimi kemiriyor

Temmuz 2019 dan beri yani evlendigimden beri deniyorum biz eşimle resmi nikahı Mayıs'ta kiydik temmuzda düğün olmuştu mayıstan temmuza kadar deneseydik kesin ilk seferde kalırdım sonuçta istenmeyen gebelik olacak ya o zaman olurdu keşke o zamanlar da değerlendirmeye baslasaymisim

Beta 7-8 e kadar yükseldi demiştin ya o kimyasal olmuyomuki
Ya öyle demiştiler burada doktor da öyle bişey demedi kafamı karıştırıyor o değer de acaba o zaman olmusmuydu diye

Ay evet kesin valla, istemeyenşn pat diye oluyor bide hamile kaldı diye oturup ağlayan falan oluyor şok geçiriyorum ben burda
Ya öyle demiştiler burada doktor da öyle bişey demedi kafamı karıştırıyor o değer de acaba o zaman olmusmuydu diye
Eğer o ay çatlatma iğnesi falan kullanmadıysanız ve beta 7 - 8 gibi bişey çıktıysa kimyasal gebeliktir bence de, çünkü betayı arttıran şey çatlatma iğnesi yoksa döllenmiş yumurtadır ve beta o şekilde çıktıysa döllenmiştir, doktor nası öyle bişey söylemez bunu sormuşmuydunuz özellikle ? Bu doktorlar çok ilginç

İstersen tekrar kan ver falan demişti ama zaten kanamam başladigi için gerek duymadım sordum kimyasal mi diye hatta kendisi düşük falan demişti kan verirsen kesin emin oluruz dedi

İstersen tekrar kan ver falan demişti ama zaten kanamam başladigi için gerek duymadım sordum kimyasal mi diye hatta kendisi düşük falan demişti kan verirsen kesin emin oluruz dedi
Evt bak doktor da şüphelenmiş demekki, bence de kimyasalmış o ve bu aslında güzel bişey çünkü hamile kalabiliyosun demek oluyor bu, gönlünü ferah tut, hatta kimyasalların peşi yine gebelik olur dediklerini duymuştum burda birileri yazıyordu kim olduğunu hatırlamıyorum ama

Ama çok oldu öyle olduğuna 5 6 ay falan bı daha o kadar yükselme olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…