Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah insan aman boşver bu sefer olmadı bi dahaki sefer olacak diye diye ikinci seneme giriyorum insan yoruluyormus bilmiyorum kendimi kocaman boşlukta hissediyorum
Ben 5.seneme giriyorum canım benden sonra evlenen herkes doğurdu öncekiler 2.ye doğuracak. Zor bir süreç evet yorucu yıpratıcı ama Allah nasip ederse çözümü de var. Yumurta takibi aşılanması tüp bebeği bir sürü yol var. Bizde sanırım artık tüp bebek deneyeceğiz ama o süreç nasıl olur bilmiyorum

Hayırlısı olsun canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah

LaRisaCca @Skrkz17 @edaecoo szii gorup ayin 22 sindeki gorusmem icin sabirsizlaniyorumm
Halloş seviyom kız seni
Canım benim yeni ay yeni umut inşallah bu ay müjdeni verirsin
İnşallah canım ya siz yaptırın ayağınızı önden sürüyün inşallah senin 2 gün kalması ayrı bi heyecan
Ay hadi inşallah
Keşke bende bu kadar kendimden umutlu olabilseydim
Niye ya dondurulmuşların var 1. Kalite süper bence
Aynen canım ya dese atıyorum 5AB diye bi topikte bişey okuyorsun moralin bozuluyo bazen bazı konularda cahil olmak en güzeli
Strese gireceğime bilmeyim daha iyi
Evet canım çok şükür 4 ü de devam ediyor
Selam kızlar nasılsınız..Ben eltimle uğraşıyoum evine yeni birşeyler alıp alıp bana foto atıyor sinir oluyorum
Kızz onun dötünü keseriz biz H halleycik koşşş
Yaaa bende iğneyle boşa mu uğraşıyorum diye düşünüyorum ama doktor ısraela olucak diyor
1 kere dene canım istersen belki de vesile olur
Ne güzel bir söz
Adamım bülent ağa seviyom ya
Selam canım çatlatma iğnesi kullanıldığında ovülasyon testi yanıltabiliyor gebelik testi 16. Günde de negatif çıkmışsa o negatiftir
Askolar ben Şubat ayı diye bi topige katılmıştım 4 kişi batımız aynı tarihti 3ü gebelik haberini almış biraz umut oldu bana ama ya çürük elma ben çıkarsam yine
Zamanı gelmemiş demekki daha canım benim
C Capanin Gururu Teyom ay inşallah sen de pozitif haberi alırsın canım. sen de işe yararsa biz de o topiğe uğrayalım
Ahhaha bi orası kaldı gitmediğin
Canm benm cok sevindim.insallah 5. güne giderler de hayırlı haberlerını alırız
Teşekkür ederim canım yarın yumurtalarla ilgili bilgi vermeyecekler perşembe günü transferin saat kaçta olacağını ve neler yapmam gerektiğini söylemek için arayacaklar
Canım benim ağlama nolur kısmetse gelir yemenden kısmet değilse ne gelir elden
Canım bu hayvana kursağı çok dolu ve aşırı aşırı yağlanmış bunu uçurmanız lazım yoksa bunların çocuğu olmaz ve erken ölürler
Yalnız dışı profilden değil yandan vermiş fotoğrafı
Canım kan sonucun negatif olmasına çok üzüldüm ama moralinin yüksek olmasına çok sevindim biz her zaman senin yanındayız ne zaman istersen buradayızYeni tedavin hayırlı olsun inşallah tedavinle hamile kalırsın
Canım benim de adetim hep bu şekilde başlıyor sonra sökülüyor ama..
Yoğun olman kafanı dağıttığı için iyi olur canım. Desene perşembe transfer var
Örgü meselesi ve yeğenim benim kafamı gerçekten çok meşgul ediyor bu yüzden günüm dolu dolu geçiyor düşünecek pek vaktim olmuyor bana iyi geldi
Hadi 3 gün daha
Allahın izniyle Bu sefer oldu Lari
İnşallah canım benim yaTeşekkür ederim canım yarın yumurtalarla ilgili bilgi vermeyecekler perşembe günü transferin saat kaçta olacağını ve neler yapmam gerektiğini söylemek için arayacaklar
Ben bir cilginlik yaptım kocama söylene söylene ikna ettim ve kan verdim x inşallah güzel haber alırım dua edin lütfen
Sonuç için çok üzüldüm tatlım ama en azından şimdi kafan rahatlamıştır gebelik olup olmadığını düşünmekten yorulmuştun
Teşekkür ederim canım yarın yumurtalarla ilgili bilgi vermeyecekler perşembe günü transferin saat kaçta olacağını ve neler yapmam gerektiğini söylemek için arayacaklar
Birer papatya cayi icerek bunu kutlayalim
Şerefe o zaman demliyorum hemen
Canım olmayacak diye bir şey yok etrafımızdaki insanların gebe kalmasından çok etkilenip üzülüyoruz ve kendimizi strese sokuyoruz. Gebelikle ilgili çok fazla araştırmaya girmemeni ve kafanı dağıtacak meşgalelere odaklanmanı tavsiye ederim ayrıca aşılamayla da bence vakit kaybetme çünkü zaten başarı oranı çok düşük eğer böyle bir planın varsa imkanın olduğunda direk tüp bebek yaptırmanı tavsiye ederim

Canım ben test yaptırdım negatif çıktı, zaten regl öncesi kırmızılar geliyor yavaştan...
Aman negatifse gelsinler zaten üzülme sakın. Bu ay ara ver sonra yine başlarsın. Bana klomen vermişti adet olunca başla diye ben başlamıcam sanırım. Klomenle bir bakıştık sonra çekmeceye attım

Onu yegenime gönderecem zaten bol bol oynayıp ucursun onu anca o yorar dişi her zaman yan profil veriyor kendileri fotojenik aynen kafam rahatladı en azından kendimi yiyip bitirmezdim tüp bebek için suanlik çok olumsuz iyi bir yere gidip yaptırmak isterim o kadar ugrasmisken o kadar para vermişken ama şuan şartlar olumsuz eşim askeri personel ve burdan merkeze gitmek için bile geçerli sebeb lazım bir hafta öncesi dilekçe vermesi gerek yıllık izinleri belli yaza doğru belki o zamana kadar boş durmayalım diyor eşim yazın bile izinleri 15 gün oda bence yeterli bı sure değil bilmiyorum ya nasıl olacak rabbim nasip etsin inşallah

Kızlar biz net olarak aşılama kararı aldık. Aşılama için başlanacağı zaman da yine adetin 3. Günü mü ilaç vs başlanıyor. Ben ne zaman gideyim bununla ilgili dr a
Bana adetin 5. Günü başlamışlardı ilaç, 2. 3. Günü gibi gidin bence, belki kan testi falan da isterse o günler verilebildiği için hormonlar verirsiniz hem

Kızlar biz net olarak aşılama kararı aldık. Aşılama için başlanacağı zaman da yine adetin 3. Günü mü ilaç vs başlanıyor. Ben ne zaman gideyim bununla ilgili dr a
Bizde öyle canım bugün bat günüm ama daha adet olmadım yarın aşılama için doktordan bilgi alacaz eşimle bakalım süreç nasıl işleyecek

Hayırlısı olur umarım. Aynı klomen gibi canım, sadece size ilişki günü değil aşılama günü veriyor.çatlatma iğnesinden sonra verdiği saatte orada oluyorsun, önce eşin sperm veriyor, sonra eşinin spermini sana uyguluyor ve yarım saat kadar yatıyorsun kalkmadan

Sperm sorunu yoksa asilamada sans aynu kuzum ya
İyi düşün
Sperm sınırda demişti doktor yarın tekrar test verecek bilmiyorum ya bide öyle deneyeyim bende sorun yok eşimde sorun yok sorun nerde peki diye kendimi sorguluyorum böyle

Sperm sorunu yoksa asilamada sans aynu kuzum ya
İyi düşün
Bende bu kafadayım işte. Eşimde bir sorun yok o yüzden olacağı varsa zaten olur diyorum. Ama sperm sorunu varsa aşılama tüp bebek ne gerekiyorsa yapılmalı tabi. Ama sperm sorunu yoksa yumurta sorunu yoksa sürekli kendi yöntemlerimizle sabretmeliyiz diye düşünüyorum. Vücut ve ruh sağlığı açısından

Aşılama günü kaç defa oluyor peki klomen gibi her gün mü kullaniyorsun yoksa belli zamanda mi vuruyosun iğneyi

Aşılama bı tık daha ileri değil mi sonucta doktor kontrolünde oluyosun acaba sperm mi ulaşmıyor diye düşünüyorum ondan da istiyorum bı yönden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…