- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #66.301
Klomen fln kullanmadin dimi bunay canimYarın eşim iş yerinden erken gelirse tek çalışan doktor kliniği var özel ona gidip soracam aşılama yaptıracam bakalım ne diyecek
Ben 5.seneme giriyorum canım benden sonra evlenen herkes doğurdu öncekiler 2.ye doğuracak. Zor bir süreç evet yorucu yıpratıcı ama Allah nasip ederse çözümü de var. Yumurta takibi aşılanması tüp bebeği bir sürü yol var. Bizde sanırım artık tüp bebek deneyeceğiz ama o süreç nasıl olur bilmiyorumAmin inşallah insan aman boşver bu sefer olmadı bi dahaki sefer olacak diye diye ikinci seneme giriyorum insan yoruluyormus bilmiyorum kendimi kocaman boşlukta hissediyorum
Anladım, yeni ay yeni umutlar, önümüze bakıcaz napalımAma çok oldu öyle olduğuna 5 6 ay falan bı daha o kadar yükselme olmadı
Hayırlısı olsun canım rabbim hepimize nasip etsin inşallahBen 5.seneme giriyorum canım benden sonra evlenen herkes doğurdu öncekiler 2.ye doğuracak. Zor bir süreç evet yorucu yıpratıcı ama Allah nasip ederse çözümü de var. Yumurta takibi aşılanması tüp bebeği bir sürü yol var. Bizde sanırım artık tüp bebek deneyeceğiz ama o süreç nasıl olur bilmiyorum
AynenAnladım, yeni ay yeni umutlar, önümüze bakıcaz napalım
Halloş seviyom kız seni
Canım benim yeni ay yeni umut inşallah bu ay müjdeni verirsinKızlar yeniden test yaptım yine negatif ama artık ağlamıyorumsağlıksız olacağına Rabbim korumuştur diye düşünüp kendimi iyi hissediyorum,ama regl olmadım daha yarın da olmazsam dr a gideyim artık beklemiyorum adet test boşverdim gitti bile
Ay hadi inşallahİnşallah canım ya siz yaptırın ayağınızı önden sürüyün inşallahsenin 2 gün kalması ayrı bi heyecan
Niye ya dondurulmuşların var 1. Kalite süper benceKeşke bende bu kadar kendimden umutlu olabilseydim
Strese gireceğime bilmeyim daha iyiAynen canım ya dese atıyorum 5AB diye bi topikte bişey okuyorsun moralin bozuluyo bazen bazı konularda cahil olmak en güzeli
Evet canım çok şükür 4 ü de devam ediyorLaRisaCca cano aradılar mı
Kızz onun dötünü keseriz bizSelam kızlar nasılsınız..Ben eltimle uğraşıyoum evine yeni birşeyler alıp alıp bana foto atıyor sinir oluyorum
1 kere dene canım istersen belki de vesile olurYaaa bende iğneyle boşa mu uğraşıyorum diye düşünüyorum ama doktor ısraela olucak diyor
Ne güzel bir söz
Adamım bülent ağa5. Güne gelemeyen embriyo zaten büyük ihtimalle sorunludur o yüzden bekliyorlar.. ben başka bir hastaneye başlamayı düşünüyordum bu yüzden vazgeçtim. 5. Güne gitmezse diye 3. Gün transfer yapıyorlarmış, yaşarsa 5. Gün 1 transfer daha transfer yapıyorlar.. demek ki lab.ına güvenmiyor@Skrkz17 benim dr um 5. Gün embriyomu bile beğenmedi 2 transfer yaptı kalan ikiyi dondurmayın çözünürken ölür dedi
Selam canım çatlatma iğnesi kullanıldığında ovülasyon testi yanıltabiliyor gebelik testi 16. Günde de negatif çıkmışsa o negatiftirKızlar merhaba. Progestan fitil verdi doktor aşılamadan sonra 15 kullandım bitti. Progestan adet gecikmesi yapar mı. Progestan kullanmayı bırakalı bu gün 3. Gün. Ne zaman adet gelebilir. Bir de bugün bat günüm. Beyaz süt gibi akıntım var. Aşılamanın 13. 15.16. Gün yaptığım gebelik testleri negatif. Aynı gün yaptığım ovülasyonlar 2 tanesi pik 1 tanesi çatlama idi. Bir fikri olan var mı?
Zamanı gelmemiş demekki daha canım benimAskolar ben Şubat ayı diye bi topige katılmıştım 4 kişi batımız aynı tarihti 3ü gebelik haberini almış biraz umut oldu bana ama ya çürük elma ben çıkarsam yine
Teşekkür ederim canım yarın yumurtalarla ilgili bilgi vermeyecekler perşembe günü transferin saat kaçta olacağını ve neler yapmam gerektiğini söylemek için arayacaklarCanm benm cok sevindim.insallah 5. güne giderler de hayırlı haberlerını alırız
Canım benim ağlama nolur kısmetse gelir yemenden kısmet değilse ne gelir eldenKızlar dün gece hep ağladım yine. Dün gece bir yeni çatlamış bir de çatlamak üzere olan yumurtam varken biz dün geceyi değerlendiremedik. Yumurtlama günleri eşime garip bi haller gerginlikler oluyo resmen kısmetimde yok
Canım bu hayvana kursağı çok dolu ve aşırı aşırı yağlanmış bunu uçurmanız lazım yoksa bunların çocuğu olmaz ve erken ölürler
Yalnız dışı profilden değil yandan vermiş fotoğrafı
Canım kan sonucun negatif olmasına çok üzüldüm ama moralinin yüksek olmasına çok sevindim biz her zaman senin yanındayız ne zaman istersen buradayızSelam kızlar... Kan sonucum çıktı, Maalesef hamile değilim. Moralimi bozmuyorum, aynen devam. Dün lekelenmem vardı, bugün arttı, progestan fitili bırakıyorum, Reglim 31 Ocak olacaktı fakat progestan 8 gün geciktirdi, bilginiz olsun.Doktorun tavsiyesi ile Reglin 4. gününden itibaren 2. deneme Klomen+ Ovitrelle çatlatma iğnesi kulanmaya bu ay da devam edeceğim.
Bu portalda birbirne destek olan, moral veren, bilgi veren insanlar ne kadar da çokmuş, birlikte yürüdüğünü bilmek ve bunu hissetmek gerçekten anlatılamaz mutluluk veriyor insana. Teşekkür ediyorumSevgiyle kalın
Canım benim de adetim hep bu şekilde başlıyor sonra sökülüyor ama..Kızlar benim sabaj uyandığımda çok değişik bir ıslaklık olunca tuvalete girdim kahve turuncu bir akıntı oldu zaten bugün adet günüm regl olucam demek ki dedim bel ağrım var ama karın kasık ağrısı vs normal zamanlarda adet olduğum hiç bir ağrı yok birde hala kahve geliyor ara ara oluyor.böyle bir durum yaşayan var mı? ilk defa başıma geliyor bu durum
Örgü meselesi ve yeğenim benim kafamı gerçekten çok meşgul ediyor bu yüzden günüm dolu dolu geçiyor düşünecek pek vaktim olmuyor bana iyi geldiYoğun olman kafanı dağıttığı için iyi olur canım. Desene perşembe transfer var
İnşallah canım benim yaHadi 3 gün daha
Allahın izniyle Bu sefer oldu Lari
Sonuç için çok üzüldüm tatlım ama en azından şimdi kafan rahatlamıştır gebelik olup olmadığını düşünmekten yorulmuştunBen bir cilginlik yaptım kocama söylene söylene ikna ettim ve kan verdim xinşallah güzel haber alırım dua edin lütfen
Teşekkür ederim canım yarın yumurtalarla ilgili bilgi vermeyecekler perşembe günü transferin saat kaçta olacağını ve neler yapmam gerektiğini söylemek için arayacaklarÇok sevindim çok şükür maşallah maşallah yumişlereheyecanlı bekleyiş az kaldı hadi güzel haberler alalıım
Hadi inşallah dualarım seninle inşallah pozitif sonuç alırsın seviniriz burda hep beraber
Şerefe o zamanBirer papatya cayi icerek bunu kutlayalim
Canım olmayacak diye bir şey yok etrafımızdaki insanların gebe kalmasından çok etkilenip üzülüyoruz ve kendimizi strese sokuyoruz. Gebelikle ilgili çok fazla araştırmaya girmemeni ve kafanı dağıtacak meşgalelere odaklanmanı tavsiye ederim ayrıca aşılamayla da bence vakit kaybetme çünkü zaten başarı oranı çok düşük eğer böyle bir planın varsa imkanın olduğunda direk tüp bebek yaptırmanı tavsiye ederimOlmayacak sanki o hisse kapılıyorum hele ki etrafimdakileri gördükçe daha çok.hayal kırıklığına uğruyorum adetim.her ay iki gün aksamaya başladı gelişi değişti yoğun olan adetim çok az geliyor bilmiyorum kendimi çok yiprattim
Aman negatifse gelsinler zaten üzülme sakın. Bu ay ara ver sonra yine başlarsın. Bana klomen vermişti adet olunca başla diye ben başlamıcam sanırım. Klomenle bir bakıştık sonra çekmeceye attımCanım ben test yaptırdım negatif çıktı, zaten regl öncesi kırmızılar geliyor yavaştan...
Yaa süper haberKızlar yazamıyorum şimdi aradılar çok şükür 4ü de devam ediyor çok şükür
Onu yegenime gönderecem zaten bol bol oynayıp ucursun onu anca o yorarHalloş seviyom kız seni
Canım benim yeni ay yeni umut inşallah bu ay müjdeni verirsin
Ay hadi inşallah
Niye ya dondurulmuşların var 1. Kalite süper bence
Strese gireceğime bilmeyim daha iyi
Evet canım çok şükür 4 ü de devam ediyor
Kızz onun dötünü keseriz bizH halleycik koşşş
1 kere dene canım istersen belki de vesile olur
Ne güzel bir söz
Adamım bülent ağaseviyom ya
Selam canım çatlatma iğnesi kullanıldığında ovülasyon testi yanıltabiliyor gebelik testi 16. Günde de negatif çıkmışsa o negatiftir
Zamanı gelmemiş demekki daha canım benim
C Capanin Gururu Teyom ay inşallah sen de pozitif haberi alırsın canım. sen de işe yararsa biz de o topiğe uğrayalım
Ahhaha bi orası kaldı gitmediğin
Teşekkür ederim canım yarın yumurtalarla ilgili bilgi vermeyecekler perşembe günü transferin saat kaçta olacağını ve neler yapmam gerektiğini söylemek için arayacaklar
Canım benim ağlama nolur kısmetse gelir yemenden kısmet değilse ne gelir elden
Canım bu hayvana kursağı çok dolu ve aşırı aşırı yağlanmış bunu uçurmanız lazım yoksa bunların çocuğu olmaz ve erken ölürler
Yalnız dışı profilden değil yandan vermiş fotoğrafı
Canım kan sonucun negatif olmasına çok üzüldüm ama moralinin yüksek olmasına çok sevindim biz her zaman senin yanındayız ne zaman istersen buradayızYeni tedavin hayırlı olsun inşallah tedavinle hamile kalırsın
Canım benim de adetim hep bu şekilde başlıyor sonra sökülüyor ama..
Örgü meselesi ve yeğenim benim kafamı gerçekten çok meşgul ediyor bu yüzden günüm dolu dolu geçiyor düşünecek pek vaktim olmuyor bana iyi geldi
İnşallah canım benim yaTeşekkür ederim canım yarın yumurtalarla ilgili bilgi vermeyecekler perşembe günü transferin saat kaçta olacağını ve neler yapmam gerektiğini söylemek için arayacaklar
Sonuç için çok üzüldüm tatlım ama en azından şimdi kafan rahatlamıştır gebelik olup olmadığını düşünmekten yorulmuştun
Teşekkür ederim canım yarın yumurtalarla ilgili bilgi vermeyecekler perşembe günü transferin saat kaçta olacağını ve neler yapmam gerektiğini söylemek için arayacaklar
Şerefe o zamandemliyorum hemen
Canım olmayacak diye bir şey yok etrafımızdaki insanların gebe kalmasından çok etkilenip üzülüyoruz ve kendimizi strese sokuyoruz. Gebelikle ilgili çok fazla araştırmaya girmemeni ve kafanı dağıtacak meşgalelere odaklanmanı tavsiye ederim ayrıca aşılamayla da bence vakit kaybetme çünkü zaten başarı oranı çok düşük eğer böyle bir planın varsa imkanın olduğunda direk tüp bebek yaptırmanı tavsiye ederim
Bana adetin 5. Günü başlamışlardı ilaç, 2. 3. Günü gibi gidin bence, belki kan testi falan da isterse o günler verilebildiği için hormonlar verirsiniz hemKızlar biz net olarak aşılama kararı aldık. Aşılama için başlanacağı zaman da yine adetin 3. Günü mü ilaç vs başlanıyor. Ben ne zaman gideyim bununla ilgili dr a
Bizde öyle canım bugün bat günüm ama daha adet olmadım yarın aşılama için doktordan bilgi alacaz eşimle bakalım süreç nasıl işleyecekKızlar biz net olarak aşılama kararı aldık. Aşılama için başlanacağı zaman da yine adetin 3. Günü mü ilaç vs başlanıyor. Ben ne zaman gideyim bununla ilgili dr a
Sperm sorunu yoksa asilamada sans aynu kuzum yaBizde öyle canım bugün bat günüm ama daha adet olmadım yarın aşılama için doktordan bilgi alacaz eşimle bakalım süreç nasıl işleyecek
Hayırlısı olur umarım. Aynı klomen gibi canım, sadece size ilişki günü değil aşılama günü veriyor.çatlatma iğnesinden sonra verdiği saatte orada oluyorsun, önce eşin sperm veriyor, sonra eşinin spermini sana uyguluyor ve yarım saat kadar yatıyorsun kalkmadanKızlar biz net olarak aşılama kararı aldık. Aşılama için başlanacağı zaman da yine adetin 3. Günü mü ilaç vs başlanıyor. Ben ne zaman gideyim bununla ilgili dr a
Sperm sınırda demişti doktor yarın tekrar test verecek bilmiyorum ya bide öyle deneyeyim bende sorun yok eşimde sorun yok sorun nerde peki diye kendimi sorguluyorum böyleSperm sorunu yoksa asilamada sans aynu kuzum ya
İyi düşün
Bende bu kafadayım işte. Eşimde bir sorun yok o yüzden olacağı varsa zaten olur diyorum. Ama sperm sorunu varsa aşılama tüp bebek ne gerekiyorsa yapılmalı tabi. Ama sperm sorunu yoksa yumurta sorunu yoksa sürekli kendi yöntemlerimizle sabretmeliyiz diye düşünüyorum. Vücut ve ruh sağlığı açısındanSperm sorunu yoksa asilamada sans aynu kuzum ya
İyi düşün
Aşılama günü kaç defa oluyor peki klomen gibi her gün mü kullaniyorsun yoksa belli zamanda mi vuruyosun iğneyiHayırlısı olur umarım. Aynı klomen gibi canım, sadece size ilişki günü değil aşılama günü veriyor.çatlatma iğnesinden sonra verdiği saatte orada oluyorsun, önce eşin sperm veriyor, sonra eşinin spermini sana uyguluyor ve yarım saat kadar yatıyorsun kalkmadan
3. Günü yada 2. Günü git canımKızlar biz net olarak aşılama kararı aldık. Aşılama için başlanacağı zaman da yine adetin 3. Günü mü ilaç vs başlanıyor. Ben ne zaman gideyim bununla ilgili dr a
Aşılama bı tık daha ileri değil mi sonucta doktor kontrolünde oluyosun acaba sperm mi ulaşmıyor diye düşünüyorum ondan da istiyorum bı yöndenBende bu kafadayım işte. Eşimde bir sorun yok o yüzden olacağı varsa zaten olur diyorum. Ama sperm sorunu varsa aşılama tüp bebek ne gerekiyorsa yapılmalı tabi. Ama sperm sorunu yoksa yumurta sorunu yoksa sürekli kendi yöntemlerimizle sabretmeliyiz diye düşünüyorum. Vücut ve ruh sağlığı açısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?