- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.114
- 133
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #66.321
Aşılama bir kez oluyor canım.sana yumurta geliştirici vericek mi klomen ya da iğne bilmiyorum ama şöle aydınlatıcı. Sana geliştirici verir ya da vermez, çatlatma iğnesi verecek ve 36 saat sonra gel dicek. Eşinde gelmeden 2 saat öncesi spermi versin dicek. Onlar spermi ayrıştırıp kaliteli hale getirecekler ve sen odaya yattığın an yani 36.saatte sana ince uzun çubuk şeklinde aleti vajinadan içeri sokup spermleri geçirecek kanallardan. Ve sen ekranda göreceksin zaten başarısını. Tek sefer olacak bu. Sonra eve gidip bekleyeceksin sadeceAşılama günü kaç defa oluyor peki klomen gibi her gün mü kullaniyorsun yoksa belli zamanda mi vuruyosun iğneyi
Tamamdır ben adet olduğumda 3. Güne randevu alayım o zaman teşekkür ederimBana adetin 5. Günü başlamışlardı ilaç, 2. 3. Günü gibi gidin bence, belki kan testi falan da isterse o günler verilebildiği için hormonlar verirsiniz hem
Ben daha yumurtlama haftamda olmama rağmen eşimle oturduk aşılama tüp bebek üzerine konuştuk bugün. Kendim yetmiyomuş gibi eşimin de psikolojisini bozdum. Robota döndükBizde öyle canım bugün bat günüm ama daha adet olmadım yarın aşılama için doktordan bilgi alacaz eşimle bakalım süreç nasıl işleyecek
teşekkür ederim canım iyi o zaman aylardır bildiğim hakim olduğum sıkıntılar kadarHayırlısı olur umarım. Aynı klomen gibi canım, sadece size ilişki günü değil aşılama günü veriyor.çatlatma iğnesinden sonra verdiği saatte orada oluyorsun, önce eşin sperm veriyor, sonra eşinin spermini sana uyguluyor ve yarım saat kadar yatıyorsun kalkmadan
Rahim filmi çektirdiysen kanalların açıksa sperm zaten gider. Eşinin spermin de hız sorunu yoksa zaten yine gider. Bunu düşünme sorun yoksa. Yani sorun yoksa aşılama gereksiz.Aşılama bı tık daha ileri değil mi sonucta doktor kontrolünde oluyosun acaba sperm mi ulaşmıyor diye düşünüyorum ondan da istiyorum bı yönden
Doktorum eşte sorun olmadigi surece aşilama icin paranin bosa gitmesinu istemiyorum demistiBende bu kafadayım işte. Eşimde bir sorun yok o yüzden olacağı varsa zaten olur diyorum. Ama sperm sorunu varsa aşılama tüp bebek ne gerekiyorsa yapılmalı tabi. Ama sperm sorunu yoksa yumurta sorunu yoksa sürekli kendi yöntemlerimizle sabretmeliyiz diye düşünüyorum. Vücut ve ruh sağlığı açısından
Katılıyorum. Biz o parayı kaptıranlardan biriyiz. Paraya da yanmıyorum, biz gereksiz gittik yaptırdık. Stresten başka bişey değildi.ama şu da var maalesef tüp bebeğe geçmek için bu aşamayı sorguluyorlar.ama bende öle bir durum yoktu yaş ve amh tan ötürü. Hala kızarım kendime neden yaptım diye.tüpten korkmuştum heralde.Doktorum eşte sorun olmadigi surece aşilama icin paranin bosa gitmesinu istemiyorum demisti
Bizden 3500 tl istedi hastanede git gel ilac derken 500 tlde oyle harcasak diye duusnduk ve vazgectik
Bendede önyargi oyle olustu ama tabi her doktora gore degisiyor.
Tup denemediniZ degilmi?Katılıyorum. Biz o parayı kaptıranlardan biriyiz. Paraya da yanmıyorum, biz gereksiz gittik yaptırdık. Stresten başka bişey değildi.ama şu da var maalesef tüp bebeğe geçmek için bu aşamayı sorguluyorlar.ama bende öle bir durum yoktu yaş ve amh tan ötürü. Hala kızarım kendime neden yaptım diye.tüpten korkmuştum heralde.
Hayırlısı olsun canım benim. Devlette mi özelde mi düşünüyorsun? Canım 2. Günü git tahlillerini yapsınlar ultrason kontrolünü filan ona göre doktorun başlayacaktırKızlar biz net olarak aşılama kararı aldık. Aşılama için başlanacağı zaman da yine adetin 3. Günü mü ilaç vs başlanıyor. Ben ne zaman gideyim bununla ilgili dr a
Canım ikisi transfer edilecek 2 si dondurulacakYaa süper haberKaldı iki gün Lari Canım 4 ü de devam ederse hepsini mi transfer ediyorlar yoksa bir tanesini ni nasıl oluyor
Allah hayırlısını versin canım senin eşin gerçekten hevesli bu konudaOnu yegenime gönderecem zaten bol bol oynayıp ucursun onu anca o yorardişi her zaman yan profil veriyor kendileri fotojenik aynen kafam rahatladı en azından kendimi yiyip bitirmezdim tüp bebek için suanlik çok olumsuz iyi bir yere gidip yaptırmak isterim o kadar ugrasmisken o kadar para vermişken ama şuan şartlar olumsuz eşim askeri personel ve burdan merkeze gitmek için bile geçerli sebeb lazım bir hafta öncesi dilekçe vermesi gerek yıllık izinleri belli yaza doğru belki o zamana kadar boş durmayalım diyor eşim yazın bile izinleri 15 gün oda bence yeterli bı sure değil bilmiyorum ya nasıl olacak rabbim nasip etsin inşallah
Evet gelmeye başladı zaten canımHalloş seviyom kız seni
Canım benim yeni ay yeni umut inşallah bu ay müjdeni verirsin
Ay hadi inşallah
Niye ya dondurulmuşların var 1. Kalite süper bence
Strese gireceğime bilmeyim daha iyi
Evet canım çok şükür 4 ü de devam ediyor
Kızz onun dötünü keseriz bizH halleycik koşşş
1 kere dene canım istersen belki de vesile olur
Ne güzel bir söz
Adamım bülent ağaseviyom ya
Selam canım çatlatma iğnesi kullanıldığında ovülasyon testi yanıltabiliyor gebelik testi 16. Günde de negatif çıkmışsa o negatiftir
Zamanı gelmemiş demekki daha canım benim
C Capanin Gururu Teyom ay inşallah sen de pozitif haberi alırsın canım. sen de işe yararsa biz de o topiğe uğrayalım
Ahhaha bi orası kaldı gitmediğin
Teşekkür ederim canım yarın yumurtalarla ilgili bilgi vermeyecekler perşembe günü transferin saat kaçta olacağını ve neler yapmam gerektiğini söylemek için arayacaklar
Canım benim ağlama nolur kısmetse gelir yemenden kısmet değilse ne gelir elden
Canım bu hayvana kursağı çok dolu ve aşırı aşırı yağlanmış bunu uçurmanız lazım yoksa bunların çocuğu olmaz ve erken ölürler
Yalnız dışı profilden değil yandan vermiş fotoğrafı
Canım kan sonucun negatif olmasına çok üzüldüm ama moralinin yüksek olmasına çok sevindim biz her zaman senin yanındayız ne zaman istersen buradayızYeni tedavin hayırlı olsun inşallah tedavinle hamile kalırsın
Canım benim de adetim hep bu şekilde başlıyor sonra sökülüyor ama..
Örgü meselesi ve yeğenim benim kafamı gerçekten çok meşgul ediyor bu yüzden günüm dolu dolu geçiyor düşünecek pek vaktim olmuyor bana iyi geldi
İnşallah canım benim yaTeşekkür ederim canım yarın yumurtalarla ilgili bilgi vermeyecekler perşembe günü transferin saat kaçta olacağını ve neler yapmam gerektiğini söylemek için arayacaklar
Sonuç için çok üzüldüm tatlım ama en azından şimdi kafan rahatlamıştır gebelik olup olmadığını düşünmekten yorulmuştun
Teşekkür ederim canım yarın yumurtalarla ilgili bilgi vermeyecekler perşembe günü transferin saat kaçta olacağını ve neler yapmam gerektiğini söylemek için arayacaklar
Şerefe o zamandemliyorum hemen
Canım olmayacak diye bir şey yok etrafımızdaki insanların gebe kalmasından çok etkilenip üzülüyoruz ve kendimizi strese sokuyoruz. Gebelikle ilgili çok fazla araştırmaya girmemeni ve kafanı dağıtacak meşgalelere odaklanmanı tavsiye ederim ayrıca aşılamayla da bence vakit kaybetme çünkü zaten başarı oranı çok düşük eğer böyle bir planın varsa imkanın olduğunda direk tüp bebek yaptırmanı tavsiye ederim
Yaa bebeler geliyor o zaman İnşallahHayırlısı olsun canım benim. Devlette mi özelde mi düşünüyorsun? Canım 2. Günü git tahlillerini yapsınlar ultrason kontrolünü filan ona göre doktorun başlayacaktır
Canım ikisi transfer edilecek 2 si dondurulacak
Allah hayırlısını versin canım senin eşin gerçekten hevesli bu konuda
Ben bir küçük cezveyim topik topik gezmeyimHalloş seviyom kız seni
Canım benim yeni ay yeni umut inşallah bu ay müjdeni verirsin
Ay hadi inşallah
Niye ya dondurulmuşların var 1. Kalite süper bence
Strese gireceğime bilmeyim daha iyi
Evet canım çok şükür 4 ü de devam ediyor
Kızz onun dötünü keseriz bizH halleycik koşşş
1 kere dene canım istersen belki de vesile olur
Ne güzel bir söz
Adamım bülent ağaseviyom ya
Selam canım çatlatma iğnesi kullanıldığında ovülasyon testi yanıltabiliyor gebelik testi 16. Günde de negatif çıkmışsa o negatiftir
Zamanı gelmemiş demekki daha canım benim
C Capanin Gururu Teyom ay inşallah sen de pozitif haberi alırsın canım. sen de işe yararsa biz de o topiğe uğrayalım
Ahhaha bi orası kaldı gitmediğin
Canım benim ağlama nolur kısmetse gelir yemenden kısmet değilse ne gelir elden
Canım bu hayvana kursağı çok dolu ve aşırı aşırı yağlanmış bunu uçurmanız lazım yoksa bunların çocuğu olmaz ve erken ölürler
Yalnız dışı profilden değil yandan vermiş fotoğrafı
Canım kan sonucun negatif olmasına çok üzüldüm ama moralinin yüksek olmasına çok sevindim biz her zaman senin yanındayız ne zaman istersen buradayızYeni tedavin hayırlı olsun inşallah tedavinle hamile kalırsın
Canım benim de adetim hep bu şekilde başlıyor sonra sökülüyor ama..
Örgü meselesi ve yeğenim benim kafamı gerçekten çok meşgul ediyor bu yüzden günüm dolu dolu geçiyor düşünecek pek vaktim olmuyor bana iyi geldi
İnşallah canım benim yaTeşekkür ederim canım yarın yumurtalarla ilgili bilgi vermeyecekler perşembe günü transferin saat kaçta olacağını ve neler yapmam gerektiğini söylemek için arayacaklar
Sonuç için çok üzüldüm tatlım ama en azından şimdi kafan rahatlamıştır gebelik olup olmadığını düşünmekten yorulmuştun
Şerefe o zamandemliyorum hemen
Canım olmayacak diye bir şey yok etrafımızdaki insanların gebe kalmasından çok etkilenip üzülüyoruz ve kendimizi strese sokuyoruz. Gebelikle ilgili çok fazla araştırmaya girmemeni ve kafanı dağıtacak meşgalelere odaklanmanı tavsiye ederim ayrıca aşılamayla da bence vakit kaybetme çünkü zaten başarı oranı çok düşük eğer böyle bir planın varsa imkanın olduğunda direk tüp bebek yaptırmanı tavsiye ederim
Evet gelmeye başladı zaten canım
İnşallah canımıniçi inşallahYaa bebeler geliyor o zaman İnşallah
Ben bir küçük cezveyim topik topik gezmeyim
Yok bilmiyorum kötü yola mı düşüyor
İnşallah canımıniçi inşallah
kız bana bak çok gezen tavuğu biliyosun di mi
Denedim canım, hem de 2 kez. Annem sağolsunTup denemediniZ degilmi?
Denemedim canim.Denedim canım, hem de 2 kez. Annem sağolsun2.ci denemede göğsümde kistler tespit edildi ve dr hormon yüklemenin vücuduma zarar verdiğinden bahsetti ve sağolsun artık annem bebek ısrarlarından vazgeçti. 2018 den beri kafam rahat. Sen denedin mi
Evet yaa bu konuda çok şanslıyım sanırım çünkü bir çok erkek bunu kabullenmiyor o her türlü tedaviye açık şimdi aşılamaya geçsek esim ek olarak keçiboynuzu pekmezi kullanıyor ve ilaç alacak takviye olarak Allah ondan razı olsun benden daha çok istekli diyebilirim bi tanıdığım var neredeyse 10 yıllık evliler kadın bütün tahlileri herşeyi yaptırmış doktor eşinde gelsin test versin demiş oda kabul etmemiş bende bı sıkıntı yok diye cahillikHayırlısı olsun canım benim. Devlette mi özelde mi düşünüyorsun? Canım 2. Günü git tahlillerini yapsınlar ultrason kontrolünü filan ona göre doktorun başlayacaktır
Canım ikisi transfer edilecek 2 si dondurulacak
Allah hayırlısını versin canım senin eşin gerçekten hevesli bu konuda
İşte erkeklerdeki bu egoya anlam verebilmek imkansız bu durumda kadınlar oluyor hep üzülenlerEvet yaa bu konuda çok şanslıyım sanırım çünkü bir çok erkek bunu kabullenmiyor o her türlü tedaviye açık şimdi aşılamaya geçsek esim ek olarak keçiboynuzu pekmezi kullanıyor ve ilaç alacak takviye olarak Allah ondan razı olsun benden daha çok istekli diyebilirim bi tanıdığım var neredeyse 10 yıllık evliler kadın bütün tahlileri herşeyi yaptırmış doktor eşinde gelsin test versin demiş oda kabul etmemiş bende bı sıkıntı yok diye cahillik
Bilgiler için teşekkürlerAşılama bir kez oluyor canım.sana yumurta geliştirici vericek mi klomen ya da iğne bilmiyorum ama şöle aydınlatıcı. Sana geliştirici verir ya da vermez, çatlatma iğnesi verecek ve 36 saat sonra gel dicek. Eşinde gelmeden 2 saat öncesi spermi versin dicek. Onlar spermi ayrıştırıp kaliteli hale getirecekler ve sen odaya yattığın an yani 36.saatte sana ince uzun çubuk şeklinde aleti vajinadan içeri sokup spermleri geçirecek kanallardan. Ve sen ekranda göreceksin zaten başarısını. Tek sefer olacak bu. Sonra eve gidip bekleyeceksin sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?