Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim filmi çektirdiysen kanalların açıksa sperm zaten gider. Eşinin spermin de hız sorunu yoksa zaten yine gider. Bunu düşünme sorun yoksa. Yani sorun yoksa aşılama gereksiz.
Rahim filmi çekildim herşey iyidi eşimin hızı sınırda demişti yüzde 25 olması gerekiyormuş bizim 20

İşte erkeklerdeki bu egoya anlam verebilmek imkansız bu durumda kadınlar oluyor hep üzülenler
Ben bazen kendi kendime diyorum bende bı sorun mu var acaba neden olmuyor falan diye o zaman eşimde der belki bende sorun var halbuki doktora sonuçları ben göstermiştim benim tedavime engel bi sorun yok demişti sperm testinde

Denemedim canim.
Bu ay sonu gidip görüşcem
2.5 yildir deniyoruzz
Rabbim nasp etmedi henüz
Ya... Bişey diyemiyorum... Aslında demek istiyorum ama ne desem boş olacak. Çünkü denemeden tecrübe edinemiceksin, o yüzden deniceksin yani mecburen. O yüzden şöle diim Bi dene, iki dene ama 3 deneme... Dene ki evril... Olmadı mı yine olmıcak da denemiş olacaksın işte. Belki olur diye. Sorunun yok diyorlarsa bırakıcaksın, bırakmalıyız yani. Sorun varsa tabii ki sen üstüne düşeni yapacaksın. Ama benim gerçekten sorunum yoktu. Çok uğraştırdım kendimle. Polip dediler hooop histereskopi, tüp tıkalıdır dediler hooop Rahim filmi, günü tutturamıyorsundur hooop aşılama, ay yumurtan gelişmiyordur hooop tüp bebek.... Ya gerçekten zordu. Ne zamanki bıraktım, geldi bana hiç ummadığım anda. Yani kabullendim gelmek istiyorsa geliyor dedim. Sonra da uğraşmayın bedenimle demeye başladım herkese. Bu ara artık yumurta sorunum var, çatlamıyorlar.o yüzden ovitrelle kullandım. Sen de içinde kalacaksa dene zaten canım benim.

Ben başlarda aşırı derece üzülüyordum ağlıyordum sanırım alışıyorum ama bu sefer eşimin üzüldüğünü gorunce daha çok üzülüyorum evin en büyüğü olunca da ilk torun olacak hem annesi hem anneannesini düşünüyor annem babam çocuğumu görmeden ölmezler inşallah falan demişti buna çok üzülmüştüm

Toplumsal bir sorunumuz maalesef... Bu konuyu açarsak çok uzar

Evett sanirim denemeden yontulmucamm
İnsan maalesef bunu yasamadan bilemiyorr
Olmicaksaa elimden geleni yaptim demek sanrimm

... Karışmıım diyorum da haddim değil... Ama Keşke eşinde senin üzüleceğini hesaba katabilseydi o cümleleri kurarken. Ki sen o söylemeden de bunları düşünebiliyorsun gereksiz bir yorum olmuş... Çok çok affedersin, nolur kızma bana...

Toplumsal bir sorunumuz maalesef... Bu konuyu açarsak çok uzar
Aynen ya geriliyorum eşim ilk torun çok kalabalık değiller ailesi ee hep erkek çoğu bekar vsvs derken herkesin gözü üzerimde ailemin bı beklentisi yok çünkü 16 yeğenim var biri yolda evin çürük elması ben çıktım abimin 2
A1 5
A2 4
A3 3
A4 3
A harfi ablam demek bı ablam var benden bı büyük o suanlik çocuk düşünmüyor eşinden dolayı

Kızacak bı durum yok estağfurullah Yani hiç o yönden düşünmemiştim laf arasında demişti hatta anneannesi rahatsızdı onlarla konuşuyordum telefonu kapatınca gülerek ne zaman gidiciymis demişti dalgasına bende Allah korusun daha cocugunu görecek demistim

Ayyy kızlar çok mutlu bı haber aldım ablamın eltisi 12 13 yıldır çocuk sahibi olmak için ne tedaviler ne asilamalar ne ebeler ne şifalı bitkiler hiç biri işe yaramadı ama şükür 5. Yada 6. Tüp bebeğinde şükür ki bugün müjdeli haber geldi tüp bebek işe yaramış hamilemis ayyy çok sevindim vallahi Rabbim ben olmak üzere tüm isteyen herkese nasip eder inşallah

Amin inşallah

Valla yorum yapamıyorum. Herşey ortada aslında. Ben kendim ve eşimden başka kimseyi düşünmüyorum. Bir de iki kurt köpeğim tabii. Hatta geçen sene üniv. Sınavına girdim. 4 yıllık fakülte okuyorum örgün hemde. Okula gittim genç arkadaşlarım oldu sınıf kokladım tekrar kitap kokladım. Pandemi vurdu tabi. Umarım tekrar sınıfıma kavuşurum.yani can benim keyif benim. Hakkımda konuşan kadar vaktim yok benim

Sizin adınıza sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…