Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LaRisaCca hep içimde su var bu topikte ilk larinin güzel haberini alacağız gibime geliyor nedense ondan sonra devamı gelecek gibi bilmiyorum ama uzun zamandır bu hissi yaşıyorum umarım hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız tek tek

Canım sen nerde yaptırıyorsun peki

Bugün biraz araştırdım yine canım dediğin gibi çok yumurtası olanlarda içinden en iyiyi seçmeyi hedefliyorlarmış ondan 5. Günü bekliyorlarmış ama yumurta rezervi az ve 5. Güne riske atmak istemiyorsa 3.gün yapılıyormuş peki embriyolog senin o 2 embriyonu neden 3.gün dondurmamış

Ben bazen kendi kendime diyorum bende bı sorun mu var acaba neden olmuyor falan diye o zaman eşimde der belki bende sorun var halbuki doktora sonuçları ben göstermiştim benim tedavime engel bi sorun yok demişti sperm testinde
Hayır canım sorun kafamızda inanki.. stres tüm kötülüklerin anası

Ayy maşallah ne güzel bir haber Rabbim şifasını vermiş inşallah bizlere de nasip olsun
Canıö 1. Kalite mi bilmiyorum ki
Boşver kız sen 1. Diye enerji yay
Asyam seni o güzel yüreğinden öperim keşke bu ay hepimiz ama hepimiz pozitif haberi versek ne mutlu ne şen olurdu o zaman haberi vermek de almak da..
Doktorumuz aynı Adana Bülent Hoca
Yok o iskenderunda palmiye hastanesi ozan hocada yaptırdı
İyi geceler askolar
İyi geceler tatlım

Gebeliği Bülent hoca diye aklımda kalmış canım. peraares aydınlat bizi

LaRisaCca JOYz ben geldiiimmmmm.

Hosbuldum balımmm ,Gunaydin Ben hic rahat duramiyom ya.Allah cc razi olsun insaallah insaallah Hepimize.Yanlisim yoksa transfer bekliyon dimi kuzum?

maalesf bzde öyle ama bi aşılama dene istersn kafan rahatlasın bi süre
Köye gittiğim zaman ilk iş yeğenime götürecek biraz ufak çok seviyor oynamayı bol bol evin içinde uçurur
götür götür yazık ona snra daha çok zorlanır

ah ahh çnkü onlar işin tamamen zevkinde kuzu illa ki çocuk istiyorlardr ama bizm kdr stres yapıp taktıklarını asla düşünmüyorum kadınlar anne olmadn anlar ama erkekler baba olmadn anlayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…