Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3. Gün zaten dondurmuyor 5. Güne bekliyor 5. Gün bile beğenmeyip dondurmadı boşa para harcama eğer tutmazsa zaten bir sorun vardır yeniden farklı bir tedavi deneriz dedi. Rezervi az olanlarda şöyle bir durum var çok fazla ilaç vermiyorlar hatta doğal tüp bebek yapıyorlar hiç ilaç vermeden, vücudun kendi seçtiği yumurta ile. Ama yine de 5. Güne gidiyorlar. Kendine güvenmeyen lab. 3 Gün verir açıkçası.. artık çok çok özel durumda 3. Gün veriyorlar. Benim 22 folikülden 4 olgun yumurta çıktı 5. Güne gideceğinin garantisi yoktu yine de 3. Gün transfer konuşulmadı bile

ah ahh çnkü onlar işin tamamen zevkinde kuzu illa ki çocuk istiyorlardr ama bizm kdr stres yapıp taktıklarını asla düşünmüyorum kadınlar anne olmadn anlar ama erkekler baba olmadn anlayamaz
Ben de benimkine çok kızıyordum benim kadar üzülmüyor diye sonra evde, yüksek riskli gebelikler kitabı buldum satır satır okuyup altını çizmiş

Günaydın bebeğim
Persembe ye kadar bolbolllll dua ediyoz , Rabbim hayirli Eylesin insaallah gulum
Allah razı olsun canım bebim inşallah ben de senin arkandan bir müjde patlatırım
Ponciklerimmm günaydinnnn
Günamiş beybii
günoooooooooooo
Güno aşkım
LaRisaCca şaka gibi resmn yarın bir manilik çıkmazsa transfer var
Hakikaten canım ya şaka gibi Allah izin verirse yarın bebişleri kapıp gelicem

Ağdamı yaptırıyorum , kaşımı aldırcam sabah evden çıkmadan çamaşırları toplamıştım burdan eve gidip işlerimi halledicem sonra kuaföre keratinesonra10 günlük yatış
bn pzrtesi kaşlarımı aldrdm bugn yüzüme lazere gdyrm ögle arası bakım şart bnde 10 gn yatıştaymm ohh mis annm yukarda kaynanam bzde temzlgmide yaparlar ymgmi de

Amin cnm inşallah herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Ben de benimkine çok kızıyordum benim kadar üzülmüyor diye sonra evde, yüksek riskli gebelikler kitabı buldum satır satır okuyup altını çizmiş
belli etmiyo demkki kuzu bnmkide transfere gderkn ağlamştı ilkinde ameliyatımda da öylee allah onlarıda babalık duygusundan mhrum bırakmasn

onların da omuzlarında ağır bir yük var. Eşim hergün tlf u nasıl bekledi inanamazsın
İyiyim kuzum şükür idare ediyorum. Sen nasılsın asıl
Heyecanlı be canım
bn pzrtesi kaşlarımı aldrdm bugn yüzüme lazere gdyrm ögle arası bakım şart bnde 10 gn yatıştaymm ohh mis annm yukarda kaynanam bzde temzlgmide yaparlar ymgmi de
Ohhh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…