Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eltiden yana şansliyimm
Rabbim kaynanamdan almiş eltime vermis şansimi
İkimizde ayni cephede savaşiyoruz
İş cikisi yürümim diye beni beklemis
benim eltim yok ama kuzeninin eşleri var birbirmize elti diyoruz birtanesi beni ayar etmeye yetiyor kaynanadan beter

hepimiz bu ay geciktik çizgileri gördük ümitlendik ama olmadı malesef inşallah bu ay güzel haberi alıcaksın tedavi olarak neye başlıcaksın
Ben az önce muayne oldum esimde test verecek birazdan sperm testini tekrarlayacaz rahim duvarim 18 19 mm kalınlığında çıktı 1hafta içinde adet olmazsan testi tekrarla dedi adet olursanda kalınlığına bakalım bu kalınlık çok fazla dedi gebelikte bu kadar kalınlaşır dedim adet olursam 3. günü aşılamaya geçecem

Yaa larimm ordan bana da bı bebiş hadi inşallah dualarımız seninle kır su şeytanın bacağını

ağrılı bir işlemmi canım sen anlatırken yaşıyor gbii oldum olayı

Evet canım benim doktorumda direk ilk günden beri 5. Gün dedi ben çok anlamıyorum açıkçası birden girdim bu işe benimde 22 yumurtadan 19u olgundu ilk gün 8 tane döllendi ertesi gün 3 tane şimdi 5.gün 4 embriyo dondurdular 2 adet sonrasında transfer çok zorlu süreçlermiş Allah hepimize yardımcı olsun bencede doktorundan ve labaratuvarından eminsen bırakma canım bide bu taraflarda doktor bulmak çok zormuş bunu anladım hatayda gitmediğim doktor kalmadı resmen kimi para için saçma sapan şeyler diyor canım

Canm taze transfer olup olmıyacağını ne zamaan anladılar.
E2 tahliliyle mi anlasılıyor sadece

Kızlar rahim kalınlıgi normal zamanda da varda nasil bı islem uygulanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…