Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağdamı yaptırıyorum , kaşımı aldırcam sabah evden çıkmadan çamaşırları toplamıştım burdan eve gidip işlerimi halledicem sonra kuaföre keratinesonra10 günlük yatış
Yaa çok heyecanlı inşallah 10 gün sonra müjdenide verirsin canım benim

hepimiz bu ay geciktik çizgileri gördük ümitlendik ama olmadı malesef inşallah bu ay güzel haberi alıcaksın tedavi olarak neye başlıcaksın
Ay gerçekten insan o kadar kötü oluyor ki prodoctor diye erken gebelik testi aldım ondan yanıldım ben aman kimse almasın suya tutsan çift çizgi çıkıyormuş

Ağdamı yaptırıyorum , kaşımı aldırcam sabah evden çıkmadan çamaşırları toplamıştım burdan eve gidip işlerimi halledicem sonra kuaföre keratinesonra10 günlük yatış
İnşallah gönlüne göre olur herşey canım Rabbim yar ve yardımcın olsun

Oh hadi bakalım hazırlıklat tam gaz devam son 1 güüün bişey sorucam keratin bakım kimyasal bir işlem değil mi bi zararı olmasın bunun

onların da omuzlarında ağır bir yük var. Eşim hergün tlf u nasıl bekledi inanamazsın

Heyecanlı be canım

Ohhh misss
Canım benim en tatlı heyecanlar. Valla aklıma geldikçe hep dua ediyorum edaecoo ile güzel haberlerinizi bekliyorum Hadi yetiştiniz bize Allah’ın izniyle

Canım benim en tatlı heyecanlar. Valla aklıma geldikçe hep dua ediyorum edaecoo ile güzel haberlerinizi bekliyorum Hadi yetiştiniz bize Allah’ın izniyle
ayy inşallah kuzucum allahın izni ile hepimize nasip etsn snde yolu yarıladn geçtin bile sağ salim kucağına almak nasip olsun bizi dualarınızda bulundurmanız çok kıymetli allah hepinizdn razı olsun

Kızlar rahim kalınlıgi normal zamanda da varda nasil bı islem uygulanir
Canım miyom olduğunda rahim kalınlaşması oluyor diye biliyorum. Birde adette de düzelebiliuor sanırım. Laparoskopi ile de inceltilebiliuor ama sebebi önemli. Ben adet olunca düzeleceğini düşünüyorum

ayy inşallah kuzucum allahın izni ile hepimize nasip etsn snde yolu yarıladn geçtin bile sağ salim kucağına almak nasip olsun bizi dualarınızda bulundurmanız çok kıymetli allah hepinizdn razı olsun
Aşkımm her zaman Sende benim için dua et. Sağlıkla gelsin minnoşlar inşallah

Canım miyom olduğunda rahim kalınlaşması oluyor diye biliyorum. Birde adette de düzelebiliuor sanırım. Laparoskopi ile de inceltilebiliuor ama sebebi önemli. Ben adet olunca düzeleceğini düşünüyorum
Miyom falan bişi demedi o yüzden yumurtaların duruyor güzel dedi bide

Herkes Adana'ya geliyor bizim doktora. Şehir dışında yaptırmak çok zahmetli ama en azından istanbul'dan daha kolay.. hakkımızda hayırlısı..

Herkes Adana'ya geliyor bizim doktora. Şehir dışında yaptırmak çok zahmetli ama en azından istanbul'dan daha kolay.. hakkımızda hayırlısı..
Aynen canım bende hataydayım ozan beye gidiyorum iskenderuna palmiyeye kafam uymasaydı adanaya doğru giderdim nasip inşallah hepimiz için hayırlısı olsun

Aşılama bı tık daha ileri değil mi sonucta doktor kontrolünde oluyosun acaba sperm mi ulaşmıyor diye düşünüyorum ondan da istiyorum bı yönden
Aşılamadan sonra bir hafta boyunca gün aşırı ilişki de yapmanı istiyorlar. Daha garantu olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…